И только бойлер Термекс IF никогда сам не включится, я по нему наблюдаю,пропадал ли ночью свет))Многие недовольны такой функцией..
При подключении по HDMI: Если включается устройство, к которому подключен телевизор и при этом в настройках телевизора включено HDMI-CEC - у разных производителей оно по-разному называется (подробнее тут), то телек включится, т.к. ему на вход подали видео-сигнал. Тут или отключать HDMI-CEC или отключать телек из розетки.
Та не в хдмі справа У мене до тв нічого не підключено, але якщо світло пропало, коли тв працював, то при появі електрики, він вмикається. Вночі бісить
Люблю автоуа....дошли до бойлеров)))
Та не в хдмі справа У мене до тв нічого не підключено, але якщо світло пропало, коли тв працював, то при появі електрики, він вмикається. Вночі бісить
Все что не должно включаться или выключается из розеток или установил удлинители с кнопками, если модуль из нескольких устройств. Ну или акб-инвертор
Все что не должно включаться или выключается из розеток или установил удлинители с кнопками, если модуль из нескольких устройств. Ну или акб-инвертор
Та в мене нема жодного подовжувача в квартирі, все по розетках, телевізор собою закриває ті розетки, і під ним навіть тумби нема. Тому подовжувач з кнопкою не ліпиться ніяк
Але я вночі все одно прокидаюсь як світло дають. Перевірити, чи не відключився дифавтомат на бойлері, запустити пмм і пралку, поставити лампи на зарядку, натиснути кнопку на холодильнику. Тож телевізор не така вже й проблема
зроби отвір в корпусі в зручному місті і припаяй тумблер.
В мене також самсунг серії Н, не вмикається після подачі
Як виключають світло то вимикаю ТВ з розетки. Бо якщо не вимкнути то теж включається . ТВ Самсунг
Питання постало якщо він був включений. Якщо вимкнений то у всіх він і залишається вимкненим
В мене Philips маленький вже пару раз вмикався після появи освітлення навіть коли був вимклений при зникненні електрики. В кімнаті теж Philips так той при появі освітлення прохи підсвічую екран, пище Philip на екрані та вимикається, трохи набридло та на корпусі є фізична кнопка вимклення, почай їй користуватись.
В доме 4 самсунга,и включается только один,самый древний,причем не важно был ли перед этим включен или нет,в итоге выдергул с розетки,хотя тоже неудобно выдергивать. Кстати,если к телевизорам подключена приставка,андроид типа-то тоже влияет на сам тв,может из-за нее включаться,видит от нее сигнал и тоже стартует.
Бо він не працюівав під час вимкнення живлення. У мене вдома три телевізори Самсунг, усі повертаються до того стану, у якому були на час вимкнення електрики. На всіх налаштував автоматичне вимкнення протягом години. Тобто, якщо увімкненться, то через годину сам засне.
Бо він не працюівав під час вимкнення живлення. У мене вдома три телевізори Самсунг, усі повертаються до того стану, у якому були на час вимкнення електрики. На всіх налаштував автоматичне вимкнення протягом години. Тобто, якщо увімкненться, то через годину сам засне.
А коли сам дивишся шось - теж через годину вимкнеться?
А коли сам дивишся шось - теж через годину вимкнеться?
Так. Але за декілька хвилин до цього з'являється надпис, що телевізор буде вимкнено через ХХ хвилин. Якщо це не треба, просто на пульті натискаю ВІДМІНИТИ і все.
оживлю темку - маю вирішення питання автоматичного увімкнення ТБ Самсунг після відновлення електропостачання
За лайфхаком - в приват, вартість договірна)))
А якщо серйозно то нещодавно копирсався в сервісному меню такого ТБ і знайшов там пункт якраз по подачі живлення, можна виставити 3 різні параметри "Як було" "Увімкн" та "Вимкн". Для входу у сервісне меню потрібен стандартний пульт з цифровими кнопками, жмакаєте Mute-1-1-9-Ok а потім 1234. Далі головне нічого зайвого не клацати, в меню Option і підменю Production Option чи Engineer Option - має бути цей параметр. Нажаль точніше не підкажу і назву параметра не пригадую, бо не маю ТБ вдома. Але хто дружить з інгліш то назва інтуїтивно зрозуміла, щось там про Power. Після зміни значення параметру - просто вимкнути ТБ і знову увімкнути.
оживлю темку - маю вирішення питання автоматичного увімкнення ТБ Самсунг після відновлення електропостачання
А якщо серйозно то нещодавно копирсався в сервісному меню такого ТБ і знайшов там пункт якраз по подачі живлення, можна виставити 3 різні параметри "Як було" "Увімкн" та "Вимкн". Для входу у сервісне меню потрібен стандартний пульт з цифровими кнопками, жмакаєте Mute-1-1-9-Ok а потім 1234. Далі головне нічого зайвого не клацати, в меню Option і підменю Production Option чи Engineer Option - має бути цей параметр. Нажаль точніше не підкажу і назву параметра не пригадую, бо не маю ТБ вдома. Але хто дружить з інгліш то назва інтуїтивно зрозуміла, щось там про Power. Після зміни значення параметру - просто вимкнути ТБ і знову увімкнути.
Метод робочий. Дякую.
А якщо серйозно то нещодавно копирсався в сервісному меню такого ТБ....
Дякую за наводку про сервісне меню. Це стосується не тільки Самсунг... Головне знайти інструкцію як попасти в сервісне меню потрібного ТВ.
Налив Тема робоча. Перевірено. Дякую)
ооо, класно, що працює
Возможно кто сталкивался? Телек Сасунг Смарт серия Н - если отключают электрику и он включен то после подачи электрики он не переходит в StandBY, а включается. В меню таймеров смотрел ничего не увидел. Это возможно перенастроить как-то? Крайне неудобно когда телек включается ночью или когда он сам дома.
так само. вмикається на тому каналі, на якому був, коли вимкнулось світло. щоб не починав говорити посеред ночі при увімкненні е/е, після вимкнення світла, вимикаємо ТВ з розетки.