Зовсім різні машини, але я вибрав саме те, що хотів. Перші враження, тільки вчора пригнав ії з Одеси, просто чудові. Є відчуття суцільного апгрейду, а це ж - головне!)
ВІтання Як враження від атмо після турбодизеля?)
Так нова чи б/у?
нова, з чого взяв про б/в?
Више сам же писав.
а чому ти вирішив, що маю купити нову машину?
п.с. Якщо нова, то взагалі супер.
Як вона після гольфа?
Зовсім різні машини, але я вибрав саме те, що хотів. Перші враження, тільки вчора пригнав ії з Одеси, просто чудові. Є відчуття суцільного апгрейду, а це ж - головне!)
Нічого нового не буде - Їсть більше, довше розганяється, але це не було в пріоритетах у ТС.
Дякую. Якихось яскравих чи негативних вражень не відчув (бо мав досвід володіння обома). З нових(точніше, вже підзабутих ) вражень - це те, що атмодвигун стає чутно в салоні, ледь натискаєш на педальку)
Дякую. Якихось яскравих чи негативних вражень немає(бо маю досвід володіння обома). З нових(точніше, вже підзабутих ) вражень - це те, що атмодвигун стає чутно в салоні, ледь натискаєш на педальку)
У атмодвигуна є свій шарм скіко натиснув, стільки і поїхало.
Дякую. Якихось яскравих чи негативних вражень немає(бо маю досвід володіння обома). З нових(точніше, вже підзабутих ) вражень - це те, що атмодвигун стає чутно в салоні, ледь натискаєш на педальку)
У атмодвигуна є свій шарм скіко натиснув, стільки і поїхало.
можна й так сказати)) ...але я сильно не тисну, бо обкатка ж
Якщо не секрет, чому саме рено?))
Дякую. Якихось яскравих чи негативних вражень не відчув (бо мав досвід володіння обома). З нових(точніше, вже підзабутих ) вражень - це те, що атмодвигун стає чутно в салоні, ледь натискаєш на педальку)
якщо там варіатор, то саме його ви і чуєте в салоні при сильному газу. Мої вітання.
Якщо не секрет, чому саме рено?))
Бо так зійшлися зірки)) ...А саме цей Рено задовольнив (майже) усім моїм очікуванням від нового авто (на заміну гольфу) та ще й за дуже хорошу ціну.
якщо там варіатор, то саме його ви і чуєте в салоні при сильному газу. Мої вітання.
Та ні, чую саме двигун, на газ я ж ще сильно не натискав, обкатую) Дякую.
какая ж это альтернатива, в плане выделенного красным , ТС, писал: "по Києву - все меньше(~20%), на дачу(+-80 км у один бік) - усе частіше(~80%), повний привід - бажаний...Дуже сподіваюся, вже скоро, відновити автоподорожі Україною та й не тільки.."
п.с. Поздравляю ТС с покупкой прекрасного европейского автомобиля.
І по комплектації бубен. В нормальній комплектації ближче до 40 тис вони.
какая ж это альтернатива, в плане выделенного красным , ТС, писал: "по Києву - все меньше(~20%), на дачу(+-80 км у один бік) - усе частіше(~80%), повний привід - бажаний...Дуже сподіваюся, вже скоро, відновити автоподорожі Україною та й не тільки.."
п.с. Поздравляю ТС с покупкой прекрасного европейского автомобиля.
Дякую Станом "на сьогодні", він дійсно чудовий та (для мене) безальтернативний
вітання!!! хай радує та катає із задоволенням
...
нова, з чого взяв про б/в?
наверное из-за того что 2022 год п.с. гольф будет как вторая машина или на продажу?
гольф вже радує нового власника
а чего ради забавы тут в продайке не выставили?))
Вітаю! Цікаве авто!
Як вона після гольфа?
шикарный выбор, поздравляю хорошо, что не стал слушать фтуашных экспертов, что нет жизни после вага, или зачем брать атмосферник
Як вона після гольфа?
шикарный выбор, поздравляю хорошо, что не стал слушать фтуашных экспертов, что нет жизни после вага, или зачем брать атмосферник