Накидаєте ідей? А то в мене з подумати, мізки - з цим тугенько. Є плата, яка на фото нижче. Від постійного під‘єднання/від‘єднання існує не нульова вірогідність, що вкорочу їй віку. От гадаю, який би корпус наколхозити. Перша і остання ідея - впихнути у тубус шприца, чи якихось вітамінок і заляти термоклеєм. Але від такого фредікрюгеровського корпусу мене певне, що знудить, а я цього не полюбляю) Хто, що порадить, може досвід в кого є, т.я. використання даних перетворювачів стало масовим. Дякую, мої дорогеньки! Цьомки, обіймашки, подвійний когняк в профіль!
Ну тут треба шукати в себе якусь пластмасу, ящики і т.д., дивитись що по розмірах підходить і колхозити. Якби така задача була в мене то я б спробував для початку використати заглушки від DVD-RW що в корпусах для ПК стоять, з ними могло б щось цікаве получитись, на низ цієї плати якусь термопрокладку б поставив. А далі вже колхозити із ножиком, викруткою, дрелькою і т.д.
ЁПРСТФ 25.12.2022 15:56 пишет: Накидаєте ідей? А то в мене з подумати, мізки - з цим тугенько. Є плата, яка на фото нижче. Від постійного під‘єднання/від‘єднання існує не нульова вірогідність, що вкорочу їй віку. От гадаю, який би корпус наколхозити. Перша і остання ідея - впихнути у тубус шприца, чи якихось вітамінок і заляти термоклеєм. Але від такого фредікрюгеровського корпусу мене певне, що знудить, а я цього не полюбляю) Хто, що порадить, може досвід в кого є, т.я. використання даних перетворювачів стало масовим. Дякую, мої дорогеньки! Цьомки, обіймашки, подвійний когняк в профіль!
Якщо проблема тільки в тому, що є ймовірність закоротити, то можна використати прозору термозбіжну трубку
Всім наляв. Ні, питання не в КЗ, а в рукоджопасті власника, впало/надмірно натиснув/зламалось, того і корпус, а не ізоляція. З 3д принтером і макетом - супер, але нездійсненно з причини його відсутності та гадаю негуманної ціни для виготовлення цієї фінтіфлюшки вартістю 50с.
Выше ссылку на модель прислали. В принципе это классическая проблема, которую решает 3д печать. Бюджет по материалу - гривня. Попроси кого-то распечатать, сейчас простейший принтер есть у любого колхозника. Я бы распечатал бесплатно, но далеко везти
ЁПРСТФ 25.12.2022 17:58 пишет: Всім наляв. Ні, питання не в КЗ, а в рукоджопасті власника, впало/надмірно натиснув/зламалось, того і корпус,
- не розумію, як тут допоможе корпус, якщо роз'єми - кріпляться до печатної плати, а не до корпусу, і у будь-якому випадку навантаження на себе братимуть місця пайки?
Інше питання, що ТС збирається замінити і роз'єми на такі, що кріпляться до корпусу - тоді наявність корпусу якось може допомогти.
Я знаю мінімум три інтернет-роздрібні магазини, що продають різні універсальні корпуси (але їх значно більше, мабуть, ці просто географічно близькі до мене): Імрад, Радіомаг, магазин Радіодеталі (9В радіоринок). В цих місцях можна не просто продивитися на сайті, а і прийти в магазн і пощупати корпуси руками, притулити плату до корпусу наочно. До війни на радіоринку було більше точок, але зараз закрилися.
З 3д принтером і макетом - супер, але нездійсненно з причини його відсутності та гадаю негуманної ціни для виготовлення цієї фінтіфлюшки вартістю 50с.
Та скоріше за все гривень за 50, може за сто, можна знайти того хто надрукує. Можу надрукувати за просто так (якщо світло буде якийсь прийнятний час), але у мене принтер не дуже налаштований, розміри трохи пливуть, імовірно треба буде потім надфілем попрацювати трохи
lokon67 28.12.2022 23:33 пишет: Да вот только работать не хотят - чистую синусоиду требуют...
У меня Ender (на рынке БУ такие стоят $100-150) - ему нужно DC 24V (есть модели и на 12V), не обязательно питать от розетки. Потребляет, правда, порядка 300W. Можно утеплить снизу подложку, расход уменьшится.
Печатать нужно в любом случае когда есть свет. Принтер может продолжить печать после включения света, стык будет виден, но для моделей низкого качества это значения не имеет.
Шматок коробу для кабелю необхідного розміру, буде ІМХО, найдешевшим і найпростішим варіантом, ще й бонусом буде зйомна кришка. Закріпити плату можна термоклеєм. Короби по 2м довжиною зазвичай продаються, вистачить для експериментів з головою.
А підкажіть ідею як оцю початку у корпус прилаштувати? https://prom.ua/ua/p1742657490-100w-pd30-qc4.html Хочу зробити зарядне універсальне, живитись буде від універсального ноутбучного зарядного до 4 А 24В, підключати буду 5.1*2.5