Нема. І чим би вона мені допомогла, якщо я футбол по телевізору збирався дивитися з кабельного телебачення.
ну це мабуть залежить від провайдера, бо наприклад у ланета інет е коли світла нема, роутер працюе від павербанку, і наприклад футбол можно дивитися на Мегого мабуть
а ланет вже повернув загальнонаціональні канали? А так у них нормальні акуми ставлять, люди пишуть норм щодо резерву.
а ланет вже повернув загальнонаціональні канали? А так у них нормальні акуми ставлять, люди пишуть норм щодо резерву.
Ти нагадав що колись був треш у вигляді Інтер та Г+Г на перших кнопках Здається воно не повернулось, але там замість нього якийсь інший треш. https://www.lanet.ua/tv/prime/
Я невпевнений на 100%, але здається в них ТВ по каоксіальному кабєлю під час відключення не працює. Але я перевіряв тільки раз чи два, коли намагався тєлєк від упса заживити. Зазвичай, Я їх ip-tv на ноуті в онлайні та через застосунок на планшеті дивлюсь, якщо треба і нема світла.
Valerievna 02.07.2024 19:10 пишет: А всі вже передали показники лічильників? Багато економії вийшло у цифрах за місяць?
В мене економії не помітно. Працює відкладений попит. Прання, приготування не зменшилося. Холодильники потім добирають своє + Заряджання всього підряд. + Сезонні коливання попиту на електрику. Більше на дачі стирчимо.
В ответ на: После ее разрушения ээ не выключали где-то 2 недели. т.е. технические возможности балансировать есть. Вопрос в распредлении ресурсов равномерно, чтобы хоть было похоже на справедливость.
Про ГЕС забув. А як паводок пройшли, то і там з генерацією стало йок
opexkiev 02.07.2024 10:56 пишет: був на цих вихідних в глухомані Житомирської області біля Звягеля. Так виключили раз в пятницю годин на 5 і кажуть до того пару днів тому години на 3. І усьо. Звичайне село, ніяка не критична інфраструктура.
Плит у них немає електричних, духовок також, кондеї - не на кожній хаті. Одне село по споживанню - як квартал у Києві
Таке собі пояснення. У родичів у селі, так само - ні плит, ні кондеїв, ні критичної інфораструктури. Але півсела по 12 годин без світла, решта - взагалі не вимикають. Назріває класова неприязнь. Пояснень логічних нема, крім здогадок, що на другій половині живе селищний голова.
Така сама ситуація,15 км.від Киева,в половині села постійно є світло,у нас по 3 години є,по 6 нема,і це просто пісець чесно кажучи.
Valerievna 02.07.2024 19:10 пишет: А всі вже передали показники лічильників? Багато економії вийшло у цифрах за місяць?
За май было 350 грн. За июнь 550 грн после повышения. По клвт часам практически один в один. Ночного тарифа нет практически из-за отсутствия электроэнергии по ночам.