Абрвалг 07.04.2023 21:30 пишет: Хотя ща должен бы один человек на новой машине в 300 лошадей, да на полном приводе , сказать, что он доезжает за 30 минут с Ирпеня на политех
Нормальный подсчет топлива за 5 лет при поездках в Город и разница в деньгах с подобной квартирой на Политехе стремится к "0"
Yuriy T4 08.04.2023 14:02 пишет: Нормальный подсчет топлива за 5 лет при поездках в Город и разница в деньгах с подобной квартирой на Политехе стремится к "0"
Не стремится) Но суть же не в этом, уже много раз тут написали - если работа в Киеве каждый день и на машине, берите Киев. Если по области или дома или свободный график и можно без пробок, то Ирпень может быть куда удобнее, экологичнее и дешевле (или сильно лучше за эту же сумму). Мы на момент покупки Ирпеня мониторили трешки 80-90м2, готовые, с хорошим ремонтом "заехал и живи": Ирпень на границе леса: 80к Г.Сталинграда 10А: 240-270к Леси 7Б: ~400к.
Это те дома, которые знали лично, бывали и рассматривали. 7Б от нас через дорогу, те же пробки, тот же воздух. За 14 мес жизни в Ирпене в Киев ездили 3 раза.
Yuriy T4 08.04.2023 14:02 пишет: Нормальный подсчет топлива за 5 лет при поездках в Город и разница в деньгах с подобной квартирой на Политехе стремится к "0"
Не стремится) Но суть же не в этом, уже много раз тут написали - если работа в Киеве каждый день и на машине, берите Киев. Если по области или дома или свободный график и можно без пробок, то Ирпень может быть куда удобнее, экологичнее и дешевле (или сильно лучше за эту же сумму). Мы на момент покупки Ирпеня мониторили трешки 80-90м2, готовые, с хорошим ремонтом "заехал и живи": Ирпень на границе леса: 80к Г.Сталинграда 10А: 240-270к Леси 7Б: ~400к.
Это те дома, которые знали лично, бывали и рассматривали. 7Б от нас через дорогу, те же пробки, тот же воздух. За 14 мес жизни в Ирпене в Киев ездили 3 раза.
Ну Лесі 7б це треш трешовий. Але навіть тоді за 250. Можна було у центрі непогану трьошку знайти, але не швидко.
Ирпень на границе леса: 80к Г.Сталинграда 10А: 240-270к Леси 7Б: ~400к.
Сталінграда 10а - якісний елітний будинок біля чудового парку. Ірпінь - новобудова з гівна і палок в якомусь лісі, який скоро забудують - це зовсім різні виміри. Як порівнювати мерседес з чері
Сталінграда 10а - якісний елітний будинок біля чудового парку. Ірпінь - новобудова з гівна і палок в якомусь лісі, який скоро забудують - це зовсім різні виміри. Як порівнювати мерседес з чері
Там все з гівна і палок? В Києві Варшавка з гівна і палок. Я вже за Позняки не кажу.
Там все з гівна і палок? В Києві Варшавка з гівна і палок. Я вже за Позняки не кажу.
Це якісь комплекси. Хз, у мене монолітний будинок, з пристойними комунікаціями. Причому у мене далеко не кращий з варіантів насправді. Ліс, до речі, заповідна зона, тож ще питання чи забудують.
Парк Наталка класний, але там поруч в дворах таке мервисько з машин, що при всій моїй ніжній любові до Оболоні я би тричи подумав.
Ну і різниця в ціні у випадку з Оболонью така, що ці квартири ніяк не потрапляють в одну вибірку.
Варшавський - економ-клас, що ти хочеш за такі гроші? Погоджуся, що це як чері з мерсом порівнювати.
Ну і Сталінграду 10А до "еліти" відноситься розташуванням і цеголою. А от як тільки заходиш до під'їзду - воно якось не дуже помітно) Трохи інша справа - 5-поверхові будиночки, що ближче до праку Наталка. Якщо що, то друзі і там, і там мешкають
Ну і Сталінграду 10А до "еліти" відноситься розташуванням і цеголою. А от як тільки заходиш до під'їзду - воно якось не дуже помітно) Трохи інша справа - 5-поверхові будиночки, що ближче до праку Наталка. Якщо що, то друзі і там, і там мешкають
Ті 5-поверхові - взагалі топ. Але всі ці оболонські липки побудовані тоді, коли ще не додумались ліпити з гівна і палок, або ж їх контролювали. Якщо під'їзди і втомились, то це взагалі - дрібниці... Ну і локації взагалі різні - найкомфортніший район і околиці села... Якщо жити не в Києві, то тоді є сенс жити в приватному будинку... А от жити десь в зажоп'ї в квартирі - мені ніколи не зрозуміти, окрім випадків коли взагалі обмаль грошей. Наприклад знайомий свого часу вклав в Європейку і йому 2-кімнатна квартира обійшлася 20000$, але з його бюджетом про будинки і мови бути не могло...
Ті 5-поверхові - взагалі топ. Але всі ці оболонські липки побудовані тоді, коли ще не додумались ліпити з гівна і палок, або ж їх контролювали. Якщо під'їзди і втомились, то це взагалі - дрібниці... Ну і локації взагалі різні - найкомфортніший район і околиці села... Якщо жити не в Києві, то тоді є сенс жити в приватному будинку... А от жити десь в зажоп'ї в квартирі - мені ніколи не зрозуміти, окрім випадків коли взагалі обмаль грошей. Наприклад знайомий свого часу вклав в Європейку і йому 2-кімнатна квартира обійшлася 20000$, але з його бюджетом про будинки і мови бути не могло...
Як тобі прикольно підгорає, причому незрозуміло чому. Але яскраво так.
Нажаль - так і є. Влада прохавала тему що можна набувати чєловєйників з гівна в палок і нормально заробити, бо беруть шопопало... У брата знайомі інвестували квартиру в комплексі біля метро Славутич і коли отримали квартиру перед ремонтом зробили аналізи з чого воно побудовано - і одразу продали... Може якісь сучасні люксові новобудови дійсно гарно будують, але такими я не цікавився. Було б багато грошей, я б брав щось царське або сталінське десь в старому центрі - там і центр і тихо. Або ж на оболоні. В ідеалі - вищезгадані 5-поверхівки...
А визначення «найкомфортнішим район» до якоі з наведених локація відносилося?
все люди разные и соответственно понятие комфорта разное.
мне Оболонь ОК, для меня он комфортен. И рейтинги, хотя они вполне условны, со мной согласны. А есть любители Голосеево. В центре я не хочу жить, а кто то любит.
А якщо Пущу дивитись,звісно це вже не таке чудове місце як до війни,але все ж таки ближче і зручніше іхати,магазини є,трамвайчик ходить. Плюс щось нове будують потроху.
все люди разные и соответственно понятие комфорта разное.
мне Оболонь ОК, для меня он комфортен. И рейтинги, хотя они вполне условны, со мной согласны. А есть любители Голосеево. В центре я не хочу жить, а кто то любит.
Центр буває різний. Старий центр мені подобається, а печерськ - так собі... Оболонь комфортний, бо там є взагалі все - і метро і купа торгівельних центрів, кафе, гарний парк, спортмайданчики, Дніпро... Достатньо шкіл, якщо є діти... Навіть не знаю що мені більше подобається - старий центр чи Оболонь... Напевно все ж таки старий центр, але і Оболонь - гарний варіант...
У брата знайомі інвестували квартиру в комплексі біля метро Славутич і коли отримали квартиру перед ремонтом зробили аналізи з чого воно побудовано - і одразу продали...
А знайомі платили гроші навіть не поцікавившись за що? Це каже про рівень не того житла, а знайомих
wh@tever 09.04.2023 15:10 пишет:
harald67 09.04.2023 15:05 пишет:
До оболоні,згідно соцопитування, яке попадалося на очі і я з ним погоджуюся
Оцінювати райони Каєва - це теж показник рівня, ні про що.
В мене є житло в Києві і в Ірпені, жив і там і там, не теоретик. І дивує така зашореність оцінок типу "Ірпінь гівно", "Оболонь супер". Мені оболонь зовсім не подобається, наприклад. А Ірпінь дуже подобається. Хоча живу в Києві