hugo-smk 26.04.2023 11:18 пишет: А де побачити штраф за парковку? В кабінеті водія інфи нема
У додатку "Киів цифровий". У мене висить вже два роки як "несплачений", хоч я його і сплатив на другий день як він там з'явився Все як завжди...
спецально сплатив цей штраф не через київ цифровий а через портмоне, бо КЦ хоче завелику комісію, теж світився довго штраф як несплачений, звернувся в підтримку КЦ, вони порадили звернутись в департамент транспортної інф-ри КМДА, але не довелося по одразу проблема зникла
Проїхав на чужому авто на червоних транзитах. Під камерою говорив по телефону ( ) і забув скинути швидкість. Не хочу щоб в людини - власника потім цей штраф всплив при реєстрації авто.
rulez 30.06.2023 19:29 пишет: Проїхав на чужому авто на червоних транзитах. Під камерою говорив по телефону ( ) і забув скинути швидкість. Не хочу щоб в людини - власника потім цей штраф всплив при реєстрації авто.
Як знайти цей штраф та оплатити?
Власник авто хай пошукає. Сайт та додаток "Штрафи ПДР" працюють.
rulez 30.06.2023 19:29 пишет: Проїхав на чужому авто на червоних транзитах. Під камерою говорив по телефону ( ) і забув скинути швидкість. Не хочу щоб в людини - власника потім цей штраф всплив при реєстрації авто.
Як знайти цей штраф та оплатити?
А де саме їхали? Фізично побачили камеру, чи по пам'яті? Бо багато камер зняли, наприклад на Одеські трасі.
Сьогодні піймали на Броварському проспекті за лісовою Є вже в дії і приваті, але при спробі оплати будь яким сервісом пропонує платити 340 грн, а не 170. Це вже відмінили знижку 50% у перші 10 днів?
HelloFromHell 29.07.2023 20:19 пишет: Сьогодні піймали на Броварському проспекті за лісовою Є вже в дії і приваті, але при спробі оплати будь яким сервісом пропонує платити 340 грн, а не 170. Це вже відмінили знижку 50% у перші 10 днів?
Якщо чек, то поліцаї тебе піймали і знижка в цьому випадку не діє.
Дякую, печально.
печально коли ти їдеш на початку червня о 6 ранку по південному мосту, везеш війського у пункт дислокації на схід, вейз взагалі ту дорогу зараз не бачить, думає що ти форсуєш Дніпро вбрід, тому про камеру не попереджає. ти заговорився, завтикав камеру а вчора отримав штраф на 1700/2=850 грн)