Тогда тестить. Я тестил А4 и v60 в один день. А4 совсем не зашла (жена вообще плевалась). Начиная с сидений... Наверное потому что сказывается 14-тилетнее владение вольво. НО А6 это не А4.
...
Добре сказано, якби хотілось одне авто, то краще хс60 т8, воно краше повертає і тормозить і там хоть якось можна реалізувати потужність. Хс90 455 л.с не потрібні
То загалом 455кс, а окремо бензиновий 310кс та чиста електричка 145кс з зарядкою від розетки з 18.8kWh батарейкою. Що важливо, вольва дає можливість проїхати гарантовано 50км по місту не вмикаючи ДВЗ
Це сімейне авто з можливістю легкого драг рейсингу зі світлофора. Ніхто на ньому не збирається шашкувати. Гальма є, от і добре.
Ауді не зможе їхати на електриці, буде дрочити дизельний двигун старт-стопами - сумнівне рішення якщо чесно. Ауді за ідеолгією MHEV вчорашній день.
Ауді треба брати лише якщо 80% трасса / 20% місто. Якщо 60/40 то вже Вольво.
Я за PHEV на безині. Виглядає по цифрам супер.
А як у цієї вольво реалізований привід взагалі і повний привід зокрема? Є механічний зв‘язок ДВЗ з колесами? Є кпп? Чи працює повний привід коли батареі висаджені в нуль?
муфта. елекроніка не дає розрядити батарею в нуль, є 20% АКБ, які не можна використати для руху виключно на електротязі, що і забезпечує повний привід.
А як у цієї вольво реалізований привід взагалі і повний привід зокрема? Є механічний зв‘язок ДВЗ з колесами? Є кпп?
муфта.
На передній осі дві муфти: одна від ДВЗ друга від електромотора. На задній осі виключно електромотор.
Схожа архітектура у рав4 phev але відмінність в коробці: у рава - складний варік зі спліттером, а вольво - класичний автомат з муфтами.
Схожа архітектура у рав4 phev але відмінність в коробці: у рава - складний варік зі спліттером, а вольво - класичний автомат з муфтами.
планетарная трансмиссия, называется.
так от щодо мрії, зайшов сьогодні глянути одну з тих, що продається на авторіа, 2020 р. і вау ефекту не викликала. як не крутив (саме крутив, бо регулювання частково механічні) сидіння та руль, ну блін сидіння і посадка в моєму вольво явно комфортніші. хз, якесь неоднозначне враження за що такі гроші
Бо від самого початку непорівнювальні моделі авто. Сумніваюся, що німець купить таке Вольво, щоб навалювати кожен день на автобані під 200 км/год
так от щодо мрії, зайшов сьогодні глянути одну з тих, що продається на авторіа, 2020 р. і вау ефекту не викликала. як не крутив (саме крутив, бо регулювання частково механічні) сидіння та руль, ну блін сидіння і посадка в моєму вольво явно комфортніші. хз, якесь неоднозначне враження за що такі гроші
Напевно ти намагався налаштувати сидіння та кермо під кросоверну посадку.
під кросоверну посадку.
А це як? Є якась різниця? Наче завжди був один варіант правильної посадки за кермом
З Ауді, як і з будь яким преміумом, треба уважно дивитись комплектацію. У нас достатньо розповсюджена тема купити "топ ззовні" і "бомж всередині". Щоб дорого богато для людей, а не для себе. І відчуття від авто може достатньо сильно мінятись разом з комплектацією.
З Ауді, як і з будь яким преміумом, треба уважно дивитись комплектацію. У нас достатньо розповсюджена тема купити "топ ззовні" і "бомж всередині". Щоб дорого богато для людей, а не для себе. І відчуття від авто може достатньо сильно мінятись разом з комплектацією.
Це все через пакетний "преміум" типу Тура та X5 До пакетних A6, тим більше Allroad, зається ще справа не дійшла, поки... ))
я пересмотрел все что есть на рынке и прагматичный выбор это XC90. Не знаю как оно едет, но сиденья самые удобные (для меня) показались.
Це все через пакетний "преміум" типу Тура та X5 До пакетних A6, тим більше Allroad, зається ще справа не дійшла, поки... ))
Ну, наприклад, в базовому X7 підігріва сидінь немає. Якщо хочеш, то купуй, але тільки в складі пакету. Так що я можу допустити, що замовити А6 в такій комплектації можливо.
Я б добавив у опитування ще Mercedes-Benz E-Class All Terrain
Я б добавив у опитування ще Mercedes-Benz E-Class All Terrain
а я б не добавляв.
Давай вже фотовідеозвіт в студію, бо якось тема не закінчено виглядає!
оце згадав. а хіба тут мало незакінчених тем?
загалом ні мої очікування, ні очікування публіки (голосувалки) не виправдались.
з більш потужнішим двигуном.
Особливо для Києва, якщо не світлофор, то пішохідний перехід. Тобі зараз двигуна не вистачає?
Я дивився годинний огляд у поляків - мені сподобався, трожки важкуватий, але не було відрази нічому. Собі теж такий розглядаю на заміну код'яку)
А шо саме тобі не сподобалось/сподобалось?
з більш потужнішим двигуном.
Особливо для Києва, якщо не світлофор, то пішохідний перехід. Тобі зараз двигуна не вистачає?
не всі живуть у Києві. зараз вже вистачає.
Я дивився годинний огляд у поляків - мені сподобався, трожки важкуватий, але не було відрази нічому. Собі теж такий розглядаю на заміну код'яку)
А шо саме тобі не сподобалось/сподобалось?
глобально машиною задоволений, з кодіаком різниця відчутна. дратує тільки зарядка від розетки за межами дому і те що інколи не хоче через тел як точку доступу приєднуватись до інету, але це буває так рідко і в різних ситуаціях, що якоїсь закономірності не виявив.