Боявся, в перемішку з мандражем, 24-го вечером. Коли пізно вечером погасили освітлення на вулицях, а замість поки ще не працюючих сирен їздила поліція і оголошувала повітряну тривогу.
Спав з сусідами в підвалі. Тоді взагалі в перші тижні дуже сильно зріс рівень підтримки і взаємовиручки.
English upper intermediate
паст индефинит сдал?
Ielts сдал 6.5
English upper intermediate
паст индефинит сдал?
Ielts сдал 6.5
та я б теж здав, але в Онтаріо втекти не можу. Бо Батьківщина тут.
Не отпраздновал Новый год...
Не отпраздновал Новый год...
а почему?
...
паст индефинит сдал?
Ielts сдал 6.5
та я б теж здав, але в Онтаріо втекти не можу. Бо Батьківщина тут.
И пограничники против
а почему?
Нелепый вопрос кмк.
... who cares...
И пограничники против
От себя-то убежать можно, а вот от милиции не убежишь. "Афоня"
А тут наоборот. Пограничники не проблема, но а как же Родина.
...установил буржуйка и дымоход к ней САМОСТОЯТЕЛЬНО!
а дальше как все...
- скупал продукты питания(в т.ч.покупал ящик мивины)) - заготавливал дрова; - услышал разрывы ракет и артиллерийскую канонаду вживую в столице; - услышал звуки воздушной тревоги в Киеве - побывал на деоккупированной территории, увидел результаты - что то донатил) - увидел "пункт незламности" - кормил стареньких соседей и родственников - двое суток без света и воды; - запасал воду
. и ещё много чего можно вспомнить
И пограничники против
От себя-то убежать можно, а вот от милиции не убежишь. "Афоня"
А тут наоборот. Пограничники не проблема, но а как же Родина.
Брат 2 смотрел?
Вперше прокинулась від звуку винищувача за вікном... Вперше за 36 років виїхала з рідного міста так надовго... Вперше з дітьми була добу у поїздах без сну і туалету... А ще це був мій рік, рік тигра... таке(
Вперше в житті на ДН не мав змоги купити торта. Смішно,але чомусь саме в той день так хотілось самого простого торту. Не недооцінюю проблеми інших,просто врізалось в пам'ять)
Пробіг 10 км
Пробіг 10 км
На спидометре
На спидометре
на стадіоні
Впервые 8го марта чуть не прибила мужа когда он пришел с розами, а я кричала "лучше б ты яиц купил"!!!)))