Всім привіт, я тут новачок і взагалі в авто темі не старий тому вирішив звернутися до досвідчених людей з таким питанням: який автомобіль краще купити (мені подобаються два) BMW X5 друге покоління або Volvo XC90 перше покоління або може порадьте якись добрий в цьому сегменті.Дякую
взагалі в авто темі не старий
борошно сечі
А як було в оригіналі?) В мене шось не вистачае сечі назад перекласти
А як було в оригіналі?) В мене шось не вистачае сечі назад перекласти
Слабак))) Але це тільки моє припущення. Типу сленг? Не стар, не суперстар? ))) Чи просто якийсь набір літер та пробілів?
взагалі в авто темі не старий
борошно сечі
Пекельне
А як було в оригіналі?)
палуница
Всім привіт, я тут новачок і взагалі в авто темі не старий тому вирішив звернутися до досвідчених людей з таким питанням: який автомобіль краще купити (мені подобаються два) BMW X5 друге покоління або Volvo XC90 перше покоління або може порадьте якись добрий в цьому сегменті.Дякую
"(з московським акцентом). Как пагодка в Маскве?"
А як було в оригіналі?)
палуница
поланица и все знают, что это клубника
Без суржика, кстати. Это паливо.
Но на чем палятся ольгинские, так это на знаках препинания. Кто не понял, тот поймет
"(з московським акцентом). Как пагодка в Маскве?"
Я спочатку теж так гадав, а потім як зрозумів, це «новий московський акцент :«машина не старый хачу/ какой хароший в этом сегменте» він схоже переклав з рідної мови на російську( редактор підкреслив помилки, він виправив в автоматичному режимі), а вже потім на українську В ольгіно вже закінчились носії мови, бурятів понабирали?)
Я б бмв х5 взяв
Похоже на гугл, но гугл бы не написал якись. Какая-то самодеятельность.
Похоже на гугл, но гугл бы не написал якись. Какая-то самодеятельность.
бурят! Він «какойтА» на «как-то» в помилках виправив і трохи укр варіант підправив)
А як було в оригіналі?)
Был Кочубей богат и горд, Его поля обширны были, И очень много конских морд В его окрестностях бродили Походу, это Нейрочебурнет тексты генерит - тут недавно тема про ИИ была