Мені от цікаво, а навіщо в ту камеру лізти, може 0,001% власників айфонів там щось і міняє постійно, тим самим мучаючись і даючи привід понасміхатись власникам андроїда? пс. Вистави авто і за тебе все зробить процесор це якщо нормальна камера і нормальний телефон. Якщо якесь Сяомі, то напевно потрібно в налаштуваннях щось підправляти, хоча це не особо допомагає.
GreenMile 07.01.2023 00:24 пишет: У тебя чисто огрызочный подход "ой, у ваших андроидах ничего не понятно и все сложно и плохо, я ничго не понял" Память элементарно в самсунге открывается по запросу "пам'ять", а вручную если - "налаштування - обслуговування пристрою" под этим пунктом прямо написано среди прочего - "ОЗП" Что ты искал хз.
І як воно оце одразу не зрозуміло, що розділ «Пам‘ять» знаходиться в розділі «Обслуговування пристрою»?! Ну, все ж ясно! Що тут можна не зрозуміти?! Я от завжди так роблю: коли хочу побачити пам‘ять, шукаю розділ обслуговування… А що, можна інакше? Ох, ці тупі огризочники!
В ответ на: як воно оце одразу не зрозуміло, що розділ «Пам‘ять» знаходиться в розділі «Обслуговування пристрою»?! Ну, все ж ясно! Що тут можна не зрозуміти?!
Як що підключити тел (Самсунг) до ПК або ноута , все ж видно і не треба нічого шукати . До того ж тел ще й зряджається
GreenMile 07.01.2023 00:24 пишет: У тебя чисто огрызочный подход "ой, у ваших андроидах ничего не понятно и все сложно и плохо, я ничго не понял" Память элементарно в самсунге открывается по запросу "пам'ять", а вручную если - "налаштування - обслуговування пристрою" под этим пунктом прямо написано среди прочего - "ОЗП" Что ты искал хз.
І як воно оце одразу не зрозуміло, що розділ «Пам‘ять» знаходиться в розділі «Обслуговування пристрою»?! Ну, все ж ясно! Що тут можна не зрозуміти?! Я от завжди так роблю: коли хочу побачити пам‘ять, шукаю розділ обслуговування… А що, можна інакше? Ох, ці тупі огризочники!
твій гумор підтримаю на всі 100%,обслуговування пристрою….поміняйте акб,чохол,скло,протрите камери….Пам’ять,от а як пам’ять обслуговувати?Видалити кеш? Цікаво,а якби перемістити в окрепий рядок меню налаштування-Пам‘ять,винести його з обслуговування цього,а просто поруч з (чи хоча б в…)про пристрій-це було б дуже нелогічно?Пам‘ять пристрою,скільки важать фото,музика,додатки-це настількі не важлива інформація,що ії треба заперти в це обслуговування?А теми,дисплей,заставка-це інша справа,і іх треба кожну окремо?це такий ритуал,що якщо сьогодні не зміниш тему і заставку,день буде невдалий).Тема дісплею більш важлива за пам‘ять? Flip цей,fold звичайно ,моторола там є схожа-це бімба,ракета,хз скільки воно протримається,але от якраз на ці девайси-є сенс оновлюватись,бо ємоції від цього тільки позитив,і це дійсно щось новеньке,0.1% краси серед іншого звичайного мотлоху. Ну і упевнився,що є дві паралелі,в одніє все дуже добре,зрозуміло,красиво відразу. Інша паралель-це андроід. Як наприклад матриця,фільм.
WarFox 07.01.2023 00:15 пишет: сяоми - написал память и первый же пункт показал. и ИМХО сомневаюсь что экран выдержит хотя бы год сгибаний, про 2+ промолчу.
Звідки власники Сяомі знають про Фолд? Сяомі краще би навчились калібрувати датчики наближення, бо з 2018 року нічого не змінилось.
В Xiaomi в большинстве смартфонов нет физического датчика приближения. Покупая ихний телефон - это нужно учитывать. Либо покупать с датчиком физическим, либо мирится с глюками.
RinaFil 07.01.2023 11:34 пишет: Мені от цікаво, а навіщо в ту камеру лізти, може 0,001% власників айфонів там щось і міняє постійно, тим самим мучаючись і даючи привід понасміхатись власникам андроїда? пс. Вистави авто і за тебе все зробить процесор це якщо нормальна камера і нормальний телефон. Якщо якесь Сяомі, то напевно потрібно в налаштуваннях щось підправляти, хоча це не особо допомагає.
LoveLas 07.01.2023 12:52 пишет: Цікаво,а якби перемістити в окрепий рядок меню налаштування-Пам‘ять,винести його з обслуговування цього,а просто поруч з (чи хоча б в…)про пристрій-це було б дуже нелогічно?
Ирония в том, что с точки зрения пересичного эплоюзера, зачем тебе вообще знать что-то там про память, чтоб ее выносить в какой-то быстрый доступ или верхний пункт меню так, что поиска по слову "память" недостаточно? Чтобы что? Как часто ты в своем ифоне проверяешь сколько в нем памяти установлено, ее враги воруют что ли? Купил отцу новый телефон, он спросил про память и сколько у меня в телефоне памяти и ты знаешь, я вот даже не смог вспомнить сколько памяти в телефоне который у меня уже 6 лет. Страшне, как дальше жить-то
RinaFil 07.01.2023 11:34 пишет: Мені от цікаво, а навіщо в ту камеру лізти, може 0,001% власників айфонів там щось і міняє постійно, тим самим мучаючись і даючи привід понасміхатись власникам андроїда? пс. Вистави авто і за тебе все зробить процесор це якщо нормальна камера і нормальний телефон. Якщо якесь Сяомі, то напевно потрібно в налаштуваннях щось підправляти, хоча це не особо допомагає.
Ти робиш власників айфонів обмеженими?
Я тобі про логіку. І вона в цьому випадку крива
І це не єдиний приклад
Якраз логіка в тому, що налаштування камери, там де всі налаштування. Ти один раз зайшов, налаштував і далі користуєшся. Про які обмеження ти кажеш? Ти водійське сидіння кожного разу налаштовуєш? Я от наприклад, в камеру за два роки лазила пару раз, щоб зменшити якість фото, бо займало багато місця. Все, не розумію що там налаштовувати постійно?
Якраз логіка в тому, що налаштування камери, там де всі налаштування. Ти один раз зайшов, налаштував і далі користуєшся. Про які обмеження ти кажеш? Ти водійське сидіння кожного разу налаштовуєш? Я от наприклад, в камеру за два роки лазила пару раз, щоб зменшити якість фото, бо займало багато місця. Все, не розумію що там налаштовувати постійно?
Коротше - обсяг пам'яті в "обслуговуванні" то ні разу не логічно і не під силу середньому айфоноводу
Виходити кудись з додатку і чалапати у налаштування - то емейзінг та зручно.
Нічого не переплутав?
Віриш - часто доводиться це робити. Коли міняюсь з
WarFox 07.01.2023 00:15 пишет: сяоми - написал память и первый же пункт показал. и ИМХО сомневаюсь что экран выдержит хотя бы год сгибаний, про 2+ промолчу.
Звідки власники Сяомі знають про Фолд? Сяомі краще би навчились калібрувати датчики наближення, бо з 2018 року нічого не змінилось.
я всю тему не читав але нічого сподіваюсь не змінилось андроідифани доводять еплофанам як ті помиляються?-)))) і нові айфони нічого нового не представили технологічно -)))
UA 07.01.2023 21:30 пишет: я всю тему не читав але нічого сподіваюсь не змінилось андроідифани доводять еплофанам як ті помиляються?-)))) і нові айфони нічого нового не представили технологічно -)))
Таки пропустив.
Суть - що прямо буде валити з ніг при заміні наприклад S20 на S22, або при заміни iPhone 12 на 14?
Щоб юзер взяв в руки, порівняв і побачив супер-різницю, варту грошей на оновлення?
твій гумор підтримаю на всі 100%,обслуговування пристрою….поміняйте акб,чохол,скло,протрите камери….Пам’ять,от а як пам’ять обслуговувати?Видалити кеш? Цікаво,а якби перемістити в окрепий рядок меню налаштування-Пам‘ять,винести його з обслуговування цього,а просто поруч з (чи хоча б в…)про пристрій-це було б дуже нелогічно?Пам‘ять пристрою,скільки важать фото,музика,додатки-це настількі не важлива інформація,що ії треба заперти в це обслуговування?А теми,дисплей,заставка-це інша справа,і іх треба кожну окремо?це такий ритуал,що якщо сьогодні не зміниш тему і заставку,день буде невдалий).Тема дісплею більш важлива за пам‘ять?.
Ще от, як радять, можна самому налаштовувати окрему папку чи додаток, чи що там в біса?!.. Але ж не думай, що про зручність для юзера подбає андроїд! Все «сама, люба, сама»…
UA 07.01.2023 21:30 пишет: я всю тему не читав але нічого сподіваюсь не змінилось андроідифани доводять еплофанам як ті помиляються?-)))) і нові айфони нічого нового не представили технологічно -)))
Таки пропустив.
Суть - що прямо буде валити з ніг при заміні наприклад S20 на S22, або при заміни iPhone 12 на 14?
Щоб юзер взяв в руки, порівняв і побачив супер-різницю, варту грошей на оновлення?
GreenMile 07.01.2023 00:24 пишет: У жены фолд уже 1,5 года, все с ним нормально.
рад за вас, но не всем так везет, опыт знакомых схож со скринами ниже, рекорд - год.
Если почитать 4пда, то ни один телефон брать нельзя - со всем проблемы у всех Для того, чтобы делать вывод, что "мне повезло", а не наоборот - им не повезло, надо знать соотношение брака на количество проданных устройств, а ни ты ни я этого не знаем. Я как-то сомневаюсь, что за 3 поколения телефонов до сих пор все так плохо, что их хватает на 2 месяца При этом обращу внимание что в моем случае фолд первого поколения еще.
GreenMile 07.01.2023 00:24 пишет: У жены фолд уже 1,5 года, все с ним нормально.
рад за вас, но не всем так везет, опыт знакомых схож со скринами ниже, рекорд - год.
Если почитать 4пда, то ни один телефон брать нельзя - со всем проблемы у всех Для того, чтобы делать вывод, что "мне повезло", а не наоборот - им не повезло, надо знать соотношение брака на количество проданных устройств, а ни ты ни я этого не знаем. Я как-то сомневаюсь, что за 3 поколения телефонов до сих пор все так плохо, что их хватает на 2 месяца При этом обращу внимание что в моем случае фолд первого поколения еще.
откровенно говоря фолд и не самое популярное устройство чтобы такую статистику к нему применять.