GreenMile 11.03.2023 19:58 пишет: Там же картонная стрелка, не пристало господам стоять ждать 2-й вообще лютый "х...ня война, главное маневры"
Достаточно частое явление для Киева
нажаль так, ну і тут же по факту відразу три порушення правил проїзду перехрестя: виїзд на полосу зустрічного руху поворот направо не з крайнього правого положення (фактично із зустрічної полоси) розворот на пішоходному переході ...
GreenMile 11.03.2023 19:58 пишет: Там же картонная стрелка, не пристало господам стоять ждать 2-й вообще лютый "х...ня война, главное маневры"
Достаточно частое явление для Киева
нажаль так, ну і тут же по факту відразу три порушення правил проїзду перехрестя: виїзд на полосу зустрічного руху поворот направо не з крайнього правого положення (фактично із зустрічної полоси) розворот на пішоходному переході ...
у нього все під контролем?
нажаль кількість довбойобів на дорогах зараз дійсно зашквар
списую це на вплив військових дій на особливо неврівноважених та психічно хворих людей яких у нас за кермом їздить дох..я і більше (дякую купленим справкам та відсутності будь-якого психологічного оцінювання)
А став би за 3м. до стоп лінії, хлопці б не порушували (с) аутоюа
А чого так слабенько? (Сарказм моде он) Як сзаду підїзжають на картонну стрілку треба вибігти та відпинати авто ногами на тротуар щоб не заважати успішним, або їхати по стрілці навіть якщо тобі туди й не треба ))) І взагалі правила це для лохів (Сарказм моде офф)
Живу в домі справа, мінімум раз в тиждень, але тільки коли поспішаю, так роблю саме на цьому перехресті, от саме для того, щоб 1) не стояти повний цикл світлофора, який там секунд 50; 2) не фафакать очікуючому прямо чи наліво))) лошіть, мені пох
vlad_grand 26.03.2023 18:35 пишет: Живу в домі справа, мінімум раз в тиждень, але тільки коли поспішаю, так роблю саме на цьому перехресті, от саме для того, щоб 1) не стояти повний цикл світлофора, який там секунд 50; 2) не фафакать очікуючому прямо чи наліво))) лошіть, мені пох
Шось я не допетраю, в чому виграш. Їхав прямо, звернув праворуч і став в той напрям, який виїздить туди ж назад на те "прямо"?
Шось я не допетраю, в чому виграш. Їхав прямо, звернув праворуч і став в той напрям, який виїздить туди ж назад на те "прямо"?
Типа красный настолько долгий, что свернуть направо, развернуться и потом опять направо быстрее получается. Некоторые, ради 20сек. экономии, готовы таким заниматься. Но на видосе не тот случай, там чел явно по навигатору ехал и свернул на 50м раньше, чем надо было