У мене таке саме "опалення". Воно наче і є але поміряв інфрачервоним термометром температуру батарей по квартирі - вийшло 34, 33, 31 та 26. Коли назовні було -17 в квартирі було 12-13 градусів. Зараз коли плюс за вікном то стало 16-17.
У меня такое отопление с 2015 года, когда эти соросы пришли, интересно что в доме живут судьи, но так ничего от жека новобудова не добились.лучший выход свалить отсюда, желание расстроить дачу и перехвать ушло навсегда
Отак от одні скидаються зарані, купляють собі генератори, пальне, а інші чекають милості від влади, потім настає триндець, в результаті генератор їм папа Римський висилає, а світло майже не вимикають бо їм грітися треба. А хто попіклувався про себе - підтримки не потребує, ми йому дамо світла 2 години вдень і 5 - вночі. ПОХ якшо шо.
Газ є але через планування квартири ним особливо не натопиш - спальня далеко від плити.
В мене та ж проблема. Встановив гофру з вентилятором, гонить тепле повітря з кухні у кімнату через коридор. Діаметр 12 см, відповідний по розміру кулер з ПК, працює від АКБ.
Ага, після вчорашнього. Сказали - Що все, і х.з. як на довго
Обіцяли за пару днів відновити, але в тій новині казали, що і про пару днів для ТЕЦ-6. Наскільки я розумію, ТЕЦ-5 вже відновили, принаймні в офісі на Деміївці батареї сьогодні вже теплі.
Це після вчорашнього обстрілу? Бо до цього ТЕЦ-5 працювала "в дві труби"
Ага, після вчорашнього. Сказали - Що все, і х.з. як на довго
Шиигаль сказав що ТЕЦ-5 відновлення 1 добу, ТЕЦ-6 дві. Хз що це означає, але поки у нас завжди так. Після влучання пишуть, що зруйновано назавжди. Через місяць знову назавжди і т.д.
Вот померял
На Печерську багато будинків без опалення, бо майже усі від ТЕЦ-5. А ще в багатьох будинках не злили воду своєчасно і труби полопалися. Ну і теплотраса, що йде повз Печерський ринок, рветься мінімум раз на місяць, то ж будинки без опалення і через це залишаються (останній прорив стався учора). Але ж в цих будинках вимикають світло так само, як і в тих, що з опаленням.
Лесі 7 перестати вимикати після того, як у них порвало опалення. І Лесі 5 із ним теж сидить зі свілтом, хоча там опалення є.
Смішні цифри на радіаторах імхо більше через внутрішньобудинкові проблеми. Я в 4К наміряла на різних стояках від 25 до 45 градусів пірометром.
Смішні цифри на радіаторах імхо більше через внутрішньобудинкові проблеми. Я в 4К наміряла на різних стояках від 25 до 45 градусів пірометром
В нас теж такий цирк був, стояки то працюють, то вимикаються безсистемно, різна температура і т.д. То виявилося, що ТЕЦ-5 не дає нормального тиску на вході в будинок. Це коли там тільки одна труба працювала, пізніше стало нормально.
Смішні цифри на радіаторах імхо більше через внутрішньобудинкові проблеми.
У мене через кілька днів після якогось із обстрілів (саме через кілька днів, не одразу) впала температура батарей, повітря спускали, все перевіряли, але вдома температура як у harald67 Якийсь із експертів казав що знизили температуру теплоносія (і гарячу воду через це так само повідключали) для того щоб вистачало більшій кількості будинків хоч потроху
... знизили температуру теплоносія (і гарячу воду через це так само повідключали) для того щоб вистачало більшій кількості будинків хоч потроху
Правильне в цих умовах і логічне рішення.
... знизили температуру теплоносія (і гарячу воду через це так само повідключали) для того щоб вистачало більшій кількості будинків хоч потроху
Правильне в цих умовах і логічне рішення.
Це рішення залежить від наявної можливості передати це з`єкономлене тепло у райони з дефіцитом. Особисто у мене поки опалення і ГВП працює без змін. А умовно "через дорогу" будинки, де відключили тепло після влучання в ТЕЦ-4. А "труби" від нас до них немає в принципі. По новинам складається вращення, що Київ опалюють три ТЕЦ (4, 5, 6). Але у КТЕ окрім цих ТЕЦ біля 200 об`їктів генерації тепла, а потужність цих трьох ТЕЦ десь 45% від загальної потужності КТЕ.
А "труби" від нас до них немає в принципі.
А звідки ви ось цю інформацію берете? Я от не маю уявлення, звідки до мене тепло приходить. Може сантехніка жеківського хіба спитати
На Печерську багато будинків без опалення, бо майже усі від ТЕЦ-5. А ще в багатьох будинках не злили воду своєчасно і труби полопалися. Ну і теплотраса, що йде повз Печерський ринок, рветься мінімум раз на місяць, то ж будинки без опалення і через це залишаються (останній прорив стався учора). Але ж в цих будинках вимикають світло так само, як і в тих, що з опаленням.
Лесі 7 перестати вимикати після того, як у них порвало опалення. І Лесі 5 із ним теж сидить зі свілтом, хоча там опалення є.
Смішні цифри на радіаторах імхо більше через внутрішньобудинкові проблеми. Я в 4К наміряла на різних стояках від 25 до 45 градусів пірометром.
У мене інша причина незадовільного опалення. З якогось дива гілку опалення, на якій стоїть мій будинок, перепідключили з ТЕЦ-5 на ТЕЦ-1. Ще у листопаді. Після цього опалення як таке в будинку практично зникло. Стара маленька ТЕЦ-1 ні тиск не забезпечує, ні температуру носія. Під час самих сильних морозів температура носія на вході в будинок була градусів 50-55. Єдина перевага - після обстрілів опалення не вимикають, так і гріє та недоТЕЦ будинок до 13-16 градусів у квартирах залежно від погоди.
А "труби" від нас до них немає в принципі.
А звідки ви ось цю інформацію берете? Я от не маю уявлення, звідки до мене тепло приходить. Може сантехніка жеківського хіба спитати
То виявилося, що ТЕЦ-5 не дає нормального тиску на вході в будинок. Це коли там тільки одна труба працювала, пізніше стало нормально.
Ну я ж пишу, на одному з радіаторів 45, вони ж звідкись беруться, мабуть з тієї ж ТЕС? Чому в іншому радіаторі 25? Я думаю тому, що хтось собі поробив теплі підлоги від опалення і прочіє блага цивілізації. Воно там завжди так було, що радіатори по-різному гріють, просто лише ото зараз у мене руки дійшли поміряти.
у мене при горизонтальній індивідуальній розводці тепла - на радіаторах в різних кімнатах температура на 3-4 градуси відрізняється.
у мене при горизонтальній індивідуальній розводці тепла - на радіаторах в різних кімнатах температура на 3-4 градуси відрізняється.
регулятори?
Ну я ж пишу, на одному з радіаторів 45, вони ж звідкись беруться, мабуть з тієї ж ТЕС? Чому в іншому радіаторі 25?
Ну от в нас таке саме було, коли малий тиск був. Перший від роздачі стояк переважно гарячий, інші якось почергово остигають, то взагалі холодні, то ледь теплі. І багато людей "на районі" скаржились на таку саму нестабільну роботу опалення. Але в нас будинок маленький і точно відомо, що ніяких "нововведень" у системі опалення немає, на які можна грішити. За нормальних обставин, коли ТЕЦ справно працює, радіатори усі однакової температури.
То виявилося, що ТЕЦ-5 не дає нормального тиску на вході в будинок. Це коли там тільки одна труба працювала, пізніше стало нормально.
Ну я ж пишу, на одному з радіаторів 45, вони ж звідкись беруться, мабуть з тієї ж ТЕС? Чому в іншому радіаторі 25? Я думаю тому, що хтось собі поробив теплі підлоги від опалення і прочіє блага цивілізації. Воно там завжди так було, що радіатори по-різному гріють, просто лише ото зараз у мене руки дійшли поміряти.
Причин може бути багато. Насамперед повітря у стояку, розбалансування будинкової системи опалення, ...Коли в будинку (ЖБК) на Кловському де дієвий голова кооперативу вимикали, а після цього вмикали опалення то половина стояків кожного разу була "завоздушеною". Голова ходив і спускав повітря.
регулятори?
Міряв, коли холодно було. Максимально все було відкрито на максимум. Може, треба було їх взагалі зняти і тоді поміряти без них для чистоти експерименту.