У мене не дуже досвід з Володимиром-Voldemaar. Поставив мені редуктора (підробку під томасетто, мені не озвучувалося, шо заміна не буде оригінал), в якому кришку тосольну прикручено без стопорних шайб, все розслабилося і побігло через 15 тис.
gorr 20.06.2023 13:26 пишет: У мене не дуже досвід з Володимиром-Voldemaar. Поставив мені редуктора (підробку під томасетто, мені не озвучувалося, шо заміна не буде оригінал), в якому кришку тосольну прикручено без стопорних шайб, все розслабилося і побігло через 15 тис.
-1 «перевірений»? Ставив ГБО машин на 8. Всі в Києві. У чотирьох установників. Лише на двох автівках все працювало коректно. Було дорожче, ніж в середньому по колгоспу, але воно того вартувало. Цей майстер давно не працює. На жаль.
gorr 20.06.2023 13:26 пишет: У мене не дуже досвід з Володимиром-Voldemaar. Поставив мені редуктора (підробку під томасетто, мені не озвучувалося, шо заміна не буде оригінал), в якому кришку тосольну прикручено без стопорних шайб, все розслабилося і побігло через 15 тис.
Нагадайте, який автомобіль, та коли це відбулося?
Робирайтеся у приваті, нетреба тут срач розводити! Модератор.
zizudm 11.05.2023 16:34 пишет: Авто гранд чероки 3,6 15 рік Потрібно ГБО поставити Порадьте перевірену контору з норм цінами
ПРОВУЛОК КВІТНЕВИЙ - Мотор-газ
Від модератора: Адреса - ні!
Не рекомендую. Звернувся з проблемою плаваючих оборотів двигуна на холодну, троїння, погана тяга. Замінили газові форсунки, відрегулювали. У результаті авто на газу ще й глохнути почало. Після додаткових регулювань авто глохнути перестало, але інші озвучені проблеми як були, так і залишилися. Як висновок по Мотор газ - дорого не завжди якісно. Витрачений час, гроші, нерви. І це лише рено сандеро 1.2, просте як двері. З Черокі краще інших шукайте