boyko_s 31.01.2023 13:17 пишет: Заряжаю от 2-амперной зарядки.
А это не много для кислотного аккума?
Я консультировался с продавцами, они рекомендовали не больше 3х ампер. Два - вполне, чтобы аккумулятор 7-9 a*ч успел зарядиться, пока включают электричество. У меня есть и одноамперный, но он будет заряжать 7 амперный аккумулятор, соответственно, 7 часов, что абсолютно неприемлемо. Зарядку купил а радиорынке, какой-то китайский автомат, он чего-то там мигает напряжением и током на цифровом индикаторе, аккумуляторы пока не всдулись.
В туалеті акумуляторна лампа яка в патрон вкручується і вмикається вимикається штатним вимикачем.
А для того, чтобы в ней аккумулятор зарядился, приходится свет в туалете включенным держать? Я в туалет повесил банальный батареечный фонарик, смысла нет морочится, висит уже второй месяц без замены батареек.
В туалеті акумуляторна лампа яка в патрон вкручується і вмикається вимикається штатним вимикачем.
А для того, чтобы в ней аккумулятор зарядился, приходится свет в туалете включенным держать? Я в туалет повесил банальный батареечный фонарик, смысла нет морочится, висит уже второй месяц без замены батареек.
я її зарядив, вкрутив, і більше не чіпаю вона встигає зарядитися в періоди, коли туалетом користуються зі світлом
маленький акумуляторний світильник про всяк випадок теж живе в туалеті, але як з'явилася та лампа, жодного разу ним вже не користувалися
вкрутити один раз лампочку - не велика морока ))) а користуватися дуже зручно
Делюсь, купил: 1. Аккумулятор с электро VW 0z1915592h, энергии запасает 6.85 кВт*ч (48 вольт 156 ач) - 2 шт в параллель, итого больше 13 квтч 2. Плату китайского преобразователя, дает синус, держит 7 квт 3. Трансформатор тор, на 5 квт, заказал у местных умельцев 4. Блок питания fmp 16.48 (50в 30а) - 2 шт в параллель, итого 60А (по факту 66А) зарядного тока
Вот такой набор обеспечивает весь дом светом, если не сильно жировать, т.е. котел, свет светодиодный, модем для инета то норм хватает. Света небыло максимум 30 часов подряд, заряд еще оставался в батареях. Из плюсов - быстро заряжается, 2-4 часа в зависимости сколько энергии ушло По деньгам самое дорогое конечно батареи (по 500 евр). Все остальное недорого, преобразователь 3000, трансформатор 4000, блоки питания 2 по 1200 грн Фотка на этапе испытания как это вообще все работает и работает ли -)
_Roman_ 31.01.2023 23:41 пишет: Делюсь, купил: 1. Аккумулятор с электро VW 0z1915592h, энергии запасает 6.85 кВт*ч (48 вольт 156 ач) - 2 шт в параллель, итого больше 13 квтч 2. Плату китайского преобразователя, дает синус, держит 7 квт 3. Трансформатор тор, на 5 квт, заказал у местных умельцев 4. Блок питания fmp 16.48 (50в 30а) - 2 шт в параллель, итого 60А (по факту 66А) зарядного тока
Вот такой набор обеспечивает весь дом светом, если не сильно жировать, т.е. котел, свет светодиодный, модем для инета то норм хватает. Света небыло максимум 30 часов подряд, заряд еще оставался в батареях. Из плюсов - быстро заряжается, 2-4 часа в зависимости сколько энергии ушло По деньгам самое дорогое конечно батареи (по 500 евр). Все остальное недорого, преобразователь 3000, трансформатор 4000, блоки питания 2 по 1200 грн Фотка на этапе испытания как это вообще все работает и работает ли -)
я купив три штуки, думав буду юзати, але по факту юзаю лише для туалету - заряджається вона лише коли світить, заряду вистачає не дуже на довго, для велокого приміщення досить скоро стає замало
по суті зручно там, де або зазвичай горить світло - під'їзд, наприклад, а потім на скільки вистачить, на стільки і вистачить не дуже яскравого, або там де не так довго потрібне освітлення
вмикається вимикається вона вимикачем штатним, схоже реагує на зміну чогось опору, напруги? хз, я гуманітарій
коли сидиш в туалеті і зникає світло, вона сама вмикається, потім вимикач вниз клац, вона вимкнулася, включити - відповідно, тицьнути ще раз
у малих в кімнаті така лампа, коли вночі вимикали світло, сама вмикалась, треба було викручувти на ніч, тому прибрав - схоже там вимикач нуль, а не не фазу розмикав, і коли постійно там існуюча фаза зникала, лампа вмикалася
її можна просто пальцями включити-виключити - торкаєшся одночасно до контактів - включаться, ще раз - виключається (коли заряджена)
Зрозуміло, дякую. Моя ідея розвішати їх в кімнатах вже не видається такою гарною. Дякую за розширене пояснення
Гібридний інвертор 1 Квт і lifepo4 батарея 12в 100аг Зі споживанням квартири до 200вт/год повинно вистачити на 5 год. Поки все на підлозі, далі планую змонтувати біля електрощита з ручним перемиканням міська мережа - інвертор.
я купив три штуки, думав буду юзати, але по факту юзаю лише для туалету - заряджається вона лише коли світить, заряду вистачає не дуже на довго, для велокого приміщення досить скоро стає замало
по суті зручно там, де або зазвичай горить світло - під'їзд, наприклад, а потім на скільки вистачить, на стільки і вистачить не дуже яскравого, або там де не так довго потрібне освітлення
вмикається вимикається вона вимикачем штатним, схоже реагує на зміну чогось опору, напруги? хз, я гуманітарій
коли сидиш в туалеті і зникає світло, вона сама вмикається, потім вимикач вниз клац, вона вимкнулася, включити - відповідно, тицьнути ще раз
у малих в кімнаті така лампа, коли вночі вимикали світло, сама вмикалась, треба було викручувти на ніч, тому прибрав - схоже там вимикач нуль, а не не фазу розмикав, і коли постійно там існуюча фаза зникала, лампа вмикалася
її можна просто пальцями включити-виключити - торкаєшся одночасно до контактів - включаться, ще раз - виключається (коли заряджена)
Зрозуміло, дякую. Моя ідея розвішати їх в кімнатах вже не видається такою гарною. Дякую за розширене пояснення
Я розвішав собі такі лампочки як резервне світло в окремі плафони по кімнатах - на тій же розетці можна купити патрони + кріплення + шнури з вимикачем та вилкою. Приколхозив у зручних місцях десь біля розеток. Світить не те, що прям супер, але значно краще, ніж налобні фонарики, настільні лампи на аккумах або прості світлодіоди. Ну і туалет + ванна кімната у штатні плафони - дуже зручно. Плюс іноді в комплекті йде патрон із кнопкою і крючком - можна вікрутити заряджену і десь тимчасово повісити.
Мінус цих ламп - усі холодне сітло (6к - 6.5к), тільки одна лампа на вимикач (бо вони вмикаються, коли є КЗ по лінії, зазвичай це всякі зарядки, холодильники ті інші побутові прилади у розетках, але можна навіть пальцями замкнути. Друга лампа у люстрі буде тим самим навантаженням/КЗ), і ще великий процент браку по відгукам - акуми мабуть якісь китайські чи б/в. У мене на 5 ламп - 1 бракована, ярко світить максимум хвилин 45, за півтори години вже дуже тьмяно
купила на алі кемнігових ламп по +-32уе. світять - вогонь. самий яскравий варінт тримається десь +-8годин. але в процесі тускнішае і треба ручками добавляти яскравості. на фото - одна лампа освітлює кімнату в дитсадочку.
Timur_nes 01.02.2023 11:51 пишет: на тій же розетці можна купити патрони + кріплення + шнури з вимикачем та вилкою. Приколхозив у зручних місцях десь біля розеток. Світить не те, що прям супер, але значно краще, ніж налобні фонарики, настільні лампи на аккумах або прості світлодіоди. Ну і туалет + ванна кімната у штатні плафони - дуже зручно.
я вирішив, якщо колхозити то так шоб не висіли проводи до центру кімнати, і розклеїв лед стрічки, від них проводи-вимикачі-акуми, світить якісніше набагато ніж ці лампочки
Timur_nes 01.02.2023 11:51 пишет:
Мінус цих ламп - усі холодне сітло (6к - 6.5к), тільки одна лампа на вимикач (бо вони вмикаються, коли є КЗ по лінії, зазвичай це всякі зарядки, холодильники ті інші побутові прилади у розетках, але можна навіть пальцями замкнути. Друга лампа у люстрі буде тим самим навантаженням/КЗ
хз, у мене вона вмикалася як раз там де одна лампа на вимикач, але при пропаданні світла міського, вона починала світити