autoua
Autoua.netФорумAutoua форум

А чому НАШ весь форум/сайт мовою ОКУПАНТА??? (17/23)

V.I.P **
51 год (22 года за рулем), Київ
С нами с 22.05.2007

Re: А чому НАШ весь форум/сайт мовою ОКУПАНТА??? [Re: igg]
      2 января 2023 в 16:32 Гілками

igg 02.01.2023 16:14 пишет:

Djohny 02.01.2023 14:49 пишет:

Переходити на спілкування українською треба, але якщо робити це примусом та без розуму то
Згадайте який перший закон прийняв Тягнибок та Ко та як саме цей привід використовувався для захоплення Криму та створення ракових пухлин на Донбасі. Ну а зараз ще й отримали неповноцінно працюючий форум.

он воно ж як! Тягнибок - винуватець у загарбанні Криму, Донбасу... й далі за списком

А де ти тут побачив - "під примусом та без розуму"?... ну, тих, хто "без розуму" - видно дуже добре))
Ти отримав "неповноцінно працюючий форум"?? Чого саме тобі наразі у цьому форумі не вистачає? Може то якісь власні комплекси неповноцінності вилазять, ні?
Можеш не відповідати, питання бачу - риторичні

PS. Дуже важко зрозуміти тих, хто під різними приводами, невгамовно й упорото, тупо принципово просуває мову окупанта, називаючи ії "мой радной язик" або вигадуючи якісь байки про утиски та примуси, про Тягнибока й Фаріон та й ще казна що, аби виправдати свою нікчемність й нездатність спілкуватися в Україні УКРАЇНСЬКОЮ!

Ти мабуть до 91 комсоргом був бо якось знакомо потянуло "пламэнним барцом за"
На рахунок неповноцінної роботи, може покажеш мені скріншот роботи мобільної версії? Та щоб двіччи не вставати ще й відсутність суржику та повноцінний переклад? З розумом це, як би тобі на пальцях пояснити щоб зрозумів.. бо в тебе емоції розум мабуть підмінили, розумна людина якщо робить ремонт в хаті у якій вона живе не розбиває усе вщент роблячи проживання неможливим і потім не хапається за голову побачивши що за день все неможливо зробити, а робить все поступово, або шукає можливість пожити в іншому місці. Стосовно форума - можно ж було експеримент проводити на копії та викотити готовий та працюючий коли все зроблено?
Стосовно закону 23.02.2014 то яка першочергова необхідність була приймати саме його першим без роз'яснення його суті та наслідків? Це дало ПРИВІД, яким не погребували скористатись. Тобі нагадати випадки коли потрібен поспіх? Усе треба робити з розумом. Враховуючи та передбачаючи усі наслідки. Як мінімум на один крок якщо нема розуму на декілька.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
гроза таксистов *
38 лет за рулем, Киев
С нами с 25.06.2002

Re: А чому НАШ весь форум/сайт мовою ОКУПАНТА??? [Re: Djohny]
      2 января 2023 в 16:36 Гілками

В ответ на:

Стосовно закону 23.02.2014 то яка першочергова необхідність була приймати саме його першим без роз'яснення його суті та наслідків?

він був прийнятий сьомим, а не першим.

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: А чому НАШ весь форум/сайт мовою ОКУПАНТА??? [Re: BorisB]
      2 января 2023 в 16:42 Гілками

BorisB 02.01.2023 16:20 пишет:

В ответ на:

якщо не пам'ятаєш, це моментально почали трактувати як заборону російської мови та привід для роздмухування сепаратизму

реально хуйлу потрібен був привід?

де в цьому Законі шось про мову?

В ответ на:

23 лютого 2014 року Верховна Рада скасувала закон «Про засади державної мовної політики», але відповідне рішення не підписав тодішній виконувач обов’язків президента України Олександр Турчинов.

https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D...%BA%D0%B8%C2%BB
На той час йому треба був привід, інакше б не було "референдумів" та різних квазі "утворень", а було б 24 лютого але не 2022 а 2014.
Чи Вікіпедія бреше а я знов помиляюсь та не було такого? Посилання на наслідки вищезгаданого рішення знайдеш чи мені пошукати?

гроза таксистов *
38 лет за рулем, Киев
С нами с 25.06.2002

2 января 2023 в 16:49 Гілками

В ответ на:

Посилання на наслідки вищезгаданого рішення знайдеш чи мені пошукати?

звісно шукай, а ще пошукай коли була виготовлена медаль якою "нагороджували" вєжлівих з чітко вказаною датою.

ЗІ що ти намагаешся довести?

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: А чому НАШ весь форум/сайт мовою ОКУПАНТА??? [Re: BorisB]
      2 января 2023 в 17:33 Гілками

BorisB 02.01.2023 16:49 пишет:

В ответ на:

звісно шукай, а ще пошукай коли була виготовлена медаль якою "нагороджували" вєжлівих з чітко вказаною датою.

намагаюсь донести те що усе можна зробити або розумно або ні, перед тим як зробити треба прораховувати наслідки. Та ще б гарно було б перед тим як робити переклад спочатку зробити щоб воно на копії працювало все а тільки потім виставляти. Так само й тоді - https://tyzhden.ua/iatseniuk-zapevnyv-donechchan-shcho-movnyj-zakon-skasovuvaty-ne-budut/
тобто треба було спочатку взяти під конроль сепаратистсько налаштовані регіони а вже ПОТІМ виносити рішення які стали ПРИВОДОМ для роздмухування того сепаратизму. Вибач, лайно з крапкасру тягнути сюди не буду але забий у гугл "запрет русского языка на украине 2014" та подивись який інформаційний шквал тоді поливали у й так зас..ті мізки донбасу чи криму. Звязку між цими подіями не прослідковуєш?

Супер писатель! *
63 года (34 года за рулем), Киев
С нами с 26.02.2006

2 января 2023 в 18:13 Гілками

Djohny 02.01.2023 17:33 пишет:

В ответ на:

намагаюсь донести те що усе можна зробити або розумно або ні, перед тим як зробити треба прораховувати наслідки. Та ще б гарно було б перед тим як робити переклад спочатку зробити щоб воно на копії працювало все а тільки потім виставляти. Так само й тоді - https://tyzhden.ua/iatseniuk-zapevnyv-donechchan-shcho-movnyj-zakon-skasovuvaty-ne-budut/
тобто треба було спочатку взяти під конроль сепаратистсько налаштовані регіони а вже ПОТІМ виносити рішення які стали ПРИВОДОМ для роздмухування того сепаратизму. Вибач, лайно з крапкасру тягнути сюди не буду але забий у гугл "запрет русского языка на украине 2014" та подивись який інформаційний шквал тоді поливали у й так зас..ті мізки донбасу чи криму. Звязку між цими подіями не прослідковуєш?

Який "запрєт руського язика"? Відміна закону ківалова- колєсніченка автоматично вводила в дію закон про мови, прийнятий ще за часів СРСР, коли ніяких бЕдерівців не було. Те, що якісь дебіли почали роздмухувати цю відміну, як притискання російскої мови, свідчить тільки, що вони дійсно є конченими дебілами та мразотами, яким взагалі не цікаво, що там насправді прийняли чи відмінили, аби тільки виплеснути свою ненависть до України.

kym 1
V.I.P *
65 лет (47 лет за рулем), Киев
С нами с 09.04.2010

2 января 2023 в 18:14 Гілками

.... забий у гугл "запрет русского языка на украине 2014" ...

НА уКРАИНЕ - дальше можно даже не шевелится....

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: А чому НАШ весь форум/сайт мовою ОКУПАНТА??? [Re: Gennadiy]
      2 января 2023 в 18:18 Гілками

Gennadiy 02.01.2023 18:13 пишет:

В ответ на:

...

Який "запрєт руського язика"? Відміна закону ківалова- колєсніченка автоматично вводила в дію закон про мови, прийнятий ще за часів СРСР, коли ніяких бЕдерівців не було. Те, що якісь дебіли почали роздмухувати цю відміну, як притискання російскої мови, свідчить тільки, що вони дійсно є конченими дебілами та мразотами, яким взагалі не цікаво, що там насправді прийняли чи відмінили, аби тільки виплеснути свою ненависть до України.

а передбачити? Це ж не так складно було, особливо наперед знаючи що негативна пропаганда ВЖЕ шла.

Супер писатель! *
С нами с 26.02.2006

2 января 2023 в 18:22 Гілками

Djohny 02.01.2023 18:18 пишет:

В ответ на:

...

а передбачити? Це ж не так складно було, особливо наперед знаючи що негативна пропаганда ВЖЕ шла.

Що саме передбачити? Що ті, хто активно фапає на СРСР і люто ненавидять все українське, будуть вважати радянський закон про мови більш антиросійським, ніж закон, прийнятий за часів Незалежності? Ви дійсно вважаєте, що подібний ідіотизм можна хоч якось передбачити?

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

2 января 2023 в 18:29 Гілками

Gennadiy 02.01.2023 18:22 пишет:

В ответ на:

...

Що саме передбачити? Що о ті, хто активно фапає на СРСР і люто ненавидять все українське, будуть вважати радянський закон про мови більш антиросійським, ніж закон, прийнятий за часів Незалежності? Ви дійсно вважаєте, що подібний ідіотизм можна хоч якось передбачити?

я вважаю що тей шлях яким його скасували у 2016 хоч був довшим але розумнішим. Спочатку підгрунтя, роз"яснення, юридичним шляхом.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%...%BE%D0%BD%D1%83

Супер писатель! *
С нами с 26.02.2006

2 января 2023 в 18:38 Гілками

Djohny 02.01.2023 18:29 пишет:

В ответ на:

...

Що саме передбачити? Що о ті, хто активно фапає на СРСР і люто ненавидять все українське, будуть вважати радянський закон про мови більш антиросійським, ніж закон, прийнятий за часів Незалежності? Ви дійсно вважаєте, що подібний ідіотизм можна хоч якось передбачити?

я вважаю що тей шлях яким його скасували у 2016 хоч був довшим але розумнішим. Спочатку підгрунтя, роз"яснення, юридичним шляхом.

Та все рівно, як його скасували. В будь-якому випадку мовний закон, прийнятий в СРСР апріорі не міг "ущемлять" або забороняти російську мову. Це така ж саме брехня, як і "потяги з бЕндерівцями", хлопчики в трусіках і закатовані снєгірі. Слугувало для виправдання анексії та сепаратизму. Передбачити всю брехню, на яку здатні росіяни, неможливо. А яке ще роз'яснення необхідно? Про відміну закону ківалова-колєсніченка я, вважаю, достатньо раз'яснив? Як ще потрібно?

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

2 января 2023 в 18:57 Гілками

Gennadiy 02.01.2023 18:38 пишет:

В ответ на:

...

Та все рівно, як його скасували. В будь-якому випадку мовний закон, прийнятий в СРСР апріорі не міг "ущемлять" або забороняти російську мову. Це така ж саме брехня, як і "потяги з бЕндерівцями", хлопчики в трусіках і закатовані снєгірі. Слугувало для виправдання анексії та сепаратизму. Передбачити всю брехню, на яку здатні росіяни, неможливо. А яке ще роз'яснення необхідно? Про відміну закону ківалова-колєсніченка я, вважаю, достатньо раз'яснив? Як ще потрібно?

краще б у 2014 спробував достукатись у БРОНЮ у головах, в мене не вийшло тоді, тоді перший раз телефонна книга схудла десь на 100 номерів. Я рахую що тоді це було передчасно, та зроблено було або з неповоного розуму або навмисно, та якщо вже почали треба було або доводити до кінця або не починати.
Але ближче до теми яку я підняв та до якою я навів приклад, який став більш обсужуваний ніж саме питання: ХІБА важко було СПОЧАТКУ на копії форуму зробити переклад а тільки потім її викладати? Окрім того що переклад спірний та ще й не до кінця може ти мені покажеш працюючу "МобильнуЮ версию" (скріншот додавати чи сам побачиш?) Чи її знов пару років чекати?

Змінено Djohny (19:00 02/01/2023)

Супер писатель! *
С нами с 26.02.2006

2 января 2023 в 19:07 Гілками

Djohny 02.01.2023 18:57 пишет:

В ответ на:

...

краще б у 2014 спробував достукатись у БРОНЮ у головах, в мене не вийшло тоді, тоді перший раз телефонна книга схудла десь на 100 номерів.
Але ближче до теми яку я підняв та до якою я навів приклад, який став більш обсужуваний ніж саме питання: ХІБА важко було СПОЧАТКУ на копії форуму зробити переклад а тільки потім її викладати? Окрім того що переклад спірний та ще й не до кінця може ти мені покажеш працюючу "МобильнуЮ версию" (скріншот додавати чи сам побачиш?) Чи її знов пару років чекати?

Та я тут і зараз намагаюсь достукатися, що ніякого "ущємленія" або заборони російської мови у 2014 році не було. Ну так це Ви підняли тему про "мовний закон". Претензії до перекладу форуму напрявляйте до адміністрації.

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

2 января 2023 в 19:15 Гілками

Gennadiy 02.01.2023 19:07 пишет:

Djohny 02.01.2023 18:57 пишет:

В ответ на:

...

краще б у 2014 спробував достукатись у БРОНЮ у головах, в мене не вийшло тоді, тоді перший раз телефонна книга схудла десь на 100 номерів.

Та я тут і зараз намагаюсь достукатися, що ніякого "ущємленія" або заборони російської мови у 2014 році не було. Ну так це Ви підняли тему про "мовний закон". Претензії до перекладу форуму напрявляйте до адміністрації.

та жвиндець. Ще раз повторюсь - цей закон ВИКОРИСТАЛИ як ПРИВІД.
В ответ на:

Переходити на спілкування українською треба, але якщо робити це примусом та без розуму то
Згадайте який перший закон прийняв Тягнибок та Ко та як саме цей привід використовувався для захоплення Криму та створення ракових пухлин на Донбасі. Ну а зараз ще й отримали неповноцінно працюючий форум.

З форумом підозра що "хотіли? Майте що є, буде час та натхнення - може зремонтуємо" бо реакції на тему у
В ответ на:

Книга отзывов и предложений

нема третю добу.

Змінено Djohny (19:17 02/01/2023)

Супер писатель! *
С нами с 26.02.2006

2 января 2023 в 19:31 Гілками

Djohny 02.01.2023 19:15 пишет:

та жвиндець. Ще раз повторюсь - цей закон ВИКОРИСТАЛИ як ПРИВІД.
В ответ на:

З форумом підозра що "хотіли? Майте що є, буде час та натхнення - може зремонтуємо" бо реакції на тему у
В ответ на:

Книга отзывов и предложений

нема третю добу.

Ще раз. Використали, як привід не закон, бо він не містив жодного притиснення чи заборони російської мови. Використали відверту брехню, яку радісно підхопили ті, хто і так ненавидив все українське. Так само використовували брехню про потяги з бЕндерівцями. До речі, Тягнибок ніякого закону прийняти не міг, бо більшості в Парламенті у нього ніколи не було. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%...%BD%D0%BD%D1%8F

igg 1
V.I.P **
60 лет (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

2 января 2023 в 19:43 Гілками

Djohny 02.01.2023 16:32 пишет:

igg 02.01.2023 16:14 пишет:

Djohny 02.01.2023 14:49 пишет:

он воно ж як! Тягнибок - винуватець у загарбанні Криму, Донбасу... й далі за списком

А де ти тут побачив - "під примусом та без розуму"?... ну, тих, хто "без розуму" - видно дуже добре))
Ти отримав "неповноцінно працюючий форум"?? Чого саме тобі наразі у цьому форумі не вистачає? Може то якісь власні комплекси неповноцінності вилазять, ні?
Можеш не відповідати, питання бачу - риторичні

PS. Дуже важко зрозуміти тих, хто під різними приводами, невгамовно й упорото, тупо принципово просуває мову окупанта, називаючи ії "мой радной язик" або вигадуючи якісь байки про утиски та примуси, про Тягнибока й Фаріон та й ще казна що, аби виправдати свою нікчемність й нездатність спілкуватися в Україні УКРАЇНСЬКОЮ!

Ти мабуть до 91 комсоргом був бо якось знакомо потянуло "пламэнним барцом за"
На рахунок неповноцінної роботи, може покажеш мені скріншот роботи мобільної версії? Та щоб двіччи не вставати ще й відсутність суржику та повноцінний переклад? З розумом це, як би тобі на пальцях пояснити щоб зрозумів.. бо в тебе емоції розум мабуть підмінили, розумна людина якщо робить ремонт в хаті у якій вона живе не розбиває усе вщент роблячи проживання неможливим і потім не хапається за голову побачивши що за день все неможливо зробити, а робить все поступово, або шукає можливість пожити в іншому місці. Стосовно форума - можно ж було експеримент проводити на копії та викотити готовий та працюючий коли все зроблено?
Стосовно закону 23.02.2014 то яка першочергова необхідність була приймати саме його першим без роз'яснення його суті та наслідків? Це дало ПРИВІД, яким не погребували скористатись. Тобі нагадати випадки коли потрібен поспіх? Усе треба робити з розумом. Враховуючи та передбачаючи усі наслідки. Як мінімум на один крок якщо нема розуму на декілька.

що ти несеш?? якийсь потік "розумної"(homo sapiens) свідомості...й це ж не тільки мені геть незрозуміло, що ти тут намагаєшся довести!?? Якщо ти проти спілкування на українському форумі українською, просто так й скажи(або краще промовч), бо твої потуги довести, що спілкування українською не начасі, "не треба примусом, без розуму..." й т.і. х.ня - нікчемні та жалюгідні

й ще, ким я був/є - не твоє діло, "розумник"!

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: А чому НАШ весь форум/сайт мовою ОКУПАНТА??? [Re: baton82]
      2 января 2023 в 19:56 Гілками

Відповім коротко "перш ніж відповідати, спробуй прочитати те, на що відповідаєш, бажано цілим текстом а не місцями, іноді, за бажанням, допомагає"
Стомився відповідати використовуючи десктопну версію на телефоні, тому побажаю здоров'я (в усьому) та піду чекати мобІльнУ версію.

Достоевский **
Lucca, Italia
С нами с 16.06.2008

3 января 2023 в 00:00 Гілками

baton82 01.01.2023 13:29 пишет:

valkrav 01.01.2023 11:15 пишет:

По русски может прекрасно говорить 99,999% украинских граждан
А вот с украинским дела похуже

Положа руку на сердце, сам себе ответь какой язык у тебя сейчас основной

ти реально упоротий совкодрочер .... Основной - це у тебе, який не має ідентифікації ні по мові, ні по державі в якій живеш, ні по корінню.
Я- Українець, живу - в Україні, моя рідна мова - українська.

Очень замечательно, а все, кто еще на русском говорит и думает совкодрочеры?
Дык тогда это больше половины страны может оказаться.

Но ты искренне считаешь, что на данный момент украинский во всех сферах жизни уже доминирует над русским?
Что-то тут не только я в этом сомневаюсь, но и многие никуда не уезжавшие и
идентифицирующие себя так же как и ты.

Эмоции тебя переполняют и большевистский максимализм. Направь свою энергию в позитивное русло,
например переведи все, что еще не переведено на этом форуме и отправь админам.
Окажи посильную помощь в искоренении руского с форума!

А с самоидентификацией у меня все в порядке, не переймайся.
И основной язык у меня уже давно не русский, хотя он мне родной.
В современном глобализованом мире даже если не хочешь приходится учить языки, и это хорошо.
Знание других языков помогает многое и в родном лучше понять и переосмыслить.

И в семье у меня язык общения уже не только русский, но не итальянский и не украинский.
Можешь даже угадать какой, уже не раз на форуме об этом писал.

PS:
may 01.01.2023 11:58 пишет:

valkrav 01.01.2023 11:41 пишет:

Львове слышишь "файна кобета"

Кобіта

по польски таки kobieta

Змінено valkrav (00:03 03/01/2023)

25 лет за рулем, Киев
С нами с 28.07.2008

3 января 2023 в 05:11 Гілками

Бо до війни. як я зрозумів, авто.юа був "дочкою" авто.ру? Але то було до війни, зараз, думаю, все інакше...
А російська мова, доречі - це не завжди мова окупантів, а є одночасно і мовою ПРОТИ окупантів, в залежності, ЩО нею озвучуєш?

may
V.I.P **
39 лет за рулем, Львов
С нами с 10.01.2009

Re: А чому НАШ весь форум/сайт мовою ОКУПАНТА??? [Re: valkrav]
      3 января 2023 в 09:11 Гілками

valkrav 03.01.2023 00:00 пишет:

PS:
may 01.01.2023 11:58 пишет:

valkrav 01.01.2023 11:41 пишет:

Львове слышишь "файна кобета"

Кобіта

по польски таки kobieta

Ну і що? Питання не у диграфі, а ЯК говорять у Львові. Чи тобі Гіві наспівав?

Autoua.netФорумAutoua форум
Додаткова інформація
0 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, moderator, Amateur 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: ***
Переглядів теми: 25387

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія