2 адміни та модератори знаю що порушую, але тут більше людей, хай трохи повісить, а потім видаляйте і якщо що банте мене, я все розумію. вибачте. не хотів одразу писати сюди. завтра збір закриваємо, тому пишу
Багато писати не буду, я із Ірпеня, виїхав звідти на початку війни з родиною, батьками, повернутись поки що не маю можливості.
Громада в якій я зараз живу час від часу відправляє допомогу на фронт.
Ми з дружиною збираємо на потрібні речі на фронт. робимо окопі свічки та відправляємо це все на схід.
Відправляємо беспосередньо бійцям з цього регіону, ми познайомилися з селищним головою, він зв'язується з бійцями та відправляємо туди куди вони скажуть.
вже віправили, і сподіваюсь встигли і всі дочекаються своїх термух. там пи...ць шо робиться
якщо в когось є можливість, зараз збираємо ще на грілки, бо зима триває, в окопах холодо . і ще холодно будет довго.
сьогодні спілкувався з селищним головою, а він у свою чергу з бійцями з нашої громади, окопними свічками зараз небезпечно користуватись, грілки будемо купувати такі:
sergey. 19.02.2023 19:01 пишет: 2 адміни та модератори знаю що порушую, але тут більше людей, хай трохи повісить, а потім видаляйте і якщо що банте мене, я все розумію. вибачте. не хотів одразу писати сюди. завтра збір закриваємо, тому пишу
Багато писати не буду, я із Ірпеня, виїхав звідти на початку війни з родиною, батьками, повернутись поки що не маю можливості.
Громада в якій я зараз живу час від часу відправляє допомогу на фронт.
Ми з дружиною збираємо на потрібні речі на фронт. робимо окопі свічки та відправляємо це все на схід.
Відправляємо беспосередньо бійцям з цього регіону, ми познайомилися з селищним головою, він зв'язується з бійцями та відправляємо туди куди вони скажуть.
вже віправили, і сподіваюсь встигли і всі дочекаються своїх термух. там пи...ць шо робиться
якщо в когось є можливість, зараз збираємо ще на грілки, бо зима триває, в окопах холодо . і ще холодно будет довго.
сьогодні спілкувався з селищним головою, а він у свою чергу з бійцями з нашої громади, окопними свічками зараз небезпечно користуватись, грілки будемо купувати такі:
пс. на фото Богдан І. 117 Бригада. Сьогодні спілкувались з ним, дуже скромний хлопець, воює вже рік, дуже скучив за родиною, за жінокю, за дітьми. Але каже все буде добре, Вистоїмо.
добрий вечір, дякую всім хто долучився до збору. прям від самого серця.
Сьогодні спілкувались з Богданом, дуже вдячний за грілки, каже що це перші рази, за кілька місяців ноги теплі, навіть у побратимів хто промочив ноги також. Дуже дякує.
Відправили йому ще посилку з термухами , грілками, смаколиками. Ту посилку відправляли іншим бйцям, але вони з об'єктивних обставин не змогли отримати її, то відправил йому.
Хто бажає, і є можливість прошу долучатися, відправимо їм ще грілочок
Завтра закриваємо збір, якщо у когось виникло бажання долучитись , прошу. Будемо купувати грілки та розігрівачі їжі Добрі люди порекомендували нашого виробника, будемо купувати у них, і дешевше і наш виробик.