Мия 09.05.2023 23:03 пишет: П Була у Польщі, тепер у сестри в Америці. Звісно скучаю по розмовам онлайн))
а што в польшах и америках втуя не работает? или что мешало? мы как бы тоже не все всегда дома были за этот год однако ж нам сей факт не мешал регулярно лошить поддерживать друг дружку кто чем может а у тебя какие веские причины были?
egorka 09.05.2023 10:50 пишет: Да форум вже не тот. Дівчат взагалі вже нема
Який він має бути з годовими банами "за ФЛУД" и "не в той теме"? Я ще розумію "оскорбление и маты" опонента.
Ну чесно кажучи, такої вільної цензури на мати як з 2022 року я тут ще не бачила. Обходь маторєзку і не в сторону опонента - на здоров’я. Раніше банили просто за мат.
egorka 09.05.2023 10:50 пишет: Да форум вже не тот. Дівчат взагалі вже нема
Який він має бути з годовими банами "за ФЛУД" и "не в той теме"? Я ще розумію "оскорбление и маты" опонента.
Ну чесно кажучи, такої вільної цензури на мати як з 2022 року я тут ще не бачила. Обходь маторєзку і не в сторону опонента - на здоров’я. Раніше банили просто за мат.
Ага, відкрий Дошку ганьби і почитай за що банять на 365 днів. Я розумію, що попередження потрібно робити, але 365 днів. Серйозно?! За бухло за кермом права забирають на 365.
Ага, відкрий Дошку ганьби і почитай за що банять на 365 днів. Я розумію, що попередження потрібно робити, але 365 днів. Серйозно?! За бухло за кермом права забирають на 365.
Ну здрасьті. То ж накопичувальне мабуть. Модери медальку видали. А форум сам рахує до чого ти дотриндівся.
Ну здрасьті. То ж накопичувальне мабуть. Модери медальку видали. А форум сам рахує до чого ти дотриндівся.
Ну так, что бы это понять, нужно правила прочесть, а это далеко не каждому похоже дано осилить. Народ до сих пор не понимает, что модераторы ни кого не банят. А просто выписывают предупреждения. Все остальное делается автоматически и модераторы не имеют на это влияния.
Ну так, что бы это понять, нужно правила прочесть, а это далеко не каждому похоже дано осилить. Народ до сих пор не понимает, что модераторы ни кого не банят. А просто выписывают предупреждения. Все остальное делается автоматически и модераторы не имеют на это влияния.
От непотрібно мене за дурака тримати?! Все читаємо, звісно що модератори не причому. Якщо ніхто не при чому, то чого ця тема з'явилися? ПС. Якщо форум рухає картки попередження автоматично, то форумом інопланетяни управляють чи штучний інтелект? Я ж просто не знав, що то вони виставили за 4 круг і флуд на форумі - 365 днів бану, де всі приходять приходили потриндіти і подискутувати. Ууу, кляті інопланетяни і сюди вже добрались.
От непотрібно мене за дурака тримати?! Все читаємо, звісно що модератори не причому. Якщо ніхто не при чому, то чого ця тема з'явилися? ПС. Якщо форум рухає картки попередження автоматично, то форумом інопланетяни управляють чи штучний інтелект? Я ж просто не знав, що то вони виставили за 4 круг і флуд на форумі - 365 днів бану, де всі приходять приходили потриндіти і подискутувати. Ууу, кляті інопланетяни і сюди вже добрались.
Ога, а на калькуляторі то не алгоритм рахує, а мурахи один у одного лапки відривають і складають
Беге, 365 днів алгоритм поставив в налаштуваннях? На калькуляторі щоб цифри на екрані з'явилися, також алгоритм нажимає на кнопки? Уххх, цей клятий алгоритм. Слава богу що не інопланетяни.
Кинжальный прострел 13.05.2023 04:27 пишет: Форум попал в руки [*****], которые его и погубили. Вот и все объяснение.
мабуть ти правий. Правила треба було переписати і гроши вкласти у оновлення. І було б чудово. Ps щось згадала es/es2 … і як він гарно у пАлітичці писав… тоді я сперечалась з ним, не розуміла, але, пригадуючи сьогодні його висловлювання, розумію на скільки ж він був правий! Гарни були діскусії
Кинжальный прострел 13.05.2023 04:27 пишет: Форум попал в руки [*****], которые его и погубили. Вот и все объяснение.
Форум це застаріла форма спілкування. Молодих людей це не цікавить. А немолоді закінчуються з часом.
Вот не могу понять этих современных тенденций. Видимо отстал от жизни. Но с точки зрения логики на мой взгляд формат форума гораздо удобнее. Разве что массовое использование телефонов может быть ключевым фактором...