autoua
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

абонплата Starlink

mik
Супер писатель! **
Киев
С нами с 03.09.2004

абонплата Starlink
      21 марта 2023 в 14:59 Гілками

Добрий!

10 листопада зробив замовлення на Starlink Residential в Київ за 60$ - зараз прийшло підтвердження.
Коли замовляв було 60$ абонплата та ~300$ залізо. Зараз начебто 75$ та 600$.

Два питання:
1. скільки з мене спишуть та яка буде абонплата, та шо була коли замовляв, чи 75 та 600?
2. Чи є можливість поставити starlink на паузу абонплати, якщо їм не користуватися?

Поки чекаут не натискав.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
46 лет (27 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

Re: абонплата Starlink [Re: mik]
      21 марта 2023 в 15:03 Гілками

mik 21.03.2023 14:59 пишет:

Добрий!

10 листопада зробив замовлення на Starlink Residential в Київ за 60$ - зараз прийшло підтвердження.
Коли замовляв було 60$ абонплата та ~300$ залізо. Зараз начебто 75$ та 600$.

Два питання:
1. скільки з мене спишуть та яка буде абонплата, та шо була коли замовляв, чи 75 та 600?
2. Чи є можливість поставити starlink на паузу абонплати, якщо їм не користуватися?

Поки чекаут не натискав.

1. Абонплата точно буде 75, а от вартість заліза має бути тією, що ти замовляв. На етапі чекауту тобі точну суму напишуть.

2. Ніт, тільки якщо в тебе тариф RV, але з України ти його не можеш замовити, тільки з інших країн, де він доступний.

ssb
Достоевский **
35 лет (17 лет за рулем), Киев
С нами с 25.01.2008

Re: абонплата Starlink [Re: keen]
      21 марта 2023 в 15:10 Гілками

keen 21.03.2023 15:03 пишет:

2. Ніт, тільки якщо в тебе тариф RV, але з України ти його не можеш замовити, тільки з інших країн, де він доступний.

Вже можна близько місяця замовляти RV в Україну (він вже називається ROAM). Не знаю, чи можна зараз перевестись на нього, але можна спробувати (або зміною тарифу, або через трансфер - я так з італійського residential трансфернув одразу на український RV)

СуперСтар **
С нами с 20.11.2003

Re: абонплата Starlink [Re: ssb]
      21 марта 2023 в 15:49 Гілками

ssb 21.03.2023 15:10 пишет:

Вже можна близько місяця замовляти RV в Україну (він вже називається ROAM). Не знаю, чи можна зараз перевестись на нього, але можна спробувати (або зміною тарифу, або через трансфер - я так з італійського residential трансфернув одразу на український RV)

прикольно, не знав цього . Подивився у себе в акаунті, є опція перейти на ROAM, ціна 95$/місяць, але назад вже не можна мігрувати.

mik
Супер писатель! **
Киев
С нами с 03.09.2004

21 марта 2023 в 16:12 Гілками

1. Абонплата точно буде 75

якщо не сплачувати (видалити картку) вони не призупинять послугу, чи потім все одно потрібно буде за весь період сплачувати?
Чи може можливо не активувати залізо?

СуперСтар **
С нами с 20.11.2003

21 марта 2023 в 16:50 Гілками

mik 21.03.2023 16:12 пишет:

якщо не сплачувати (видалити картку) вони не призупинять послугу, чи потім все одно потрібно буде за весь період сплачувати?

точно прописаної процедури я не знайшов, але наскільки я зрозумів то на Residential єдина можливість - це деактивувати аккаунт, тоді не буде нараховуватись абонплата і теоретично цей аккаунт можна буде активувати знову, але вони пишуть, що ця можливість не є гарантованою та займе певний час.
Якщо просто видалити картку, то це буде аналогом не платити та накопичити борг, тоді акк та обладнання просто заблокують і його просто доведеться викинути або пустити на запчастини.

Імхо, з появою ROAM в Україні, оптимально буде одразу перейти на ROAM та поставити на паузу.

Змінено keen (16:51 21/03/2023)

опытный писатель ***
Киев
С нами с 28.06.2006

29 марта 2023 в 15:34 Гілками

а хто знає, як нараховується абонплата в ROAM? я відключив свій старлінк (був у Польщі з портабіліті). Думаю зробити трансфер і увімкнути ROAM в Україні. Припустимо, я заплатив 95 долл. Його увімкнуть одразу? І через декілька днів поставлю на паузу - там по дням нараховується оплата з розрахунку 95 долл за місяць чи як? Або як увімкнув - то вже на місяць календарний сервіс активується і мін місяць "користуйся або плати"?

СуперСтар **
С нами с 20.11.2003

Re: абонплата Starlink [Re: jollyroger]
      29 марта 2023 в 16:17 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

jollyroger 29.03.2023 15:34 пишет:

а хто знає, як нараховується абонплата в ROAM? я відключив свій старлінк (був у Польщі з портабіліті). Думаю зробити трансфер і увімкнути ROAM в Україні. Припустимо, я заплатив 95 долл. Його увімкнуть одразу? І через декілька днів поставлю на паузу - там по дням нараховується оплата з розрахунку 95 долл за місяць чи як? Або як увімкнув - то вже на місяць календарний сервіс активується і мін місяць "користуйся або плати"?

в мене роам ввімкнули одразу, але як це позначиться на рахунку я ще не знаю. Абсолютно точно, що нарахування помісячно до кінця циклу біллінгу, а не по дням. Тобто, якшо у якомусь місяці ти користуєшься, то будеш платити за місяць, а не за кількість днів.

в мене роам ввімкнули одразу, але як це позначиться на рахунку я ще не знаю. Абсолютно точно, що нарахування помісячно до кінця циклу біллінгу, а не по дням

старожил ***
44 года (16 лет за рулем), Киев
С нами с 05.10.2010

29 марта 2023 в 19:38 Гілками

Якщо нічого не змінилось за останні пару місяців, то: користуватись не роблячи оплату можна буде 3 місяці. Борг при цьому накопичується. Після цого обладнання перестане працювати. Для відновлення роботи потрібно буде погасити весь борг і звертатись в саппорт для відновлення сервісу.

старожил ***
С нами с 05.10.2010

29 марта 2023 в 19:42 Гілками

keen 21.03.2023 16:50 пишет:

точно прописаної процедури я не знайшов, але наскільки я зрозумів то на Residential єдина можливість - це деактивувати аккаунт, тоді не буде нараховуватись абонплата і теоретично цей аккаунт можна буде активувати знову, але вони пишуть, що ця можливість не є гарантованою та займе певний час.

Саме так, для Residential можна зробити Cancel Service. Але відновити цого - гемор. Через звернення в саппорт, який працює як попало. І можливість/швидкість відновлення залежить від наявності вільних потужностей (чим вища концентрація терміналів в районі сервісної адреси тим гірше).

старожил ***
С нами с 05.10.2010

Re: абонплата Starlink [Re: jollyroger]
      29 марта 2023 в 19:48 Гілками

Тарифікація - помісячна. Якщо термінал на паузі і інет знадобиться хоч на хвилину - буде виставлено рахунок на місяць.

Щодо трансферу - щоб заощадити можу дати такі поради:
1. Ініціювати трансфер краще в кінці поточного біллінгового періоду, перед тим як буде виставлено рахунок на наступний місяць. Тому що при трансфері одразу потрібно буде сплатити місячну абонплату на новому аккаунті.
2. Переводьте на український Residential, заплатите при цьому 75$.
3. Після трансферу, якщо надумаєте ставити на паузу - переводьте вже на ROAM. Додаткові 20$ з Вас знімати не будуть. Нова ціна в 95$ буде діяти вже з наступного біллінгового періоду, якщо термінал не на паузі.

Достоевский **
29 лет за рулем, Киев
С нами с 14.12.2005

2 апреля 2023 в 16:18 Гілками

Зараз теж чухаю голову канселити підписку чи ні. Старлінк купувався для використання при блекаутах. Зараз такої потреби здається як немає...
Ймовірність блекауту як на мене невисока, хоча і є.
65 євро вроді і не так багато... але капає впусту... краще їх на ЗСУ віддавати...
Що скажете, кенселити?

Змінено Mutant (16:37 02/04/2023)

СуперСтар ***
55 лет (19 лет за рулем), Киев
С нами с 28.08.2005

Re: абонплата Starlink [Re: Mutant]
      2 апреля 2023 в 22:17 Гілками

Я не зміг знайти жодної "success story" як хтось відновити підписку після cancel. Всіляки статті упірають на те, що "зв'язуйтесь з саппортом". В офіціальних таріфах ніде не написано, скільки коштує відновлення...

опытный писатель ***
Киев
С нами с 28.06.2006

Re: абонплата Starlink [Re: mudrenko.a]
      4 апреля 2023 в 13:54 Гілками

всім дякую за роз'яснення

Змінено jollyroger (14:25 04/04/2023)

Достоевский *
52 года (35 лет за рулем), Днепр
С нами с 27.09.2003

4 апреля 2023 в 14:42 Гілками

keen 29.03.2023 16:17 пишет:

в мене роам ввімкнули одразу, але як це позначиться на рахунку я ще не знаю. Абсолютно точно, що нарахування помісячно до кінця циклу біллінгу, а не по дням. Тобто, якшо у якомусь місяці ти користуєшься, то будеш платити за місяць, а не за кількість днів.

Комрад Keen, где вы ту кнопочку с паузой нашли? А то я пока не пользуюсь - не хочется платить 75$

СуперСтар **
С нами с 20.11.2003

Re: абонплата Starlink [Re: gleb71]
      4 апреля 2023 в 15:04 Гілками

gleb71 04.04.2023 14:42 пишет:

keen 29.03.2023 16:17 пишет:

Комрад Keen, где вы ту кнопочку с паузой нашли? А то я пока не пользуюсь - не хочется платить 75$

спочатку потрібно перевести у режим ROAM, тільки після того з"являється кнопка з паузою.

Достоевский *
20 лет за рулем, Vorlon Planet
С нами с 14.08.2011

8 апреля 2023 в 13:11 Гілками

камради а ще таке питання стосовно абонплати старлінк. Друг купив термінал б-в, так там був борг 200 євро. Не може погасити борг, не може прописати карту для оплати. Перепробував 7 каток і постійно отримує the card was declined. check that the card details are correct or use a different card.

SZ
V.I.P **
Київ
С нами с 13.01.2006

Re: абонплата Starlink [Re: kvadjagan]
      8 апреля 2023 в 16:50 Гілками

kvadjagan 08.04.2023 13:11 пишет:

камради а ще таке питання стосовно абонплати старлінк. Друг купив термінал б-в, так там був борг 200 євро. Не може погасити борг, не може прописати карту для оплати. Перепробував 7 каток і постійно отримує the card was declined. check that the card details are correct or use a different card.

Нехай в підтримку напише. Розблокують.

СуперСтар ****
Киев
С нами с 29.05.2008

Re: абонплата Starlink [Re: SZ]
      8 апреля 2023 в 21:21 Гілками

уже 2 месяца card declined поддержка говорит что блочит по fraud акк и карты, нужно ждать 2 недели и пробовать заново, но чет не помогает.

Супер писатель! *
18 лет за рулем, Киев
С нами с 07.08.2007

Re: абонплата Starlink [Re: WarFox]
      8 апреля 2023 в 21:59 Гілками

Може блочити оплату якщо власник аканту і власник карти різні люди.
Тобто якщо вам передали доступ до акаунту але ви не переносили обладнання на свій акаунт.

Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка
Додаткова інформація
0 користувачів і 3 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, Yorc, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 3676

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія