паспорт; ІПН; акт прийому-передачі авто (видає сервісна компанія, яка встановлювала ГБО); свідоцтво про погодження конструкції (видає сервісна компанія, яка встановлювала ГБО); акт технічної експертизи, потрібний усім категоріям, окрім переобладнаних автобусів (видає уповноважений державний орган); наказ керівника підприємства про призначення відповідальної особи (тільки для юридичних осіб); також необхідно пред'явити сам автомобіль з установленим ГБО.
==акт технічної експертизи, потрібний усім категоріям, окрім переобладнаних автобусів (видає уповноважений державний орган);=== можно вот это расшифровать? И сколько сертификация по итогу стоит?
Жэка 12.04.2023 21:58 пишет: ==акт технічної експертизи, потрібний усім категоріям, окрім переобладнаних автобусів (видає уповноважений державний орган);=== можно вот это расшифровать? И сколько сертификация по итогу стоит?
Всі роблять однаково дорого. Хтось може пообіцяти дешевше, а потім розкаже що тут то не так,а тут інше - і або дорожче або не зробим. По мінімальній вартості можна зробити хіба що під ключ при установці гбо
З вартістю тут зрозуміло. За сертифікацію, зазвичай, хочуть близько 3000 грн. Потрібні паспорт, ІНН, машина. Всі інші документи оформлять на місці. Якщо є документи на установку (або газ ставився там де і сертифікація) можна зекономити гривень 300. Якщо є бажання зробити через державний орган сертифікації, то буде, звісно, дешевше, проте з документами та часом на оформлення витратиш більше.
Можна. Їдешь на газ. СТО де роблять сертифікацію. Подивляться на обладнання та установку і випишуть необхідні документи. Я так і робив - встановив сам і потім вже їхав на сертифікацію
lambert 22.11.2023 21:43 пишет: цікаво, а самостійно встановлену систему якось можна "легалізувати"? Vialle LPi, 5 покоління, балон 2016 року випуску жодних папірців на це діло немає
Мені після установки взагалі ніяких доків не дали (інструкцію на балон і чек за обладнання я не рахую)