Виникла необхідність в інтернеті при відсутності е/е. Один з варіантів, пошуков вийшов на укртелеком, у них під заголовком "Інтернет при відсутності електроенергії", велика зелена кнопка, і я оставив замовлення. Через 4 дні дзвонять мені і кажуть що можуть забезпечити по технології ADSL, 4 години буде тримати після пропадання е/е, швидкість до 24 мбит, надають свій модем в аренду. Звичайно зі свого боку я все запитую сам. Вартість підключення та оплати як для мене нормальні, яби даже сказав ринкові.
Питання, чи в когось так працює насправді? які нюанси, чого очікувати? Бо від київстара балувався "безкоштовним" домашнім інтернетом, був рекорд працювало аж 3 дні, не треба мені той їхній інтернет.
Живу м. Київ, район Райдужний, це біля троещини
Звичайно свого рідного провайдера міняти не буду, це лише на теперішній важкий час, що однак може зайняти декілька років пока війна та на відновлення електро мереж.
Через 4 дні дзвонять... ... ADSL, 4 години буде тримати після пропадання е/е, ... швидкість до 24 мбит,
Ви ж самі все розписали - тормознута підтримка, обмежений час і маленька швидкість. 250 грн./міс можна краще пристроїти, наприклад ось так Але я вважаю що 250 забагато, і Вашу проблему вирішить 99 грн./міс. або так , або ось так. Як що цікаво - пишить у ПП
Але я вважаю що 250 забагато, і Вашу проблему вирішить 99 грн./міс. або так , або ось так. Як що цікаво - пишить у ПП
ви взагалі в курсі що в багатьох не працює мобільний інтернет коли світла нема? тому і шукають укртелеком чи щось інше. ваші тарифи доречі не найкраще рішення навіть якщоб лайф працював.
тож його напевно то й не дуже цікавить що там по інших районах
у нас по різному працює на першому і 16ому поверхах. а ви просто по району оріентуєтесь. ок. доречі кіевстар у мене більш меньш працює, а лайф на порядок гірше. ледь-ледь. і я при цьому майже на райдужному.
Подивись чи покриває айпінет тебе і задай їм питання чи заведуть тобі pon в хату. Є інформація, що вони все ж таки вирішили ввалити квадросекстільйони грошей під попит. Апд. УТ не радив би. На Драйзера пару років тому у них магістральний кабель поцупили, так вони плюнули на 100500млн. абонентів. Наскільки мені відомо за рік нічого не зробили.
ЁПРСТФ 15.12.2022 17:21 пишет: Подивись чи покриває айпінет тебе і задай їм питання чи заведуть тобі pon в хату. Є інформація, що вони все ж таки вирішили ввалити квадросекстільйони грошей під попит.
ЁПРСТФ 15.12.2022 17:21 пишет: Подивись чи покриває айпінет тебе і задай їм питання чи заведуть тобі pon в хату. Є інформація, що вони все ж таки вирішили ввалити квадросекстільйони грошей під попит.
У них черга на пон наразі більше 5000 клієнтів...
Може вливання бабулєтов підтягнуть N кількість зварювальників та хлопців з бурами, і буде приріст швидкості нових підключень
В мене нашнет по проволоці працює 3+ години без світла, запрацювало коли масово почали тікати до тих у кого аккуми та оптика, свисток за 300 грн та убитий повербанк на сутки вистачає, воно звісно не по всій квартирі, як з рогатим роутером, але достатньо щоб кіно дивитись, поки за 100 грн щастя в місяць, далі побачимо.
В мене нашнет по проволоці працює 3+ години без світла, запрацювало коли масово почали тікати до тих у кого аккуми та оптика, свисток за 300 грн та убитий повербанк на сутки вистачає, воно звісно не по всій квартирі, як з рогатим роутером, але достатньо щоб кіно дивитись, поки за 100 грн щастя в місяць, далі побачимо.
Я не зрозумів що таке "По проволоці", "Свисток", і чому воно "запрацювало, коли всі масово начали тікати", то що, провайдер встановив резервне джерело живлення для своєї апаратури? Наразі дякую за карту, покриття в мене є. залишив у них заявку, буду чекати.
Я не зрозумів що таке "По проволоці", "Свисток", і чому воно "запрацювало, коли всі масово начали тікати", то що, провайдер встановив резервне джерело живлення для своєї апаратури? Наразі дякую за карту, покриття в мене є. залишив у них заявку, буду чекати.
тю, мідь в квартиру (ютп), роутер за 300 грн (мини роутер 3 ж китай для гугля), встановили бпж напевно.
swap22 15.12.2022 16:23 пишет: Виникла необхідність в інтернеті при відсутності е/е. Один з варіантів, пошуков вийшов на укртелеком, у них під заголовком "Інтернет при відсутності електроенергії", велика зелена кнопка, і я оставив замовлення. Через 4 дні дзвонять мені і кажуть що можуть забезпечити по технології ADSL, 4 години буде тримати після пропадання е/е, швидкість до 24 мбит, надають свій модем в аренду. Звичайно зі свого боку я все запитую сам. Вартість підключення та оплати як для мене нормальні, яби даже сказав ринкові.
Питання, чи в когось так працює насправді? які нюанси, чого очікувати? Бо від київстара балувався "безкоштовним" домашнім інтернетом, був рекорд працювало аж 3 дні, не треба мені той їхній інтернет.
Живу м. Київ, район Райдужний, це біля троещини
Звичайно свого рідного провайдера міняти не буду, це лише на теперішній важкий час, що однак може зайняти декілька років пока війна та на відновлення електро мереж.
залежить від конкретного місця, бо зараз не так як було в кращі часи і до самої АТС від плінта на домовій шафі йшла твоя особиста мідна пара я теж підключив адсл, в кінці Троєщини, швидкість ~256кБіт/с. Пінг на гугл ~2000мс. Живе рівно 2,5 години. потім на магістралі щось відпадає (бо у трубці чути короткі гудки).
підключив собі гпон від веги. коли не було світла більше доби то напряму від 12в акума мєдяк працював і інет був а щось мобільне, як пишуть вище лайф, померає майже одразу після того як світло вимикають. До речі, там є бонусна програма яка дозволяє при підключенні за промокодом 3 місяці халавного інету.
Я колись користувався ADSL від Укртелекому за двома різними адресами на протилежних кінцях Києва. Там головна проблема - якщо щось трапилось, то підтримки не дочекаєшся. А якщо "провід вкрадуть", то можна на тому й закінчувати. Власне, так обидві локації і закінчили - нічого не працювало, але абонплату нараховували.
Через месяц после заявки и 30 минут музыки на телефоне дозваниваюсь в поддержку. Оказалось нас уже "подключили" нужно только зайти на сайт и зарегистрироваться. Завтра буду пробовать, модем есть... Техника не было, провод остался от телефона, которого нет уже лет 8 АйПиНет сказал, что не тянут оптику к нам в дом, а над отключениями "работают", но когда будет работать, сказать не могут...
Yuriy T4 16.12.2022 11:08 пишет: Через месяц после заявки и 30 минут музыки на телефоне дозваниваюсь в поддержку. Оказалось нас уже "подключили" нужно только зайти на сайт и зарегистрироваться. Завтра буду пробовать, модем есть... Техника не было, провод остался от телефона, которого нет уже лет 8
Напишешь, сколько работает после отключения е\е и какая скорость по факту.
Yuriy T4 16.12.2022 11:08 пишет: Через месяц после заявки и 30 минут музыки на телефоне дозваниваюсь в поддержку. Оказалось нас уже "подключили" нужно только зайти на сайт и зарегистрироваться. Завтра буду пробовать, модем есть... Техника не было, провод остался от телефона, которого нет уже лет 8
Напишешь, сколько работает после отключения е\е и какая скорость по факту.
Может еще через месяц... Сигнал не приходит... Дома все собрал, визуально проверил до розетки в подъезде - все ОК, но сигнала нет... Буду выцеплять мастера...
поділюся своїм досвідом - підключили десь через 2 тижні,м точніше 2 тижні я залишав заявки на сайті, а підключили дні через 4 після того як подзвонив на контакт центр сам, голосом. швидкість - 256к, роутер пише 600к Як виявилось в процесі розмови з підтримкою - вони програмно встановили обмеження, бо я новий клієнт. Л - ЛОГІКА. М - МАРКЕТИНГ. Прямо в процесі розмови зняли обмеження - і тепер норм працює, 15 мегабіт. По часу приблизно 4,5 години після відключення світла працює. Роутер тенда, який дають/продають при підключенні - працює від 9в, але і від павербанку теж працює із саморобним шнурком, в якому з одного боку юсб, з іншого звичайний роз'єм DC за 15 грн.