nosatiy 06.04.2023 16:03 пишет: в декабре 21 года приглашали в инвестиционный проект в Ирпене. Поехал глянуть. Заезжал по новому мосту. По итогу отказался. Хватило одной поездки. ИМХО если жить и не ездить в Киев норм.
В нас з дружиною вже 3 роки ворк-фром-хоум. Отже Ірпінь для таких як ми стає нормою. А садочки/школи це звісно біда. Ніяки приватні не замінять державних, нажаль.
На мій погляд вкладатися в Ірпінь можна, але ціни на новобуд ростуть не так швидко, як на тому мурашнику на лівому березі Дніпра, під назвою ПОХ. На ПОХу $1 вкладений в котлован за 2 роки перетворюється в $2
nosatiy 06.04.2023 16:27 пишет: сосны понравились, на ПОХе такого нет
Навіщо тобі сосни Ірпіня в Іспанії? Краще за сосни дивитися як ціни ростуть на домікє уа)))
Люблю растения и я о впечатлениях от поездки в Ирпень. Красиво. Парки. Площадки. Но уже муравейник местами.
Обратил внимание, что на крышах частных домов прямо залежи иголок, что влечёт за собой их уборку. А если нужно будет срезать такую сосну, это не пару гривен стоит))
Oleg Coupe 06.04.2023 12:08 пишет: В Киеве примерную аналогию вижу только на оболонской набережной - Героев Сталинграда ~8-12 [...] Да, еще и виды из окна в Ирпене суперские бывают.
А в Києві вже нема масивів біля лісу? Біличі там, Виногдадар, Теремки, Голосієво. Та хоч Корчувате - біля Дніпра і на автомобілі зручно їздити майже куди завгодно
ssb 06.04.2023 17:27 пишет: А в Києві вже нема масивів біля лісу? Біличі там, Виногдадар, Теремки, Голосієво. Та хоч Корчувате - біля Дніпра і на автомобілі зручно їздити майже куди завгодно
Массивы есть, только уж лучше тогда Ирпень ИМХО, конечно. Виноградарь знаю хорошо - дача на Газопроводной, пешком до Ретровиля 10мин, но нет, спасибо. Ирпень, кроме вида на лес, еще радует тем, что это молодой город, целые районы застроены новыми красивыми домами, жители - в основном молодежь. Атмосфера очень приятная в таких местах. Никаких хрущевок, сталинок, панелек, безумных бабушек времен КПСС среди соседей и т.п. Атмосферу трудно описать словами и фактами, да и может тут каждому своё. Именно по атмосфере Ирпень мне похож на Об.набережную, а Виноградарь и Лесной не похожи.
Oleg Coupe 06.04.2023 18:09 пишет: Ирпень, кроме вида на лес, еще радует тем, что это молодой город, целые районы застроены новыми красивыми домами, жители - в основном молодежь. Атмосфера очень приятная в таких местах.
Так любой более-менее крупный новострой (если не свечка внутри старой застройки) такой.
juiT 06.04.2023 12:06 пишет: На роботу може їздити як в Київ, так і по пригороду. Постійної адреси для роботи немає, бо працює по об'єктах електриком.
Якщо їздити машиною і без жорсткої прив'язки до годин пік, то майже будь-яке передмістя буде ок, в Ірпіні зараз, думаю, великий вибір квартир з ремонтом за невеликою ціною. Якщо ж треба хоч раз на тиждень їздити в годину пік, я б шукала щось в Києві. Взагалі, сильно залежить від бюджету, може і вибору немає, а може навпаки нема сенсу обмежуватися передмістям.
Як на мене, риночок не дурний, і різниця в ціні між чєловєйніком на околиці Києва і в умовному Ірпіні відображає сукупню різницю в умовах (дорога, інфраструктура, надійність комуналки etc).
зруйнованыые конечно . Щас купить с хорошим дисконтом, до осени дом восстановят, и к зиме въехать в практически новый дом с европейской сантехникой. Только надо быстрее покупать, пока доругие покупатели сомневаюцца .
serjik_007 06.04.2023 12:37 пишет: Живу в Ірпені і якраз продаю свою квартиру, бо треба розширятися.
а почему ты однушку с кухней на балконе называешь двушкой?
Тому що я перепланував квартиру і виніс кухню на лоджію. Тепер замість кухні в мене додаткова кімната, а отже і квартира 2-х кімнатна, ще і з окремим балконом і кухнею.
Фігня це на постному маслі, у вашої дитини не власна кімната і свій особистий простір, а базар вокзал із холодильником біля голови у дитини. В мене знайомі купили 2к. Кухню винесли у вітальню і зробили кухню студію. Одна кімната із двох так і залишилась кімнатою, а там де кухня зробили спальню. О це я називаю перепланування.
zyoma 06.04.2023 18:51 пишет: Взагалі, сильно залежить від бюджету, може і вибору немає, а може навпаки нема сенсу обмежуватися передмістям.
Бюджет в них 40 тис, максимум 50, але це вже потолок + добавить + ще трошки. Тому даже хай отой і каструбатий варіант накшталт 1,5к с кухнею на балконі в Киеві немає чого протиставити. Для розуміння ціни, ось самий дешевий 1к в Києві. 33800. https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/1k-ki...2a-IDRj0jH.html
An73 06.04.2023 11:45 пишет: а таунхаус або дуплекс.
нормальний ТаунХаус коштує коштів, мало того, там і квадратура 150м2. Навіщо воно потрібно для сім'ї із трьох людей? Я вже не кажу про другий поверх.
Нормальних таунхаусів в нас не будують - буде чутно кожний пук сусідів і знаходитись він буде не в найкращому місці - навіщо цей весь біль. За 50 (може 50 з хвостом) можна шукати двушку на оболоні в нормальному не совдеповському стані і жити в Києві, в районі, який будувався за генпланом, з метро в пішій доступності і ще купа різних ніштяків у вигляді трц, та чудового парку, шкіл якщо вони треба ітп... Навіщо треба якась сумнівна новобудова десь в дусі світу...
Доречі таунхаус за 40-50 буде з голими стінами, тому буде потрібно ще 15-20 тис...
Gosh1 06.04.2023 12:07 пишет: Глядя в будушее, очевидно что эти центры рано или поздно сместятся на запад страны.
бабло буде завжди стікатись до києва.
Мрію і надісь що такого не буде і вам раджу. Така модель "стікання грошей" - це класична радянсько-пострадянська штука. Москва, Київ, Астана і.т.д. Тому якщо все-таки плануєте жити в цивілізації, то загугліть наприклад "найбагатші міста Німеччини" і з подивом дізнаєтесь, що на першому місці і навіть на другому не Берлін... Тому якщо в Україні через 5 років найвищі зарплати будуть наприклад у Вінниці чи Дніпрі - це точно не найгірша перспектива.
juiT 06.04.2023 22:12 пишет: Я вже не кажу про другий поверх.
Другий поверх це дуже зручно як на мене. Верхній поверх - спальня господарів, кабінет, дитяча й т.ін., на нижньому кухня, загальна кімната та, бажано, гостьова спальня на випадок, коли гості мають залишитися або коли треба забрати до себе жити старших.
За 5 років сумарно майже рік хтось із старших жив на першому поверсі. Єдине що - якщо враховувати літніх родичів - то треба робити душову з низьким бортом а не ставити ванну, ми цього, нажаль, не зробили.