VISHA 14.03.2023 21:16 пишет: Зараз шукаю в точно такому бюджеті, мій список вподобань виглядає так: 1. CRV 15-16рік 2. СХ5 3. Рог від 17го року
Що хочу сказати, зараз значно менше достойних варіантів стало ніж минулого року за цей бюджет...
Щось по срв варіанти не дуже Сх5 я так розумію не газуеться - значіть не варіант. Рог , як варіант, але чомусь багато відгуків - що авто "нікакоє" Що, виходить компас самий достойний варіант?
Однозначно. У подруги такий вже роки 3 - задоволена. Я катався - мені також сподобався. І виглядає краще за інших в рамках свого класу... Рав4 також варіант, але значно дорожче.
Глянув по фото на РІА Компас та Рог і не розумію, що там такого ВАУ у того Компаса крім зовнішнього вигляду. Салон як салон. А от глянув РОГ 21 року, там наче все дуже гарно, що правда ціна інша. Але ж то по фото. Ще звернув увагу, що у американців чомусь відсутня шторка в багажнику. То вона кудись ховається, чи дійсно без неї всі вони.
R.Karp 15.03.2023 08:43 пишет: Глянув по фото на РІА Компас та Рог і не розумію, що там такого ВАУ у того Компаса крім зовнішнього вигляду. Салон як салон. А от глянув РОГ 21 року, там наче все дуже гарно, що правда ціна інша. Але ж то по фото. Ще звернув увагу, що у американців чомусь відсутня шторка в багажнику. То вона кудись ховається, чи дійсно без неї всі вони.
Людині подобається компас, не заважай В основному вони приходять без шторки, на олх по 2500 повно.
R.Karp 15.03.2023 08:43 пишет: Глянув по фото на РІА Компас та Рог і не розумію, що там такого ВАУ у того Компаса крім зовнішнього вигляду. Салон як салон. А от глянув РОГ 21 року, там наче все дуже гарно, що правда ціна інша. Але ж то по фото. Ще звернув увагу, що у американців чомусь відсутня шторка в багажнику. То вона кудись ховається, чи дійсно без неї всі вони.
там шторка - опція зазвичай. Я докупив, аеле станом на зараз вона вже десь рік валяється в хаті... Якось і так норм. Але: 1) Зад весь в заводському тонуванні 2) Авто на паркінгу + зазвичай в багажнику пусто
Yura-8 15.03.2023 10:35 пишет: А що за аутлендер скажете ? Спорт якийсь куций і не пропорційний, обичний акт. вроді сімпотний.
Мені аут не зайшов через те, що дуже "бідний" по плюшках - нема пам'яті сидінь, адаптивного круїзу, камер 360 і в америкосів задється навіть нема підтримки попереку. В Рога в рестайлі з 17 все це є (залежно від комлектації, звісно). Аутлендери пркатично всі семимісні (але 3й ряд там навіть не знаю для кого, хіба для дітей 145см) і в них з вигляду білший багажник. В салоні Рог рест ІМХО набагато цікавіше виглядає, особливо з шкіряним салоном (перфорована шкіра). Ззовні приблизно паритет. По залізу вони +- однакові
Меня наверное сейчас заплюют... но, я попробую) Я бы взял тигго 4 новый с салона на гарантии и не морочил себе голову с битками за эти деньги Имхо, живых битков в виде рога или еще какого кроссовка вряд ли найдете за такой бюджет, только если ждать того, кто под себя привозил и делал, не для продажи. P.s. сам юзаю тигго 4 пол года, для по городу не такое уж и
Крім зовнішнього вигляду - нормальний автомат, більш вдалий двигун під газ і краща якість. Він не з фольги, як Ніссан та міцу, матеріали салону також кращі, але це треба бачити вживу, по фото не зрозумієте. Ну а так що б вау - то таких взагалі не існує в цьому сегменті...
Eska 15.03.2023 11:46 пишет: Меня наверное сейчас заплюют... но, я попробую) Я бы взял тигго 4 новый с салона на гарантии и не морочил себе голову с битками за эти деньги Имхо, живых битков в виде рога или еще какого кроссовка вряд ли найдете за такой бюджет, только если ждать того, кто под себя привозил и делал, не для продажи. P.s. сам юзаю тигго 4 пол года, для по городу не такое уж и
І яка ліквідність цього авто, допустимо через 3-4 роки ? Половина ціни , чи меньше ? + про гарантію Чері чув дуже цікаві "казки".
Eska 15.03.2023 11:46 пишет: Меня наверное сейчас заплюют... но, я попробую) Я бы взял тигго 4 новый с салона на гарантии и не морочил себе голову с битками за эти деньги Имхо, живых битков в виде рога или еще какого кроссовка вряд ли найдете за такой бюджет, только если ждать того, кто под себя привозил и делал, не для продажи. P.s. сам юзаю тигго 4 пол года, для по городу не такое уж и
І яка ліквідність цього авто, допустимо через 3-4 роки ? Половина ціни , чи меньше ? + про гарантію Чері чув дуже цікаві "казки".
от повернемся через пару років. китайці все ж таки наздогоняють.
Зачем думать за ликвидность китайца и битка?)- это не те авто - один корч сделан не понятно кем и как, и с каких з/ч (так же не понятно что вылезет в процессе эксплуатации) - второй корч китайский, но новый на гарантии 3 года или 100 000 км пробегa (на двигатель и трансмиссию - 5 лет или 150 000 км пробега) Ни в коем случае, не рекламирую, но само присутствие гарантии уже подразумевает то, что за нее можно и "по-бодаться" с сервисом (это на счёт интересных сказок), если вдруг что. У самого был такой выбор в такой бюджет, не захотел я возиться с поисками боль мень живого битка и последующим его лечением. За ликвид от слова совсем не переживаю, просто нужно принять и понять, что ты покупаешь) К стати, интересно было бы услышать спецов, что сейчас ликвид, кроме тойоты/vw
Хлопці, ми відходимо від теми, китайці не обговорюються, не цікаво зовсім (на данному часі, може потім і щось електричне). 1. Компас (з 17р.) 2. Рог (з 17р.) 3. .... ?
А що скажете за черокі? Вузькоока морда на любителя а решта як ?
Сам стикнувся з такою ж проблемою восени минулого року. Бюджет був теж в районі 16. Дивився на СРВ та Аутбек. Переглянув багато машин і дійшов висновку, що СРВ за ці гроші від 2015 року в нормальному стані знайти майже нереально (( Звісно не виключаю, що вони обходили мене стороною)). Дивився навіть ті,що в об'явах стояли за 19-19,5 без торга, жінка їздила і т.і., але стан був просто жах Аутбек газується, дуже заходив за характеристиками та відчуттям, але відмовили через вартість ТО та можливих ремонтів. У підсумку позичив ще грошей і взяв газований РХ 2013 року, про що поки ні жалкую ні хвилини )). Витрати на паливо аналогічні з витратами на Толедо по бензу. По цінам на ТО, як не дивно, але практично те ж саме ПІ.Сі. Інколи, що правда, проскакує думка, що можливо все ж таки треба було на Аутбек ризикнути
Yura-8 15.03.2023 15:19 пишет: Хлопці, ми відходимо від теми, китайці не обговорюються, не цікаво зовсім (на данному часі, може потім і щось електричне). 1. Компас (з 17р.) 2. Рог (з 17р.) 3. .... ?
А що скажете за черокі? Вузькоока морда на любителя а решта як ?
Решта також не дуже, тому на нього попит значно нижчий за компаса. У компаса вдаліша платформа, на ній же побудована і Фіат. Тобто з запчастинами проблем не буде взагалі. У черокі на скільки я знаю - щось своє американське, дизайн також гірший... Взагалі не бачу сенсу на нього дивитись