профільне авто, важить на 30 кг більше твого каді, теж 3,6 (305 к.с.), але повний привід. Трасса - на круізі 90 км/год, ті самі 6,5 літрів, що і в тебе
у місті бува і 30 . В режимі "щось жаба душить" - дійсно 13,5-14 літрів на сотню
так и у меня на полном. в горде больше 15 редко бывает и я не медленно езжу.
эти все разговоры на самом деле к чему начались: мурано 3.5, лексус 3.5, еще что либо подобное, если это не какой то дизеляка, будет есть в городе около 14-15. если кто то не готов, не стоит на такие движки смотреть.
эти все разговоры на самом деле к чему начались: мурано 3.5, лексус 3.5, еще что либо подобное, если это не какой то дизеляка, будет есть в городе около 14-15. если кто то не готов, не стоит на такие движки смотреть.
Це у випадку коли довжина поїздок чимала. У разі якщо по центру лише ганяти по гірках і часто паркуватися, то взимку і 20+ реально можна побачити.
Санта Фе якщо і брати, то мінімум 4 покоління. Якщо цікавишься Камрі 55, то краще вже дивитись в бік В8 alltrack, але тут пробіги будуть 200тис+- Якщо знизити планку, то можна притянути Гольф 7 alltrack в двічі меншим пробігом. РХ350 наче і гут, але 20 тис за 12 літнє авто. Воно того вартує? При тому, що жерти буде 14л.
Пассат звичайно рулиться набагато краще за кємрі, тестував Б8, сподобався - йде як по рельсам, проте з точки зору комфорту підвіски від буде поступатися, не буває одночасно і м’яких і рулящихся в цьому бюджеті. Так, RX хотілося б 4го покоління, там буде свіжіша машина 2016-2018років, але коштувати буде 28-30$
Вірішувати тобі, але на мій погляд викладати за седан 20тис то занадто, низька вона. Так вона м'якша, в усьому іншому жодної переваги. Поїздивши 13 років на низкьких авто, більше не хочу. Постійний дискомфорт за кермом, то ями, то люк торчить, то ремонт дороги, то видавлений асфальт і тд. про грунтові дороги я даже мови не веду.
UpComing 25.01.2023 11:31 пишет: Пассат звичайно рулиться набагато краще за кємрі, тестував Б8, сподобався - йде як по рельсам, проте з точки зору комфорту підвіски від буде поступатися, не буває одночасно і м’яких і рулящихся в цьому бюджеті. Так, RX хотілося б 4го покоління, там буде свіжіша машина 2016-2018років, але коштувати буде 28-30$
если повезет. потому как низ рынка может быть в США сильно увален и сделан "на продажу"
juiT 25.01.2023 22:27 пишет: Ірпінь-Печерск-Ірпінь. Можна різницю і не замітить.
Коло Вишгорода, Вишгород, Оболонь, Подол, Центр з брусчаткою тою, Лівий часто. А щє Житомирщина, що Тігуан, що Сід, більш менш те саме. На бровки що на тому, що на цьому не заскакую. А дороги - ну таке, колесо на обидвох можна залишити.
SKLM 28.01.2023 13:26 пишет: Мало б сенс ще Бюік Енвіжн подивитися, як на мене - до 19 року в ці гроші Преміум ІІ війде, на ПП, з 2.0турбо і максимумом тамагочі.
SKLM 28.01.2023 13:26 пишет: Мало б сенс ще Бюік Енвіжн подивитися, як на мене - до 19 року в ці гроші Преміум ІІ війде, на ПП, з 2.0турбо і максимумом тамагочі.
Так це ж чистій китаєць.
Тоді твій Iphone теж чистий китаєць.
Мабуть Преміум ІІ в бюджет не влізе..
1) У мене немає айфона. 2) Айфон розроблений в США і більшість його складових також розроблені в США і виготовлені не у Китаї. Натомість цей Бьюік та він же під назвою Еквінокс це суто китайська автівка концерну SAIC розроблена у Китаї та складена з китайських комплектуючих, яка просто продається в США під торговими марками концерну GM.
alexkit 30.01.2023 07:49 пишет: Ого Вы успели затестить))) Ну дюранго может и мягче, но хайлендер или тем более чироки точно не мягче, сх9 но вариант конца 2000 тоже не мягче
чаво????)))))
може ви щось не маєте на увазі, під визначенням "м"який"? м"який не означає що він як хододець в поворотах)))
п.с. я по роботі кожного дня іжджу на різних авто, тому пишу по особистому дупоміру