Мені от цікаво, а навіщо в ту камеру лізти, може 0,001% власників айфонів там щось і міняє постійно, тим самим мучаючись і даючи привід понасміхатись власникам андроїда? пс. Вистави авто і за тебе все зробить процесор це якщо нормальна камера і нормальний телефон. Якщо якесь Сяомі, то напевно потрібно в налаштуваннях щось підправляти, хоча це не особо допомагає.
У тебя чисто огрызочный подход "ой, у ваших андроидах ничего не понятно и все сложно и плохо, я ничго не понял" Память элементарно в самсунге открывается по запросу "пам'ять", а вручную если - "налаштування - обслуговування пристрою" под этим пунктом прямо написано среди прочего - "ОЗП" Что ты искал хз.
І як воно оце одразу не зрозуміло, що розділ «Пам‘ять» знаходиться в розділі «Обслуговування пристрою»?! Ну, все ж ясно! Що тут можна не зрозуміти?! Я от завжди так роблю: коли хочу побачити пам‘ять, шукаю розділ обслуговування… А що, можна інакше? Ох, ці тупі огризочники!
Ага, хоть бы читать научились уже наконец
Мені от цікаво, а навіщо в ту камеру лізти
Класика жанру: "якщо ми це не зробили, значить це вам непотрібно".
як воно оце одразу не зрозуміло, що розділ «Пам‘ять» знаходиться в розділі «Обслуговування пристрою»?! Ну, все ж ясно! Що тут можна не зрозуміти?!
Як що підключити тел (Самсунг) до ПК або ноута , все ж видно і не треба нічого шукати . До того ж тел ще й зряджається
У тебя чисто огрызочный подход "ой, у ваших андроидах ничего не понятно и все сложно и плохо, я ничго не понял" Память элементарно в самсунге открывается по запросу "пам'ять", а вручную если - "налаштування - обслуговування пристрою" под этим пунктом прямо написано среди прочего - "ОЗП" Что ты искал хз.
І як воно оце одразу не зрозуміло, що розділ «Пам‘ять» знаходиться в розділі «Обслуговування пристрою»?! Ну, все ж ясно! Що тут можна не зрозуміти?! Я от завжди так роблю: коли хочу побачити пам‘ять, шукаю розділ обслуговування… А що, можна інакше? Ох, ці тупі огризочники!
твій гумор підтримаю на всі 100%,обслуговування пристрою….поміняйте акб,чохол,скло,протрите камери….Пам’ять,от а як пам’ять обслуговувати?Видалити кеш? Цікаво,а якби перемістити в окрепий рядок меню налаштування-Пам‘ять,винести його з обслуговування цього,а просто поруч з (чи хоча б в…)про пристрій-це було б дуже нелогічно?Пам‘ять пристрою,скільки важать фото,музика,додатки-це настількі не важлива інформація,що ії треба заперти в це обслуговування?А теми,дисплей,заставка-це інша справа,і іх треба кожну окремо?це такий ритуал,що якщо сьогодні не зміниш тему і заставку,день буде невдалий).Тема дісплею більш важлива за пам‘ять? Flip цей,fold звичайно ,моторола там є схожа-це бімба,ракета,хз скільки воно протримається,але от якраз на ці девайси-є сенс оновлюватись,бо ємоції від цього тільки позитив,і це дійсно щось новеньке,0.1% краси серед іншого звичайного мотлоху. Ну і упевнився,що є дві паралелі,в одніє все дуже добре,зрозуміло,красиво відразу. Інша паралель-це андроід. Як наприклад матриця,фільм.
Ящко просто хочеться подивитися скільки пам'яті, то можна винести на екран папку "Мої файли" і все.
сяоми - написал память и первый же пункт показал. и ИМХО сомневаюсь что экран выдержит хотя бы год сгибаний, про 2+ промолчу.
Звідки власники Сяомі знають про Фолд? Сяомі краще би навчились калібрувати датчики наближення, бо з 2018 року нічого не змінилось.
В Xiaomi в большинстве смартфонов нет физического датчика приближения. Покупая ихний телефон - это нужно учитывать. Либо покупать с датчиком физическим, либо мирится с глюками.
Мені от цікаво, а навіщо в ту камеру лізти, може 0,001% власників айфонів там щось і міняє постійно, тим самим мучаючись і даючи привід понасміхатись власникам андроїда? пс. Вистави авто і за тебе все зробить процесор це якщо нормальна камера і нормальний телефон. Якщо якесь Сяомі, то напевно потрібно в налаштуваннях щось підправляти, хоча це не особо допомагає.
Ти робиш власників айфонів обмеженими?
Я тобі про логіку. І вона в цьому випадку крива
І це не єдиний приклад
Цікаво,а якби перемістити в окрепий рядок меню налаштування-Пам‘ять,винести його з обслуговування цього,а просто поруч з (чи хоча б в…)про пристрій-це було б дуже нелогічно?
Ирония в том, что с точки зрения пересичного эплоюзера, зачем тебе вообще знать что-то там про память, чтоб ее выносить в какой-то быстрый доступ или верхний пункт меню так, что поиска по слову "память" недостаточно? Чтобы что? Как часто ты в своем ифоне проверяешь сколько в нем памяти установлено, ее враги воруют что ли? Купил отцу новый телефон, он спросил про память и сколько у меня в телефоне памяти и ты знаешь, я вот даже не смог вспомнить сколько памяти в телефоне который у меня уже 6 лет. Страшне, как дальше жить-то
Ти робиш власників айфонів обмеженими?
Я тобі про логіку. І вона в цьому випадку крива
І це не єдиний приклад
Якраз логіка в тому, що налаштування камери, там де всі налаштування. Ти один раз зайшов, налаштував і далі користуєшся. Про які обмеження ти кажеш? Ти водійське сидіння кожного разу налаштовуєш? Я от наприклад, в камеру за два роки лазила пару раз, щоб зменшити якість фото, бо займало багато місця. Все, не розумію що там налаштовувати постійно?
Мені одного разу було достатньо, щоб більше китайські телефони не купляти. І враховуючи тему зверху, правильно роблю.
Якраз логіка в тому, що налаштування камери, там де всі налаштування. Ти один раз зайшов, налаштував і далі користуєшся. Про які обмеження ти кажеш? Ти водійське сидіння кожного разу налаштовуєш? Я от наприклад, в камеру за два роки лазила пару раз, щоб зменшити якість фото, бо займало багато місця. Все, не розумію що там налаштовувати постійно?
Коротше - обсяг пам'яті в "обслуговуванні" то ні разу не логічно і не під силу середньому айфоноводу
Виходити кудись з додатку і чалапати у налаштування - то емейзінг та зручно.
Нічого не переплутав?
Віриш - часто доводиться це робити. Коли міняюсь з
сяоми - написал память и первый же пункт показал. и ИМХО сомневаюсь что экран выдержит хотя бы год сгибаний, про 2+ промолчу.
Звідки власники Сяомі знають про Фолд? Сяомі краще би навчились калібрувати датчики наближення, бо з 2018 року нічого не змінилось.
рад за вас, но не всем так везет, опыт знакомых схож со скринами ниже, рекорд - год.
я всю тему не читав але нічого сподіваюсь не змінилось андроідифани доводять еплофанам як ті помиляються?-)))) і нові айфони нічого нового не представили технологічно -)))
я всю тему не читав але нічого сподіваюсь не змінилось андроідифани доводять еплофанам як ті помиляються?-)))) і нові айфони нічого нового не представили технологічно -)))
Таки пропустив.
Суть - що прямо буде валити з ніг при заміні наприклад S20 на S22, або при заміни iPhone 12 на 14?
Щоб юзер взяв в руки, порівняв і побачив супер-різницю, варту грошей на оновлення?
твій гумор підтримаю на всі 100%,обслуговування пристрою….поміняйте акб,чохол,скло,протрите камери….Пам’ять,от а як пам’ять обслуговувати?Видалити кеш? Цікаво,а якби перемістити в окрепий рядок меню налаштування-Пам‘ять,винести його з обслуговування цього,а просто поруч з (чи хоча б в…)про пристрій-це було б дуже нелогічно?Пам‘ять пристрою,скільки важать фото,музика,додатки-це настількі не важлива інформація,що ії треба заперти в це обслуговування?А теми,дисплей,заставка-це інша справа,і іх треба кожну окремо?це такий ритуал,що якщо сьогодні не зміниш тему і заставку,день буде невдалий).Тема дісплею більш важлива за пам‘ять?.
Ще от, як радять, можна самому налаштовувати окрему папку чи додаток, чи що там в біса?!.. Але ж не думай, що про зручність для юзера подбає андроїд! Все «сама, люба, сама»…
Таки пропустив.
Суть - що прямо буде валити з ніг при заміні наприклад S20 на S22, або при заміни iPhone 12 на 14?
Щоб юзер взяв в руки, порівняв і побачив супер-різницю, варту грошей на оновлення?
та звідки ж я знаю, новинки не купую-))
У жены фолд уже 1,5 года, все с ним нормально.
рад за вас, но не всем так везет, опыт знакомых схож со скринами ниже, рекорд - год.
Если почитать 4пда, то ни один телефон брать нельзя - со всем проблемы у всех Для того, чтобы делать вывод, что "мне повезло", а не наоборот - им не повезло, надо знать соотношение брака на количество проданных устройств, а ни ты ни я этого не знаем. Я как-то сомневаюсь, что за 3 поколения телефонов до сих пор все так плохо, что их хватает на 2 месяца При этом обращу внимание что в моем случае фолд первого поколения еще.
У жены фолд уже 1,5 года, все с ним нормально.
Если почитать 4пда, то ни один телефон брать нельзя - со всем проблемы у всех Для того, чтобы делать вывод, что "мне повезло", а не наоборот - им не повезло, надо знать соотношение брака на количество проданных устройств, а ни ты ни я этого не знаем. Я как-то сомневаюсь, что за 3 поколения телефонов до сих пор все так плохо, что их хватает на 2 месяца При этом обращу внимание что в моем случае фолд первого поколения еще.
откровенно говоря фолд и не самое популярное устройство чтобы такую статистику к нему применять.