Я собі якраз теж на Tiguan Allspace шукаю. Зупинився на Goodyear EfficientGrip 2 SUV 235 60 18. По ціні і тестам наче нормально. Стоковим Bridgestone вже 5 років і вирішив перейти на 18 радіус із 17.
ostapets_michail 06.03.2023 11:49 пишет: Я спробував поїздити на шинах Мішлен з ZP (антипрокол), не сподобалась.
ZP = Zero Pressure. Це технологія RunFlat від Michelin. Це не захист від проколів, а лише зручна технологія яка допомогає доїхати до сервісу.
В той же час Seal guard (Hankook) або Contiseal (Continental) - це справжній захист від маленьких проколів (цвях, шип та ін). Суть в нанесенні на внутрішню частину це липкого герметику на заводі.
Та я врешті придбав Michelin Primacy 4 100V AO знятого з нового Audi Q3 з салону, бо той власник собі придбав всесезонкі Michelin
vitaller 16.02.2023 18:42 пишет: Мішку шкода. Дивлюсь на дороги та розумію, що не витримає він наших доріг.
на Превії 8 років відкатав на Мішлєні (2 комплекта). Жодної гулі. Тихі, а головне довго тримають свої властивості. Їздять добре до останнього. Чудова гума
Профиль шин и давление в шинах какое? Знакомая на мишке латтитуде тур за одну поездку в село несколько грыж словила. 55 профиль. Шины на мусорку.
ostapets_michail 06.03.2023 11:49 пишет: Я спробував поїздити на шинах Мішлен з ZP (антипрокол), не сподобалась. Так це той самий топ Мішлен Праймасі 4, 2021року, свіжа, гарна, але як я ії отримав і взяв у руку, то вона тяжка, так там боковина товста, гулю точно не спіймаєш. Але їздити на ній по наших ямах не дуже комфортно, на трасі звісно норм, але у місті по маленьких не основних дорогах, не дуже комфортно. Розхід палива більший. Думаю як змінити. Буде цікаво почути відгук від про Ханкук.
Можливо хтось хоче на обмін (205\60\16 92W Primacy 4 ZP)
Антипрокол - це смола з внутрішньої сторони шини по протекторній частині. Я якщо у вас немає датчиків чи системи контролю за тиском, ці шини можуть довго не прослужити. Здається ви зробили помилковий вибір.
leobos 06.03.2023 16:17 пишет: Я собі якраз теж на Tiguan Allspace шукаю. Зупинився на Goodyear EfficientGrip 2 SUV 235 60 18. По ціні і тестам наче нормально. Стоковим Bridgestone вже 5 років і вирішив перейти на 18 радіус із 17.
Я от на Good Year Ultragrip XL FP перейшов 2 роки тому на зиму і не нарадуюсь. XL витримала такі удари по колесам минулої зими, що я думав що вже "приїхав". От тепер дивлюсь на Goodyear EfficientGrip Performance 2 215/55 R17 98W XL но "разбирают как пирожки" мого розміру.
Примажусь до теми якщо дозволите ) Також шукаю тихе літо, прийшов час стокові замінити. Дивився на Алєнзу але почитав тему і тепер хочу мішки ) Якщо у камрадів є в наявності чи під замовлення свіжі 4 штуки літо Michelin Primacy 4 R18 на профільне авто, дайте пропозицію будь ласка (в приватні).
Якщо кому треба на ЗСУ резину б/в 4 штуки 2016 року (ще є протектор на пару сезонів при спокійній їзді, одне (наче) з латкою) Бріджстоун Бліззак зимові 225/60 R18 - готовий віддати як тільки літо знайду і перевзуюсь.
Врешті взувся у мішлєни. Як же файно воно їде теплим асфальтом, ммм... Вага покришки значно легше за зимову, 11кг проти 14кг, одразу відчувається при розгоні та кермуванні легші непідресорні маси!
hollywood 17.03.2023 19:37 пишет: Врешті взувся у мішлєни. Як же файно воно їде теплим асфальтом, ммм... Вага покришки значно легше за зимову, 11кг проти 14кг, одразу відчувається при розгоні та кермуванні легші непідресорні маси!
Отже безумовно раджу усім.
Вітаю, гарний вибір. Мені здається, що зимова гума буде завжди важче за літню, бо там більше посилення корду, висота протектору та інщі компоненти гуми, але в залежності від бренду та виду зимової покришки різниця в вазі може бути суттевою.