Чого ви на дію нарікаєте? Вона лише посередник. Яке рішення в базі, таке і в дії. Так що не нагнітайте.
Нарікаю тому що штрафи ПДР в ній це безтолкова послуга яка не працює , в базі штраф є перевіряв , якщо б не було то і провадження б теж не було
А де побачити штраф за парковку? В кабінеті водія інфи нема
У додатку "Киів цифровий". У мене висить вже два роки як "несплачений", хоч я його і сплатив на другий день як він там з'явився Все як завжди...
спецально сплатив цей штраф не через київ цифровий а через портмоне, бо КЦ хоче завелику комісію, теж світився довго штраф як несплачений, звернувся в підтримку КЦ, вони порадили звернутись в департамент транспортної інф-ри КМДА, але не довелося по одразу проблема зникла
Проїхав на чужому авто на червоних транзитах. Під камерою говорив по телефону ( ) і забув скинути швидкість. Не хочу щоб в людини - власника потім цей штраф всплив при реєстрації авто.
Як знайти цей штраф та оплатити?
Проїхав на чужому авто на червоних транзитах. Під камерою говорив по телефону ( ) і забув скинути швидкість. Не хочу щоб в людини - власника потім цей штраф всплив при реєстрації авто.
Власник авто хай пошукає. Сайт та додаток "Штрафи ПДР" працюють.
На сайті bdr.mvs.gov.ua можна шукати штрафи по серії/номеру техпаспорта або іпн воасника
На сайті bdr.mvs.gov.ua можна шукати штрафи по серії/номеру техпаспорта або іпн воасника
Техпаспорту немає. Новий автомобіль, на транзитах.
Єто авто в базах не существует
штрафу не буде взагалі чи просто "вспливе" при реєстрації?
по номеру пошукай
А де саме їхали? Фізично побачили камеру, чи по пам'яті? Бо багато камер зняли, наприклад на Одеські трасі.
камрад срочно вернись натыкай факов
Сьогодні піймали на Броварському проспекті за лісовою Є вже в дії і приваті, але при спробі оплати будь яким сервісом пропонує платити 340 грн, а не 170. Це вже відмінили знижку 50% у перші 10 днів?
Сьогодні піймали на Броварському проспекті за лісовою Є вже в дії і приваті, але при спробі оплати будь яким сервісом пропонує платити 340 грн, а не 170. Це вже відмінили знижку 50% у перші 10 днів?
Може 340 то є знижка від 680?
У чеку 340
У чеку 340
Якщо чек, то поліцаї тебе піймали і знижка в цьому випадку не діє.
У чеку 340
Дякую, печально.
Дякую, печально.
Віднесись до цього як донат на ЗСУ. То все один бюджет. я коли плачу такі штрафи, то аж хочеться платити і платити, без сарказму.
Дякую, печально.
+/- 170 грн... якось малувато для печалі
У чеку 340
Дякую, печально.
печально коли ти їдеш на початку червня о 6 ранку по південному мосту, везеш війського у пункт дислокації на схід, вейз взагалі ту дорогу зараз не бачить, думає що ти форсуєш Дніпро вбрід, тому про камеру не попереджає. ти заговорився, завтикав камеру а вчора отримав штраф на 1700/2=850 грн)
Дякую, печально.
+/- 170 грн... якось малувато для печалі
Насправді просто прикро, це мій перший штраф швидкісний.