anch 10.02.2023 20:39 пишет: На Амазоне зараз немає ніяких знижок, як колись були по 49$, ніхто не зустрічав?
Такі знижки час від часу бувають, але на Refurbished девайси. На нові нижче 79 спіймати не вдавалося. В мене на сім'ю штук 7 Кіндлів вже було, починаючи з 2009 року.
Mitchell 29.01.2023 12:51 пишет: Ну у меня ж был киндл. Он был хорош, особенно,когда я его купил,там даже инет был всемирный на шару. Но да, все книжки в ряд, и головняки с форматом. Говорят,нынче конвертить ваще на раз можно. Ну и у покетбука вроде как с экраном чаще беда,а гарантия списывает все на "чех повреждения". Но,с другой стороны,смотрю,что свежий киндл особо не отличается от моего древнего, а лет же дофига прошло.
У меня два Покет бука, один из них с сенсорным экраном. И одна Амазон Киндл. В плане пользования, Покетбук на голову выше и удобнее Киндла.
После 10 лет пользования Киндл 5, купил Киндл 11, тот что с тайп -С. Красивый, большой классный экран, теплая подсветка, хорошая батарея. Отличия очевидны. Для перфекционистов - да, не сортирует. Но, если очень нужно - лечится. Я, например, больше книжки читаю, чем галереями любуюсь ) На стареньком я попервой игрался с сторонними читалками, сортировками и еще чем-то, потом понял, что мне оно не надо, по умолчанию все устраивает. По форматам - на Флибусте .mobi есть практически всегда, если лениво конвертировать. Ну и лично для меня аргумент то, что старенький Киндл активно отпахал 10 лет и до сих пор живой. Только батарейка слегка устала ).
Я уже более 10 лет покупаю только Нуки от Барнзэнднобла. Прекрасная эргономика, рутятся до голого андроида, и ставь, что хочешь. Читаю как правило в кулридере. Если киндл все равно без гарантии, то лучше Нук.
zyoma 20.02.2023 22:35 пишет: Я уже более 10 лет покупаю только Нуки от Барнзэнднобла. Прекрасная эргономика, рутятся до голого андроида, и ставь, что хочешь. Читаю как правило в кулридере. Если киндл все равно без гарантии, то лучше Нук.
Эта фирма как минимум лет 10 не выпускает эл. книги. Разве поддержанные искать.
zyoma 20.02.2023 22:35 пишет: Я уже более 10 лет покупаю только Нуки от Барнзэнднобла. Прекрасная эргономика, рутятся до голого андроида, и ставь, что хочешь. Читаю как правило в кулридере. Если киндл все равно без гарантии, то лучше Нук.
Эта фирма как минимум лет 10 не выпускает эл. книги. Разве поддержанные искать.
Точно? Т.е. кто то прикрываясь их именем и брендом Nook выпустил Glowlight 3 в 2017 , Glowlight Plus в 2019 и Glowlight 4 в 2021 ??
был когда-то и киндл, но так до конца и не осилил их интерфейс. взял в руки покет - юзабилити на высшем уровне. года 3-4 юзал 626 - все устаивало более чем . и вот малой коцнул экран.
нужна замена. и теряюсь. что выбрать? какой из покетов? киндл не хочу
В ответ на: Было такое. На второй год +- включался только с помощью какой-то матери через два раза на третий.
напевно не повезло вам з Nook. В мене найпростіший Simple Touch живе без проблем вже 5 років, причому купляв бв на ebay за 30 доларів. Але він без підсвітки, що часто не зручно...
Буквально вчора для апгрейду купив Kindle Paperwhite (10th gen) бв на тому ж таки ebay за 50 доларів, новий аналогічний (напевно refub) 79.
В ответ на: Было такое. На второй год +- включался только с помощью какой-то матери через два раза на третий.
напевно не повезло вам з Nook. В мене найпростіший Simple Touch живе без проблем вже 5 років, причому купляв бв на ebay за 30 доларів. Але він без підсвітки, що часто не зручно...
В мене Simple Touch Glowlight (новий купляв) - десь на 4 році резина (чи то софттач пластик) навколо механічних кнопок попередня/наступна сторінка (почало з "наступної" й доповзло до "попередньої") розсипатився почала. Ще з ним були проблеми з тачем, коли якась невидима пилюка потрапляла між ліцевою панелью та самим екраном - там якось хитро тач відслідковувує місця натискання. Й заміни ліцевої панелі я тоді так й не знайшов.
Зараз Kindle Paperwhite 105 доларів на Амазоні, доставку через НП Шопінг зробити, буде ще 7-10 доларів, і все.
Ага.. NJ - податковий штат + до 1кг НП округлить і візьме дорожче, ніж інші. у них один + - шіидкість доставки і відсутність сплати за доставку у відділення (воно просто у тариф закладено) )
shcherb 26.02.2023 09:39 пишет: напевно не повезло вам з Nook. В мене найпростіший Simple Touch живе без проблем вже 5 років, причому купляв бв на ebay за 30 доларів.
Я "доношую" зараз Glowlight чоловіка, йому вже років 7-8 мабуть дуже активного використання в поїздках і т.д. Футляр вже розсипається, до самого Нука жодних претензій, крім зрозумілого ресурсу батареї. Це мій третій Нук, перший я продала, другий "зачитали" знайомі, всі 3 були рутнуті, на першому я навіть в енгрі бьордз грала із ідєйних соображеній. Якщо нинішній гикнеться, буду знов мабуть Нук купувати, хоча звичайно гарантія від амазону це великий плюс кіндла.
Зараз Kindle Paperwhite 105 доларів на Амазоні, доставку через НП Шопінг зробити, буде ще 7-10 доларів, і все.
Ага.. NJ - податковий штат + до 1кг НП округлить і візьме дорожче, ніж інші. у них один + - шіидкість доставки і відсутність сплати за доставку у відділення (воно просто у тариф закладено) )
Ось було моє замовлення чергового Кіндлу в 2021 році:
Міжнародна доставка (Оплачується при отриманні) Вага відправлення 0.5 кг 3,90 $ Знижка за оплату бонусами help_outline - 10,00 ₴ До оплати По курсу НБУ на сьогодні 133 ₴ 3,63 $
Kindle Paperwhite previous generation 2018 release Waterproof 74,99 $ Де тут кілограм?
Три тижні тому була також доставка з Амазону через НП, за вагою та розміром якраз з Кіндл, теж півкіла. Вартість зараз доставки - 7 доларів.