Якщо трошки подивитись на погоду,то справді повезло, бо зима була одна із найтепліших. Що багато в чому врятувало країну. А повінь - буває, але була у Києві більш значна і якось пережили.
Парк Наталку, ще коли він не був парком, затоплювало десь 30 років тому. Це те що я особисто пам‘ятаю. Але вода доходила до бетонної дамби, не вище. Тобто це було не глобально.
В Києві в 70му вода була на вул. Карбишева. Можна по карті глянуть, де це
в мене дача в Осокорках і ми тоді лодкою через паркан перепливали, щоб подивитися, що з хатою - а там води по вікна
Шось мені таке згадується, що дачі в Києві біля Дніпра були "підготовлені" до паводків. Типу на сваях стояли, пару метрів над землею. Зараз таким ніхто не переймається. Подивимось, як воно буде.
Шось мені таке згадується, що дачі в Києві біля Дніпра були "підготовлені" до паводків. Типу на сваях стояли, пару метрів над землею. Зараз таким ніхто не переймається. Подивимось, як воно буде.
було, але ж їх кожну весну заливало. Перед закриттям сезону нагору піднімали все, а знизу була типу кухня яка стояла пуста. У мене якщо пошукати то десь є чорно-білі фотки з тих місць.
Скільки років в Києві живу, стільки років навесні і затоплює ті сходи на набережній, може не кожного року, так кожного другого. Нікого досьогодні це ніколи не лякало, і ніякої уваги не привертало, в інтернетіку не писали.