що реально взяти невибагливе, надійне, дешеве в обслузі? дякую
Лачети
Мало вводних, головне ціна? Тоді деу матіз, в ту ціну буде в ідеалі ще й кошти залишаться на обслугу/ремонти.
Мало вводних, головне ціна? Тоді деу матіз, в ту ціну буде в ідеалі ще й кошти залишаться на обслугу/ремонти.
нінада матіз ні за які кошти нінада воно трухне на очах. Маю тут один. Шо з ним не роби, трухне і вічно по дрібноті задовбує. Ще і через те що воно старе - вже проблеми із запчастинами.
Гетц,Акцент,Черато.
Гетц,Акцент,Черато.
+старих корейців - дешеві запчастини і проста конструкція без будь-яких наворотів але я б краще дивився в бік японців - якщо нема суттєвих проблем по кузову то поїздить ще довго (у япів (якщо це не мазда або сузу) нема проблем з кузовом до 15 років - далі лотерея)
Гетц,Акцент,Черато.
+старих корейців - дешеві запчастини і проста конструкція без будь-яких наворотів але я б краще дивився в бік японців - якщо нема суттєвих проблем по кузову то поїздить ще довго (у япів (якщо це не мазда або сузу) нема проблем з кузовом до 15 років - далі лотерея)
Якщо мова про класичний автомат то японці за 5 це будуть авто віком набагато більше 15років. (ну окрім мазда які вже держуться кучі виключно за рахунок шпаклівки )
Питания майже по темі. Чи насправді з роботом краще не зв‘язуватись? І якщо це не зовсім правда який з роботів більш надійний(з авто до 5) Міцубісі кольт, Опель корса, форд фіеста, пиж107/С1 фіати різні.
Подивіться ще Сузукі Свіфт на автоматі (не робот 1,3), двигун 1,5 бензин (2006 десь рік)
Як не дивно, ще можна глянути Авео або Ланос на автоматі, вони будуть максимально свіжі за ці гроші.
Opel Vectra C 2.2
Opel Vectra C 2.2
Невибагливе, надійне, дешеве?
Opel Vectra C 2.2
Невибагливе, надійне, дешеве?
+ просторе, з великим багажником (можна ще більше, якщо знайти хетчбек версію), з помірним апетитом (меньше за лачетті), повністю оцинкованим кузовом, коробка айсін 5ст - меганадійна, двигун американській Z22SE простий та надійний, підвіска незалежна багатоважильна!
Гетц,Акцент,Черато.
Якщо мова про класичний автомат то японці за 5 це будуть авто віком набагато більше 15років. (ну окрім мазда які вже держуться кучі виключно за рахунок шпаклівки )
будь-яке авто за 5 буде старше 15 років, але японці ще поїздять і будуть комфортніші а от багато іншого вже ні, але є вибір того що краще і суттєво дешевше ремонтується (корейці, лачеті, ланоси)
Смарт за 5 буде агінь.
VW Jetta V, '08-09 роки
Зверну увагу на "автоматі", що в "японцях", що в "німцях" автомати як правило японські і в такому віці можуть стати проблемою. Як перевірити, проблемний автомат чи ні не скажу. 2 роки тому у мене почав вмирати на 300+ Golf+ тиках у колеги на 200+ Passat з однаковими симптомами 14-річні авто. Вартість ремонту всюди приблизно однакова (до $2000) відмінна тільки якість та швидкість. На Passat все зробили за пару днів, бо донорів достатньо в наявності як на профільному сервісі так і на розбірках, моєму Golf-у довелося повністю перебирати наявну коробку. Тому, якщо брати щось за $5000, треба одразу цікавитися цим моментом.
P.S. Знайшов свою тему по ремонту коробки в такому віці.
а A4AF-3, A4BF-3 ( аналог коробки F4A32) A4CF2 та A4CF1. дорогі в ремонті? дякую
дорогі в ремонті?
Не думаю, що ціни будуть принципово відрізнятися від наведених мною. Ремкомплекти від тих же виробників приблизно в ту саму ціну, що і на мій AISIN. Але існують і дешевші варіанти, щодо якості яких має казати спеціаліст, допускаю що на 40-50% дешевше мого можна буде вийти, але щодо довговічності такого ремонту маю сумніви.
а що зараз продається в Україні нове з бюджетного? зайшов глянув Логанів нема, Равонів теж-) в Рено нормальну кредитні програми були-)