Дивлюсь заміну планшету. Зараз Ipad 2018 року, 9,7". З претендентів сяомі 5й та айпад 2022 року (без кнопки) 10,9". Може ще щось порадите?
Хочеться більший екран при тому ж розмірі корпусу та вазі.
Основні задачі - перегляд та демонстрація фото, робота з кресленнями у форматі pdf (не створення, а перегляд пдф). Також для себе - почитати форум, подивитмсь ютуб
Traveler 05.01.2023 16:22 пишет: Дивлюсь заміну планшету. Зараз Ipad 2018 року, 9,7". З претендентів сяомі 5й та айпад 2022 року (без кнопки) 10,9". Може ще щось порадите?
Основні задачі - перегляд та демонстрація фото, робота з кресленнями у форматі pdf (не створення, а перегляд пдф). Також для себе - почитати форум, подивитмсь ютуб
Якщо достатньо WiFi то Mi Pad 5 - кращий вибір на даний момент. Якщо потрібен LTE або є ідіосинкразія на Xiaomi - у Lenovo більш широкий вибір моделей за схожу з Xiaomi ціну.
Юзаю Mi Pad 5 півтора місяці, мабуть це єдиний пристрій Xiaomi, до якого поки що не маю жодних претензій.
Traveler 05.01.2023 16:22 пишет: Дивлюсь заміну планшету. Зараз Ipad 2018 року, 9,7". З претендентів сяомі 5й та айпад 2022 року (без кнопки) 10,9". Може ще щось порадите?
По бюджету не хочу виходити за ціну айпад 2022.
ну если ты уже смирился с пдф вьювером на айоси, то конечно айпад
На мій погляд тільки, якщо всі інші пристрої теж Apple. В іншому випадку такої очевидності не бачу.
По всім параметрам окрім камери (нафіга вона потрібна в планшеті) майже в двічі дорожчий iPad гірший за китайця. Ну вага, у нього ще трохи менша, за рахунок трохи меншої батареї.
Якщо проти IPS нічого не маєш - то як варіант Samsung Galaxy Tab S6 Lite. На Exynos попередній трохи задумчивий був (але це відчувалось мабуть тільки в якихось іграшках), а 2022 року на Qualcomm 720G - дуже непоганий як на мене.
Samsung Dex до речі дуже непогана річ, у парі з невеликою клавіатурою та блютусною мишею ходив з ним до офісів замість ноутбука (RDP та ssh).
DKTigra 05.01.2023 18:03 пишет: Якщо проти IPS нічого не маєш - то як варіант Samsung Galaxy Tab S6 Lite. На Exynos попередній трохи задумчивий був (але це відчувалось мабуть тільки в якихось іграшках), а 2022 року на Qualcomm 720G - дуже непоганий як на мене.
Samsung Dex до речі дуже непогана річ, у парі з невеликою клавіатурою та блютусною мишею ходив з ним до офісів замість ноутбука (RDP та ssh).
я дочке взял, ну такое, если честно. на 720 снапе. айпад пошустрее будет, это при том,что там десткие игрушки и ютуб только. п.с. шок был, когда она на зарядку не поставила, он за ночь сел в 0, и мощности родной зарядки не хватило, чтобы зарядить
DKTigra 05.01.2023 18:03 пишет: Якщо проти IPS нічого не маєш - то як варіант Samsung Galaxy Tab S6 Lite. На Exynos попередній трохи задумчивий був (але це відчувалось мабуть тільки в якихось іграшках), а 2022 року на Qualcomm 720G - дуже непоганий як на мене.
По S6 не знайшов ніде інформації, що він саме IPS. Ну і трохи малий
На мій погляд тільки, якщо всі інші пристрої теж Apple. В іншому випадку такої очевидності не бачу.
По всім параметрам окрім камери (нафіга вона потрібна в планшеті) майже в двічі дорожчий iPad гірший за китайця. Ну вага, у нього ще трохи менша, за рахунок трохи меншої батареї.
Не знаю, Фото і документи зручніше переглядати на екрані 4:3. Я, власне, тільки за це брав би Айпад. До речі, мої телефони на Андроїді, але жожен Андроїд планшет не прижився, хоча вони всі були робочі, а Ipad mini я купляв за свої, аісля усіх тестів. Давно вже мінік "мертвий" але Андроїд планшети не заходять і все
R.Karp 05.01.2023 18:18 пишет: Не ховсім зрозумів де межа по суммі, адже айпади на різних сайтах і 30 і 40 і 60 тис але накину Lenovo Yoga Tab 13 8/128 WiFi Shadow Black
Так що тут незрозумілого?
Дві моделі - одна 14-15 тис, інша 21-22 тис. Ось це і є верхня межа
По бюджету не хочу виходити за ціну айпад 2022.
Хм, наприклад, серед кола моїх знайомих вже не можливі такі запитання. Є люди, які роками на IOS і є які на Android. Міняти свої звички набагато складніше, ніж гаджети. Я відверто здивований, що у вас стоїть питання вибору гаджету першочергово саме як технічного пристрою, а не носія певного програмного забезпечення.
Хм, наприклад, серед кола моїх знайомих вже не можливі такі запитання. Є люди, які роками на IOS і є які на Android. Міняти свої звички набагато складніше, ніж гаджети. Я відверто здивований, що у вас стоїть питання вибору гаджету першочергово саме як технічного пристрою, а не носія певного програмного забезпечення.
Ну я просто немаю якогось фанатизму. Телефон андроїд і не планую переходити на iOS
А перегляд pdf, фото, ютубу, офісних документів однаково можливий і там, і там
iPad - знаю плюси та мінуси саме для своєї специфіки використання. Планшетів на відрі не юзав
Навіть скажу так - якби не Type c, то айпад не був би у претендентах
720g і 3гб оперативної пам'яті, гроші на вітер. 3гб вже років 3-4 як не актуально для Андроїду. Самі свого часу дивились на Самсунг, в результаті замовили Блеквью Таб з 6гб оперативної пам'яті за 150 доларів. Працює нормально, і не так шкода що таскає в школу.
В тебе є андроід смартфон і айпад. Знаєш що тобі дає той чи інший девайс. Навіщо питати, що тобі обрати, якщо крім тебе на це питання ніхто не відповість. Тим паче, сам же пишеш про якісь свої особисті задачі.
ZLOY 05.01.2023 23:40 пишет: Як можна порівнювати МіОс з АйОС?
А від iPadOS мають підгинатись коліна?
Вистачає на айпадах приколів, таких, що часто зручніше взяти телефон і щось зробити, ніж на планшеті мудохатись
Але при цьому є і прикольні моменти
Наприклад у банківському додатку спробуй щось не саме примітивне зробити на смартфоні (витрішчуючі очі і намагаючись з третього разу влучити у потрібну цифру на клавіатурі) і те саме на 12.9 дюймовому айпеді про.
Я це питання вже задавав але відповіді так і не отримав, тому звертаюся до апологетів андроїда. Проста ситуація: відбуваються змагання з плавання. Результати викладаються онлайн на спеціалізованому сайті в режимі реального часу у форматі PDF. Пропалили один заплив висять результати. Припливли наступний - список учасників що вже припливли зростає і так до завершення запливів на цій дистанції. На андроїді треба натиснути на відповідне віконце в таблиці результатів і телефон задає дурацькі питання: відкрити чи зберегти, чим щвідкривати і тількі після цього бачу результати. Щоб побачити результати із наступним запливом треба по новому зайти на сайт і наново натиснути на те віконце. Після цього відповісти знов на два дурацькі питання і побачити оновлений перелік результатів запливів. Най айфоні/ейпеді заходжу на цей же сайт, натискаю на те саме віконце і без зайвих питань бачу результати. Але…., нічого не роблячи при додаванні результатів наступного запливу результати на екрані айфона оновлюються самі. Тобто я просто чекаю на оновлення пдфного файлу не торкаючись айфону. Чи може це щось я в андроїді недолаштував.