Зараз шукаю в точно такому бюджеті, мій список вподобань виглядає так: 1. CRV 15-16рік 2. СХ5 3. Рог від 17го року
Що хочу сказати, зараз значно менше достойних варіантів стало ніж минулого року за цей бюджет...
Щось по срв варіанти не дуже Сх5 я так розумію не газуеться - значіть не варіант. Рог , як варіант, але чомусь багато відгуків - що авто "нікакоє" Що, виходить компас самий достойний варіант?
Що, виходить компас самий достойний варіант?
Однозначно. У подруги такий вже роки 3 - задоволена. Я катався - мені також сподобався. І виглядає краще за інших в рамках свого класу... Рав4 також варіант, але значно дорожче.
Глянув по фото на РІА Компас та Рог і не розумію, що там такого ВАУ у того Компаса крім зовнішнього вигляду. Салон як салон. А от глянув РОГ 21 року, там наче все дуже гарно, що правда ціна інша. Але ж то по фото. Ще звернув увагу, що у американців чомусь відсутня шторка в багажнику. То вона кудись ховається, чи дійсно без неї всі вони.
Глянув по фото на РІА Компас та Рог і не розумію, що там такого ВАУ у того Компаса крім зовнішнього вигляду. Салон як салон. А от глянув РОГ 21 року, там наче все дуже гарно, що правда ціна інша. Але ж то по фото. Ще звернув увагу, що у американців чомусь відсутня шторка в багажнику. То вона кудись ховається, чи дійсно без неї всі вони.
Людині подобається компас, не заважай В основному вони приходять без шторки, на олх по 2500 повно.
там шторка - опція зазвичай. Я докупив, аеле станом на зараз вона вже десь рік валяється в хаті... Якось і так норм. Але: 1) Зад весь в заводському тонуванні 2) Авто на паркінгу + зазвичай в багажнику пусто
А що за аутлендер скажете ? Спорт якийсь куций і не пропорційний, обичний акт. вроді сімпотний.
А що за аутлендер скажете ? Спорт якийсь куций і не пропорційний, обичний акт. вроді сімпотний.
Мені аут не зайшов через те, що дуже "бідний" по плюшках - нема пам'яті сидінь, адаптивного круїзу, камер 360 і в америкосів задється навіть нема підтримки попереку. В Рога в рестайлі з 17 все це є (залежно від комлектації, звісно). Аутлендери пркатично всі семимісні (але 3й ряд там навіть не знаю для кого, хіба для дітей 145см) і в них з вигляду білший багажник. В салоні Рог рест ІМХО набагато цікавіше виглядає, особливо з шкіряним салоном (перфорована шкіра). Ззовні приблизно паритет. По залізу вони +- однакові
Меня наверное сейчас заплюют... но, я попробую) Я бы взял тигго 4 новый с салона на гарантии и не морочил себе голову с битками за эти деньги Имхо, живых битков в виде рога или еще какого кроссовка вряд ли найдете за такой бюджет, только если ждать того, кто под себя привозил и делал, не для продажи. P.s. сам юзаю тигго 4 пол года, для по городу не такое уж и
Крім зовнішнього вигляду - нормальний автомат, більш вдалий двигун під газ і краща якість. Він не з фольги, як Ніссан та міцу, матеріали салону також кращі, але це треба бачити вживу, по фото не зрозумієте. Ну а так що б вау - то таких взагалі не існує в цьому сегменті...
Меня наверное сейчас заплюют... но, я попробую) Я бы взял тигго 4 новый с салона на гарантии и не морочил себе голову с битками за эти деньги Имхо, живых битков в виде рога или еще какого кроссовка вряд ли найдете за такой бюджет, только если ждать того, кто под себя привозил и делал, не для продажи. P.s. сам юзаю тигго 4 пол года, для по городу не такое уж и
І яка ліквідність цього авто, допустимо через 3-4 роки ? Половина ціни , чи меньше ? + про гарантію Чері чув дуже цікаві "казки".
І яка ліквідність цього авто, допустимо через 3-4 роки ? Половина ціни , чи меньше ? + про гарантію Чері чув дуже цікаві "казки".
от повернемся через пару років. китайці все ж таки наздогоняють.
Я це постійно чую скільки читаю форуми
Я це постійно чую скільки читаю форуми
+1, з моменту першого амулета це чую Так прогресують, тут не посперечаєшся, але в нас люди в них не вірять, поки ще є стереотип "божественної тойоти"
Ну Хавал виглядає досить солідно. Незнаю наскільки надійно, не цікавився, але що зовні, що всередині "конфетка"
Ну Хавал виглядає досить солідно. Незнаю наскільки надійно, не цікавився, але що зовні, що всередині "конфетка"
Ну це дуже суб'єктивна думка. Є люди яким ще 20 років тому подобались китайці, але їх - крапля в морі... І самі кажете - на скільки воно надійно...
Зачем думать за ликвидность китайца и битка?)- это не те авто - один корч сделан не понятно кем и как, и с каких з/ч (так же не понятно что вылезет в процессе эксплуатации) - второй корч китайский, но новый на гарантии 3 года или 100 000 км пробегa (на двигатель и трансмиссию - 5 лет или 150 000 км пробега) Ни в коем случае, не рекламирую, но само присутствие гарантии уже подразумевает то, что за нее можно и "по-бодаться" с сервисом (это на счёт интересных сказок), если вдруг что. У самого был такой выбор в такой бюджет, не захотел я возиться с поисками боль мень живого битка и последующим его лечением. За ликвид от слова совсем не переживаю, просто нужно принять и понять, что ты покупаешь) К стати, интересно было бы услышать спецов, что сейчас ликвид, кроме тойоты/vw
Хлопці, ми відходимо від теми, китайці не обговорюються, не цікаво зовсім (на данному часі, може потім і щось електричне). 1. Компас (з 17р.) 2. Рог (з 17р.) 3. .... ?
А що скажете за черокі? Вузькоока морда на любителя а решта як ?
Сам стикнувся з такою ж проблемою восени минулого року. Бюджет був теж в районі 16. Дивився на СРВ та Аутбек. Переглянув багато машин і дійшов висновку, що СРВ за ці гроші від 2015 року в нормальному стані знайти майже нереально (( Звісно не виключаю, що вони обходили мене стороною)). Дивився навіть ті,що в об'явах стояли за 19-19,5 без торга, жінка їздила і т.і., але стан був просто жах Аутбек газується, дуже заходив за характеристиками та відчуттям, але відмовили через вартість ТО та можливих ремонтів. У підсумку позичив ще грошей і взяв газований РХ 2013 року, про що поки ні жалкую ні хвилини )). Витрати на паливо аналогічні з витратами на Толедо по бензу. По цінам на ТО, як не дивно, але практично те ж саме ПІ.Сі. Інколи, що правда, проскакує думка, що можливо все ж таки треба було на Аутбек ризикнути
RX звісно класна машина, але друге покоління зараз виглядає трохи застарілим. От третій був би супер,але вже треба 20куе
Хлопці, ми відходимо від теми, китайці не обговорюються, не цікаво зовсім (на данному часі, може потім і щось електричне). 1. Компас (з 17р.) 2. Рог (з 17р.) 3. .... ?
А що скажете за черокі? Вузькоока морда на любителя а решта як ?
Решта також не дуже, тому на нього попит значно нижчий за компаса. У компаса вдаліша платформа, на ній же побудована і Фіат. Тобто з запчастинами проблем не буде взагалі. У черокі на скільки я знаю - щось своє американське, дизайн також гірший... Взагалі не бачу сенсу на нього дивитись