Меня бы вполне устроили габариты 4-го фокуса, был бы там движок нормальный, или, хотя бы, цена адекватная.
а мені габарити, а точніше внутрішній простір 4-го фокуса 7-го гольфа став здаватися замалим, тому вирішив змінити кардинально - на інший рівень/формфактор, а не на більш просторий умовний пасат/мондео)...свідомо, розуміючи, що незворотно втрачаю еталонну керованість пузо-теро гольфа/пасата на євро підвісці та 18-х колесах...але комфорт перевезення спини та , з купою хороших опцій переміг ВАГівський кубіше-практіше) До речі, до "нових" габаритів звик просто миттєво, ніяких неручностей, від майже вдвічі обємнішого Колеоса, не відчуваю взагалі
Наче ж у Вас був Sportwagen дизельгейтовий чи я помилився? Якщо так, то там керованість далека до еталонної, нажаль. Особливо в поворотах та коли потрапляють нерівності під задню балку, яка хоче кудись побігти.
Ви не помилилися,саме Спортваген. Про еталонність - то звісно умовно. Бо наприклад, у порівнянні з умовною октавою/гольфом із ППД
Ви не помилилися,саме Спортваген. Про еталонність - то звісно умовно. Бо наприклад, у порівнянні з умовною октавою/гольфом із ППД...
Не осилив вночі скласти слова у купу))...отак треба це читати:
Про еталонність - то звісно умовно. Бо наприклад, у порівнянні з умовною октавою/гольфом із ППД, гольф з європідвіскою та на правильних колесах(Ви ж напевно на 16-х на гольфі їздете) таки дууже класно рулиться...
boyko_s 09.06.2023 13:58 пишет: Я ж так понимаю, что "Колеос" на одной базе с "X-Trail"? Там, насколько знаю, не самая плохая подвеска, как для кроссовков.
Так, це близнюк Х-Трейла, має бути все аналогічно...не можу їх порівняти у лоб, бо Х-са не тестив...тому порівнюю із свіжими враженнями від Гольфа, де підвіска була більш "зібрана"(при тому що балка із заду) на нерівностя, меньше на ньому шумів/вібрацій.
У меня "Фокус" был на многорычажке, еще и со спортивной модификацией подвески, так что что такое "эталонная управляемость", я представляю достаточно хорошо. Если проводить аналогичное вашему сравнение, то при маневрировании четко ощущается, что "Куга" тяжелее, и центр тяжести выше, но неровности проходятся несколько мягче, чем это делал "Фокус", может, опять же, из-за большей массы. Что обидно, так это то, что за счет обычных "гражданских" кресел, нет возможности проходить кривые на той скорости, которую может обеспечить подвеска "ST Line" - центробежная сила просто сносит в сторону. Причем, что интересно, сегодня покатался по очереди на "Джуке" и "Куге", и могу четко сказать, что сидушки "Джука" имеют более ощутимую боковую поддержку, чем сидушки "Куги". Предложил жене поменяться сидениями. Не согласилась.
Добрий день. Питання за колеос: як враження від пів-річного володіння? Яка реальна витрата пального? Як підвіска? В оглядах є інфа, що крениться у поворотах... Як вночі світло? Чи є перключення дальній-ближній-дальній? Взагалі, які враження? Запитую, бо сам заглядаюсь на колеос... а зараз ще й скидка додаткова...
Naftovik 05.03.2024 11:49 пишет: Добрий день. Питання за колеос: як враження від пів-річного володіння? Яка реальна витрата пального? Як підвіска? В оглядах є інфа, що крениться у поворотах... Як вночі світло? Чи є перключення дальній-ближній-дальній? Взагалі, які враження? Запитую, бо сам заглядаюсь на колеос... а зараз ще й скидка додаткова...
вибачаюся, трохи прогавив питання, але, як мовиться, краще пізніше, ніж ніколи...
відповім, за враженнями, 2-річного вже, володіння:
1. Про витрату пального. Цим питанням, як до придбання так й наразі, не заганяюся й до копійки не відстежую. За моїми (у півока) спостереженнями, з моїми невеликими пробігами, маємо у місті(дуже короткі маршрути) 10-12-15 л. На трасі 7-8л, якщо їхати +-120...Якщо трохи швидше (до 150-160) то буде близько 9-10. До прикладу, показники з нещодавньої поїздки Київ-Рівне-Тернопіль-Коломия-Косів: відстань 700 км/ витрата 7,6 л / сер.швидкість 71 км/г.
2. Про підвіску, кріни у поворотах. Підвіска для мене в цілому доволі комфортна. У поворотах звісно кріни є, але я їх майже не помічаю, бо заходжу у повороти, як й належить в них заходити на валкому пенсіонерському кросовері ...звісно, годі й порівнювати з моїм попереднім гольфом - дуже різні, диаметрально протилежні, враження. Ну як й стиль водіння на пузотерці й СУВі. Мені більше дошкуляє, досі не можу звикнути, як він козлить , коли гальмуєш - на світлофорах або перед несподіваними перешкодами/поворотами...
3. Про світло вночі. Світло тут просто шикарне, але дивлячись із чим порівнювати. Авто-перемикання ближнє-дальне-ближнє тут встановлено й ця опція стала одною з моїх улюблених
4. Про загальні враження, за 2 роки/25 тис км, від володіння. Вони все ще, дуже позитивні. Дуже комфортне авто для тихохо (коли вже нікуди не поспішаєш, як на октавії/гольфі ) пересування у будь яку пору року та погоду. З того, що робилося за 2 роки(окрім планових ТО): -заміна заднього датчика мертвих зон - гарантійна -заміна(вже двічі!) каркаса водійського сидіння (з причини люфта, читав, що ця болячка в них ще з 2016 р, все ще не позбулися) - гарантійна.
шикарный выбор, поздравляю хорошо, что не стал слушать фтуашных экспертов, что нет жизни после вага, или зачем брать атмосферник
Собі теж наступну візьмеш Колеос?
вообще без понятия, у меня новая машина, менять смысла нет. колеос скорее всего не возьму, мне не нравится французкая эргономика, но если ТС подходит, то выбор отличный.
поличтав тему, натрапив на це, трохи мене повеселило, Mookker
вообще без понятия, у меня новая машина, менять смысла нет. колеос скорее всего не возьму, мне не нравится французкая эргономика, но если ТС подходит, то выбор отличный.
поличтав тему, натрапив на це, трохи мене повеселило, Mookker
та це норм, багато кому не подобаються французькі ергономіки, екстер'єри та взагалі усе французьке ...я й сам, як адепт ВАГу по життю, ще за півроку до придбання сабжу, не повірив би, що таке куплю...але в моєму випадку цей француз - не дуже й француз, бо він Самсунг
Думаю, каркас та подушка сидіння там однакової конструкції. Про таку проблему я читав дуже давно ще на відомому кацапському авторесурсі.
Проблема есть и на икстрейле такая же. Мне меняли каркас водительской сидухи по гарантии.
виходить, вам ще пощастило, бо міняли одноразово...я вже двічі, за два роки та якась вже є впевненість, що не в останнє...й усе б нічого, але уся біда, у моєму реношному (не знаю, як в Ніссан) випадку в тому, що кожне звернення у сервіс говносервіс ренаульт - це те ще випробування для нервової системи ...бо сервісом там не пахне:(