Якби Томасетто - я б вам запропонував свою б/в Аляску Супер (замінена на Нордік, валяється без діла). Ви б погралися з нею, і перевірили. А у вашого Атікера - інші кріплення і підключення патрубків, тому не пропоную.
Researcher 12.08.2023 14:47 пишет: Мабуть буду міняти редуктор і трубки на пластик. Який редуктор можна розглядати як оптимальний для 4х циліндрів та 109 к.с.?
Свого часу на Ланосі міняв Аляску на Alex Shark 1200, для 106 кс він мав чудовий запас щодо потужності і дуже стабільні характеристики тиску.
Researcher 12.08.2023 14:47 пишет: Мабуть буду міняти редуктор і трубки на пластик. Який редуктор можна розглядати як оптимальний для 4х циліндрів та 109 к.с.?
Я собі поставив Tomasetto Nordik, в мене біля 107 к.с. +-. (отчасти тому, що він місцями кріплення ідентичний Алясці, що була в мене раніше). Він гарно тримає тиск при стабільно високому навантаженні, але як і всі інші (Аляски) - провалюється, якщо різко натиснути на холостих обертах (потім вирівнюється).
В ответ на: Свого часу на Ланосі міняв Аляску на Alex Shark 1200, для 106 кс він мав чудовий запас щодо потужності і дуже стабільні характеристики тиску