Хочется максимально свежее и безпроблемное авто. Автомат\ручка вторично, но не вариатор. Расход поменьше либо безпроблемно ставить газ.
Свежего до 10 не будет. А так я за компас, тот который в последнем кузове. можно конечно и Ренегейт, но компас лучше по размеру и качеству салона, а стоят - одинаково
Здивована заголовком і списком авто. А дівчину питали? Най би вибрала. Але поняття «свіжий» в нас явно різні.
Здивована заголовком і списком авто. А дівчину питали? Най би вибрала. Але поняття «свіжий» в нас явно різні.
Це точно, свіжому Аутлендеру ХЛ 10 років мінімум буде. РАВ4 шукай, як раз в тому кузові вважалося дівчачим авто.
свежий из не свежих Все относительно. Так что по сути до 10к основной критерий
свежий из не свежих Все относительно. Так что по сути до 10к основной критерий
Ну авто буде такого мохнатого року/стану, що поняття «свіжий» вже до нього ніяким боком ))) А дівчина точно хоче кросовер? Може якийсь хетчик гарний за 10 був би реально із розряду свіжих? Чи це типу сюрприз подарунок?
нет, выбор за ней
Ти ж сама здається хорошу вітару продавала в ці гроші?
Якісь дивні забаганки. Чому автомат або механіка без різниці, а варіатор ні? Як раз для дівчини головне щоб не механіка, а автомат, робот чи варіатор - без різниці.; Що у списку свіжих і безпроблемних робить Мазда сх7? Це ж один суцільна проблема.
Напевно список для мав би виглядати ось так: - Nissan Juke - Mitsubishi asx - Kia soul - Chevrolet trax - Buick encore Це якщо розглядати варіанти до 10ти років.
Напевно список для мав би виглядати ось так: - Nissan Juke - Mitsubishi asx - Kia soul - Chevrolet trax - Buick encore Це якщо розглядати варіанти до 10ти років.
спасибо, вариант.
А тигуан с DSG и TSI мотором не будет проблемный в этом возрасте?
Нууу. Їй же років 15 здається було? (То мамина машина була). І не сказати що вона свіжа. Масло піджирає (покупець в курсі, продала машину разом з контактами нашого сімейного автомайстра). І я б сама на ту вітару не пересіла. Хоча на високій машині їздити сподобалося.
Масло піджирає (покупець в курсі, продала машину разом з контактами нашого сімейного автомайстра).
ага
кашкай 1,5 дизель на ручці - якщо не хлам то майже безпроблемне авто, але краще рестайл з 2010(09) року
Якщо говорити за Київ, тот тут їздити на ручці - біль...
за 10к все буде труп з цього списку і явно не свіже. Головняк тільки, треба або класс зменшувати або грошей додати
Масло піджирає (покупець в курсі, продала машину разом з контактами нашого сімейного автомайстра).
ага
Я всі машини продаю разом з контактом майстра
Тільки хотіла написати. Нафіга їй ручка? Я 8 років на механіці проїздила. Воно то ок, але автомат краще.
Тільки хотіла написати. Нафіга їй ручка? Я 8 років на механіці проїздила. Воно то ок, але автомат краще.
Коли ти хожеш жип, але в тебе тільки 10к - то доводиться імпровізувати
...