гудит и не едет, клацает подвеской, багажника нет, высокий расход.
Щоб підвіска не клацала, треба Сашка з собою братб, він фартовий на неклацаючі корейські підвіски.
что не так, что не зашло?
Щоб підвіска не клацала, треба Сашка з собою братб, він фартовий на неклацаючі корейські підвіски.
через пару тижднів, по тій самій дорозі проїхав на Е91, різниця у всьому колосальна, як і вік авто.
альтернативы в эти деньги среди новых не увидел (кашкай меньше, спортедж визуально не очень)
Мазда СХ-5? За 29,4 на повному? Преблем з коробкою та мотором нуль. Висока ліквідність на вторинному ринку.
не нра салон меньше и хуже старовата...
якось був час та надхнення і я проїхався по салонам. дивився пежо 3008, мазду сх5 та туксон. якраз в базовий кореєць сів, покрутив і навіть на тестдрайв не захотів брати. звісно, він кращий за перший, але конкуренти мені здалися значно цікавіші.
вкину для розширення кругозору: ось такий MG HS ще можна подивитися. він мені значно більше сподобався, ніж туксон. ледь не купив)) якщо б не каско при кредиті, то вже б гоняв на ньому.
что не так, что не зашло?
Це точно був тушкан ? =)
Багажнік сучасного Тушкана - 530 l
Для прикладу mazda cx5 - 440 л tiguan - 450 л bmw x3 - 550 л (який все ж таки більший) honda crv - 520 л
І при цьому ззаду можна спокійно сидіти людині середнього зросту. В плані компановки простору корейці дійсно молодці.
Щодо витрат палива, то корейці дійсно не найекономічніші двигуни роблять. Хоча знову таки, з чим порівнювати
то до потолка померяли, а по факту маленький багажник
выше 530, а вот всего 500л
через пару тижднів, по тій самій дорозі проїхав на Е91, різниця у всьому колосальна, як і вік авто.
Cравнение премиальной пузотерки с бюджетным кроссовком все-таки некорректное.
выше 530, а вот всего 500л
Надо смотреть по какой системе делали замер, VDA или SAE и все. Ну и "багажника нет" - не соответствует действительности.
Надо смотреть по какой системе делали замер, VDA или SAE и все. Ну и "багажника нет" - не соответствует действительности.
в первый багажник ничего не помещалось
В плані компановки простору корейці дійсно молодці.
тут погоджуюсь. в салоні реально просторо. та і багажника вистачало, але таки малий. часто доволидось складати задні сидіння.
Ты еще и картинку от чего-то не того притащил. Вот тюксон последний сторінка Как сюда "ничего не помещалось" - для меня загадка.
это фото багажника первого тюкса. все там помещалось, 2 года владел ним. Для стройки и прицепа машина огонь. По сравнению со всеми авто что владел, самые приятные впечетления о нем (стоимость эксплуатации копейки).
Последний тюкс и салон больше и багажник
перепутал фотку, но это сути не меняет. нравится - катайтесь.
это фото багажника первого тюкса. все там помещалось, 2 года владел ним. Для стройки и прицепа машина огонь. По сравнению со всеми авто что владел, самые приятные впечетления о нем (стоимость эксплуатации копейки).
я щойно вже вдруге, на холодну голову, коли трохи заспокоївся після порівняння із іншими умовними однокласниками, зайшов в автосалон та ще раз спробував умоститися у тому (базовому) туксі...так от, з другого разу(навідміну від 1-го, пару тижнів тому), мені таки (умовно) все +- зайшло, ще б затестити на ходу й може б й замислився над ним...спитав у салоні за "акцію"...сказали, що то акція на модельний ряд 21-го року й вже їх розібрали
я щойно вже вдруге, на холодну голову, коли трохи заспокоївся після порівняння із іншими умовними однокласниками, зайшов в автосалон та ще раз спробував умоститися у тому (базовому) туксі...так от, з другого разу(навідміну від 1-го, пару тижнів тому), мені таки (умовно) все +- зайшло, ще б затестити на ходу й може б й замислився над ним...спитав у салоні за "акцію"...сказали, що то акція на модельний ряд 21-го року й вже їх розібрали
а ну жесть, тогда прайс такой себе по салону (был с женой и малишней) показался больше моего Рога (и финика ест-но тоже)
вкину для розширення кругозору: ось такий MG HS ще можна подивитися. він мені значно більше сподобався, ніж туксон. ледь не купив)) якщо б не каско при кредиті, то вже б гоняв на ньому.
та ладно, не вірю, що з нормального авто ти міг би зкотитися до китайщини а що там з каско при кредиті не так?
А який взагалі прикол від нього з таким кліренсом? Типу вище сидиш? Можна якийсь легковий універсал дивитись, і багажник більше буде і динаміка краща. Я б взагалі октавію нову взяв за такі гроші, у друга два роки, він на ній по полях гасає, в ЗСУ зараз, як паркетник майже
А разве туксон такой же жесткий, как октавия?
А разве туксон такой же жесткий, как октавия?
Хіба октаха жорстка, мені так не здалось Ну в туксоні не катався, може там пір`їна