Я точно помню, кроль выступил про 18 град, и меньше чем через год начались проблемы, а так плачу 45 грн/м как все вроде
Я точно помню, кроль выступил про 18 град, и меньше чем через год начались проблемы, а так плачу 45 грн/м как все вроде
Можливо, ця тема з шайбами на 2015 ще не усіх будинків торкнулась. Бо в нас почалось раніше.
У меня домина 2006 года
Можливо, новим будинкам не робили це покращення. Тут не знаю. Я про старий житловий фонд, ще радянськіх часів. От зараз згадав, що тоді ще купував масляні обогрівачі батьку та собі в квартиру. Після 2015 ще ці шайби теж ставили, бо не усі будинки встигли "покращити".
Панове, а давайте ближче до теми топіка, а не про совкодрочерні спогади про одну платіжку та лічильники в Польщі. На форумі є теми про опалення. Там і згадуйте минуле. До речі, на арені всі тіж самі...
Панове, а давайте ближче до теми топіка
Та давайте. Шмигаль обіцяв запуск ТЕЦ-5 за добу, а ТЕЦ-6 за дві. З 5-ю щось не склалося, а як там 6-а?
а як там 6-а?
на гугльмеп припис "зачинено на завжди"
Дивно. От таке пишуть: На Троєщині перезапускають систему опалення, — КМВА. Фахівці відновлюють подачу теплоносія в будинки та проводять розповітрювання системи.
Панове, а давайте ближче до теми топіка
Та давайте. Шмигаль обіцяв запуск ТЕЦ-5 за добу, а ТЕЦ-6 за дві. З 5-ю щось не склалося, а як там 6-а?
На 5й одна труба диміла За такої погоди це звичайна практика
Дивно. От таке пишуть: На Троєщині перезапускають систему опалення, — КМВА. Фахівці відновлюють подачу теплоносія в будинки та проводять розповітрювання системи.
Як я розумію, це після обстрілу пару днів тому. До того опалення вже було. Хз де брали тепло. Труби 6ї я не бачу.
На 5й одна труба диміла За такої погоди це звичайна практика
Десь після обіду була така інформація, що тиск вони дали, а теплоносій лише 37 градусів. Дійсно, усі батареї однаково ледь теплі, декілька раз за день вимикали зовсім, явно щось не так.