Война уйдет в прошлое, и любого работодателя в первую очередь будет интересовать только профессиональные перспективы претендента, а не его прошлое... Чисто теоретически, могут быть какие о компании, имеющие собственную внутреннюю корпоративную "атмосферу и климат", и при абсолютном равенстве двух претендентов, выбор будет сделан в пользу более подходящего. Но это существовало и до войны....
Вик 24.03.2023 12:05 пишет: Война уйдет в прошлое, и любого работодателя в первую очередь будет интересовать только профессиональные перспективы претендента, а не его прошлое... Чисто теоретически, могут быть какие о компании, имеющие собственную внутреннюю корпоративную "атмосферу и климат", и при абсолютном равенстве двух претендентов, выбор будет сделан в пользу более подходящего. Но это существовало и до войны....
може так статися, що великі корпорації будуть (в міру легальних можливостей, звичайно) уникати співробітництва із учасниками бойових дій, через страх того, що серед них теоретично в перспективі можуть бути виявлені воєнні злочинці, що для кокакол і кпмжей розглядається як неприйнятний репутаційний ризик. запам'ятайте цей твіт(с)
я думаю законно злиняла, інакше прикордонника під суд треба за те що випустив.
... і потім SNPTK на співбесіді скаже "гут-гут, Вольдемар, ви нам підходите".
Казав раніше, ще раз повторюсь - я дуже чекаю, що функцію правосуддя щодо таких хитрозроблених чоловіків на себе візьме держава, як то і має бути. Як не візьме, то кожен може діяти на власний розсуд і по совісті
ага, я теж був такий наївний у 14-му. "не дозволимо замарати світлу пам'ять Небесної Сотні"... до сраки це все.
Може років за 8-10, якщо вся країна буде пахати як вол, а не мріяти про "кожен презедент чи 3 тис кожному вчителю зп чи пороха посадимо і заживемо", тоді в нас і буде працююча відсотків на 70% система.
Ні, ну було декілька місяців розброду і шатаній, коли Держава трохи охереніла від того, шо відбулось. Казали, що нижні ланки не знали кому в Київ чемодани передавати. Митниця обклеїлася плакатиками "не давай, бо ми не візьмемо, а в тебе будуть неприємності". Але дуже скоро пішов уповноважений митник по офісному центру, всім повідомили, що погуляли - і досить. Вже не пригадую, чи з порошенком співпало, чи ще раніше. Так, що розслабтесь і не накручуйте себе зайвим, памятайте, що вже був підрахуй, і була Небесна Сотня.
Казав раніше, ще раз повторюсь - я дуже чекаю, що функцію правосуддя щодо таких хитрозроблених чоловіків на себе візьме держава, як то і має бути. Як не візьме, то кожен може діяти на власний розсуд і по совісті
..а вернувшиеся с фронта военные тогда могут действовать "по своему усмотрению и по совести" в отношении владельцев и менеджеров бизнеса, отсиживавшихся в тылу, правильно?
..а вернувшиеся с фронта военные тогда могут действовать "по своему усмотрению и по совести" в отношении владельцев и менеджеров бизнеса, отсиживавшихся в тылу, правильно?
Ага, "идеологи" всякой дичи никогда не думают, что эта дичь может также быть применена против них самих, что уже бывало 100500 раз в истории. А потом начинается классическое "а меня-то за что?!"
А в 20-х роках в Німеччині, порівняно невелика кількість згуртованих ветеранів з специфічним досвідом змогли привести до влади маловідомого австрійського художника.
GreenMile 23.03.2023 12:08 пишет: В целом согласен, но те, кто остался, они не нихрена не делают, а как минимум платят налоги в стране в отличие от тех, кто уехал.
Ты о тех, кто бухает, а налоги с продажи спиртного? Тогда, да конечно. Кстати, многие кто уехал продолжают платить налоги здесь, а многие нет, так что все относительно.
Yukon 24.03.2023 16:25 пишет: А в 20-х роках в Німеччині, порівняно невелика кількість згуртованих ветеранів з специфічним досвідом змогли привести до влади маловідомого австрійського художника.
Цієї небезпеки немає. Зелені надміцно сидять у владі років щонайменше всю війну і років на п'ять по її закінченню.
Имхо, такие вопросы задавать нужно только если останутся оккупированные территории и только жителям или переселенцам с оккупированных территорий мужского пола. Т.к. по моей выборке , опять таки это имхо, все знакомые или друзья из Одессы , Киева, Житомира , Днепра, Херсона воюют или воевали. Что не могу сказать за знакомых из Луганской и Донецкой области и Крыма. Моё имхо, что 70% зависит от людей и только 30% от властей . Т.к. все кто воевал в других областях и в на Луганско-Донецком направлении понимают разницу и прямо так и говорят "ВАТЫ ТУТ ДОФИГА! ПРОСТО КУЧА! КАЖДЫЙ КУСТ ПРОТИВ ТЕБЯ! ЭТО НЕ КИЕВ И НЕ ЮГ, ТУТ ПО ДРУГОМУ ВСЁ!" . Вот исходя из этого я бы и спрашивал, "Где ты был с пропиской Луганска, Донецка, Горловки, Дебальцево, Илловайска и тд 8 лет и чем занимался?" Т.к. если бы не люди в 2022 и не гражданская позиция мирного населения, которое ПРОТИВ , не была бы деоккупация некоторых областей. И когда люди это поймут то и дела на фронте поменяются и война будет другая. Но это всё имхо.
Не читав, що у вас там було попередньо, але для жінок і дітей вважаю невірним казати «втікли», все вірно зробили ті хто виїхали вчасно, з територій де була загроза. І так, в той же Київ повертатись все ще не варто, як на мене.
До здриснуших чоловіків, а також до тих, хто дуже страждає від відсутності «freedom of movement», відношення відповідне і висновки та дії теж є і будуть відповідні
Якби ж то хейтили ті, хто воював чи воює. Але в темі таких дві (?) людини. Всі інші просто боневтіки
Зайка, те, що ти втікла, не робить мене автоматично «боневтікою», як ти кажеш. Я просто залишилась, от і все.
Ти мене з кимось переплутала. Ми з тобою на брудершафт не пили, щоб я була для тебе зайкою. До чого тут ти? Я про чоловіків, які або воюють, або не воюють.
Valerievna 25.03.2023 13:49 пишет: Почему же? Люди не на курорты повыезжали, а бежали от войны.
Підчас війни "люди" поділяються на військовозобов'язаних та не військовозобов'язаних. Те, що поїхали ті, хто не є військовозобов'язаними (або мають право відстрочки від мобілізації на час такої відстрочки) - цілком зрозуміло, а от виїзд військовозобов'язаних підчас воєнного стану - ні.
В разі перебування на території України підчас воєнного стану до обох груп можуть бути застосовані обмеження як вибору місця проживання, так й обмеження у пересуванні тим чи іншим чином. Наприклад нещодавно почали застосовувати примусовий вивіз дітей з прифронтових населених пунктів (у супроводі щонайменш одного з батьків чи опікунів) - це обмеження одночасно й у виборі місця проживання й пересування - повернутись додому вони поки не зможуть.