номер 2 ездил очень давно и пришлось отказать из-за плохих мест. причем это было на кроссовере. хотя маршрут короткий стал ездить номер 1 много лет, только без Золочева - Дубно-Тернополь-Дружба-Бучач-ИФ этим летом-осенью ездил дважды на пузотерке - все пучком, кроме одного не очень большого участка в селе перед ИФ
Є ще варіант Дубно-Підгірці-Золочів-Перемишляни-Рогатин, це найкоротший і раніше найшвидший маршрут, але зараз там 20-25 км жестякової жесті, теоретично можна потерпіти, але тільки по видному. Оптимально зараз Дубно-Тернопіль-Бережани-Рогатин, майже усюди нова дорога.
золочів замінити на кременець. між дубно і кремінцем підлатано, все інше ідеальне. кремінець рекомендую по окружній - гладенька-рівненька, через місто і стан покриття поганий, і насичений трафік. перевіряв 4 дні тому.
з бердичева до траси вінниця- хмельницький досить поганий стан. можна на вииницю поїхати і в калинівці підкаже на р31 зрізати - дорога здебільшого пуста, посередині є цікава ділянка з ідеальним покриттям через ліс, останні кілька км до р31 важкі, але то швидко проїзне. інші ділянки зроблені.
Хоч Франик і не велике місто але все таки перетнути може зайняти трохи часу. Якщо треба на Пасічну то може краще і через Львів, а якщо на Каскад то через Монастириську.
opexkiev 28.04.2023 12:18 пишет: Хоч Франик і не велике місто але все таки перетнути може зайняти трохи часу. Якщо треба на Пасічну то може краще і через Львів, а якщо на Каскад то через Монастириську.
не знаю, сім'я поки живе на Каскаді так катаюсь до них через пасічну і без проблем. Лише на мосту можно встряти якщо дтп
opexkiev 16.05.2023 12:20 пишет: Може діло смаку. Мені подобається шлях через Тернопіль-Бучач, дорога менш забита.
мені теж через Бучач більше подобається, але скільки б разів не їздив, кожного разу забуваю про різницю висот асфальту на кільцевій Бучача (орієнтовна точка на карті 49.090496, 25.357715), при швидкості понад 100 досить "боляче" для авто виходить...
Доброго дня. Якщо можна примажусь до теми. Буду їхати Київ-Верховина. Хочу попробувати маршрут: Київ-Біла Церква-Тетіїв-Вінниця-Хмельницький-Камянець-Чернівці-Ворховина. Підкажіть, будь-Ласка, як там ситуація в цьому році? В минулому році було все ок.
А нащо? Є ж на Вінницю нормальна дорога через Житомир.
Хоче людина урізноманітнити. Я і сам іноді так в Буковель їздив. Плюс може камраду зручно до Одеської траси, а на Житомирку годину тягнутися. Плюс зараз дорога Житомир-Бердичів однополоска з суцільною роздільною, бо ту половину яка була розбита замість ремонтувати - закрили і пустили всіх на одну сторону. А окружна Бердичева плохішає просто на очах і скоро буде вщент розбита.