Так а на що має бути фокус у рушника? Ну і фірма орієнтується саме на водні види спорту - тобто воду з мокрого тіла витиратимуть справно. І розміри є чималі,
у автора теми не купував. Але похожі дома е. Теж з Туреччини привозив. Ви в темі і запитайте , але з опису видно що рушники непогані: Махрові рушники хорошої якості тм Hanibaba (країна виробник Туреччина ). Щільність 500 г/ м,кв
У рушника є ще одна досить важлива властивість, про яку мало хто запитує та і мало хто з продавців відповість: як довго цей рушник висихає. А це насправді дуже важлива властивість, яку не опишеш якимось параметром - лише емпірично можна дізнатися... після купівлі.
повністю згодна з цим критерієм - швидкість висихання, тому з певного часу "закохалася" в рушники Nabaiji так, це категорія "спорт" але вони дійсно відмінні! швидко вбирають вологу і так само швидко сохнуть
Замовив на одному з сайтів турецькі рушники. Відзвонюються, уточнили по замовленню, а тоді кажуть: передаємо замовлення на фабрику, відправка через два дні. І тут я зрозумів що "Турція" ближче ніж здавалося, а саме в Хмельницькому, де судячи з інфи на сайті, знаходиться магазин.
Mutant 09.02.2023 00:25 пишет: Замовив на одному з сайтів турецькі рушники. Відзвонюються, уточнили по замовленню, а тоді кажуть: передаємо замовлення на фабрику, відправка через два дні. І тут я зрозумів що "Турція" ближче ніж здавалося, а саме в Хмельницькому, де судячи з інфи на сайті, знаходиться магазин.
ну так вони з Туреччини возять Карго а в Хмельницькому та Одесі продають. А ті що в рекламі Турецькі не підійшли? Просто цікаво
NaTaLe 08.02.2023 10:03 пишет: повністю згодна з цим критерієм - швидкість висихання, тому з певного часу "закохалася" в рушники Nabaiji так, це категорія "спорт" але вони дійсно відмінні! швидко вбирають вологу і так само швидко сохнуть
Іще є один важливий критерій, який тільки емпірbчним шляхом можна визначити, або через довіру до марки (до речі Nabaiji це один із брендів групи Ашан, я б дивився на справді фахові бренди - Arena, Speedo, TYR) - кількість прань у машинці, яку витримує рушник без втрати кольору та фактури тканини.
Mutant 09.02.2023 00:25 пишет: Замовив на одному з сайтів турецькі рушники. Відзвонюються, уточнили по замовленню, а тоді кажуть: передаємо замовлення на фабрику, відправка через два дні. І тут я зрозумів що "Турція" ближче ніж здавалося, а саме в Хмельницькому, де судячи з інфи на сайті, знаходиться магазин.
ну так вони з Туреччини возять Карго а в Хмельницькому та Одесі продають. А ті що в рекламі Турецькі не підійшли? Просто цікаво
Так тут питання в тому що не продають, а походу виготовляють на місці "під Турецькі". Наскільки я зрозумів що просто вишивку роблять по краях аля турецькі.
По рекламі списалися, спочатку сказала що рушники є тільки в одному розмірі, а мені треба комплект з двох. Сьогодні вроді відписалась що перевірили, є два розміри, але я вже замовив у іншому інет-магазині.
Mutant 09.02.2023 12:01 пишет: А ще якась фішка що продаються тільки комплектами по 6 шт...
Хмельницкий и по 6 штук - у меня сразу подозрение насчет - а 100% ли хлопка?
ПС. Сам торгую Туркменией (Ашгабад Докма Топлумы) в основном 430й плотности (но есть и 500). В опте 70*140см (430 гр/м2, пряжа ринг, 100% хлопок) 144 грн.
Хмельницкий и по 6 штук - у меня сразу подозрение насчет - а 100% ли хлопка?
ПС. Сам торгую Туркменией (Ашгабад Докма Топлумы) в основном 430й плотности (но есть и 500). В опте 70*140см (430 гр/м2, пряжа ринг, 100% хлопок) 144 грн.
v_shef 09.02.2023 12:59 пишет: Хмельницкий и по 6 штук - у меня сразу подозрение насчет - а 100% ли хлопка?
v_shef 09.02.2023 12:59 пишет: Хмельницкий и по 6 штук - у меня сразу подозрение насчет - а 100% ли хлопка?
штук 50-100 по такой цене можно купить?пож
100 можно
а фото можливо побачити? Там де 430гр/м2 і ті де 500 гр/ м2 і яка ціна на них