Нє, давай обсудимо ТТХ ППО "Patriot" та наші аналогі, дуже смішно буде.
Тебе, друже, кудись не туди занесло
якщо ТС вже настільки переживає за контроль моменту "під педаллю" то йому треба купувати електромобіль і написати тут правду, що ніякий автомат чи механіка не порівняється з електромобілем, в якому максимальний крутний момент з 0 обертів та взагалі відсутня коробка передач
Та буде така ж проблема, взагалі не ясно як передачі переключати) Може ти перед гіркою 4-ту хочеш, а там їх взагалі нема.
Я відповідав своїм постом на пост конкретної людини про порівняння банківських юзабіліті, тому вам можна було б не втручуватися, а то вас теж занесло "кудись не туди", ок?
якийсь наброс, але якщо й так: ніяких "нашіх" аналогів нема, ми не виробляемо ппо. Тим не менш, наявні модернізовані с300 показали досить високу результативність (якщо врахувати вартість, то взагалі невсьотакадназначна виходить). З того, що можна порівняти - ну нехай нептун, результат не теоретичний а дуже навіть переконливий.
Відчувається якась меншовартість, ми якісь недомишки, а там америка, уууу. І тут є різнє, і там так само, якщо роздивлятись саме людей а не систему.
Будьте, будь ласка уважнішим, я вів діалог про "порівняння" з конкретним форумчанином. Ніяких набросів.
Я відповідав своїм постом на пост конкретної людини про порівняння банківських юзабіліті, тому вам можна було б не втручуватися, а то вас теж занесло "кудись не туди", ок?
я к тому, что мантра "у них более развитая страна, значит нам надо оттуда бездумно копировать ..." не имеет смысла, и некоторые вещи там, совсем не подходят нам, а то и хуже
...
я к тому, что мантра "у них более развитая страна, значит нам надо оттуда бездумно копировать ..." не имеет смысла, и некоторые вещи там, совсем не подходят нам, а то и хуже
Для початку нам треба не "бездумно" читати і відповідати один одному. Перечитайте, те мож повідомлення на яке ви мені аргументовали. Я там десь писав про те, що треба нам когось копірувати? Все що я писав, але ви не захотіли почути, це про суху статистику, а хто які з цього робить висновки для себе, то інше.
Це ніяк не вибір, а банальна місцева традиція. Тягачі далекобійників, до прикладу, в США переважна більшість - механіка, ще й без синхронізаторів. В таких автомобільних країнах, як німеччина і британия - статистика дещо інша. В Іспанії і Португалії навіть в аренду знайти автівку з автоматом не те щоб зовсім неможливо, але складно і вдвічі дорожче.
Так вопрос еще с чем связаны традиции. Если в европе люди банально не готовы были переплачивать за автомат - вот и традиция ездить на палке. А еще в европе есть "традиция" ездить на маленьких авто Чет я сомневаюсь, что те же американцы отказались бы от автоматов на грузовиках в пользу палки.
Дранкард правду каже. Але є нюанс. роблять і "ручки", і на базі "ручок" без синзронизаторів з аватоматичним зчепленням та перекиданням передач (подвійне зчеплення на додачу) , а також класичні автомати. На магістралі пофіг ручка чи автомат, а на магістральниках по місту зазвичай не розвозять. Євро-тракі, туди ж і турецький Форд-трак, в основному автомати. Але у того ж вольво той самий підхід, що у амерів - на основі "ручки" без сінхронизації, автоматичне керування подвійним зчелпенням та автоматичне перекидання передач. нажаль нема статистики в мене по продажам в америці траків з автомат/ручка/ручка з автоматикою, але судячи з блогів трак-драйверів у штатах, класична ручка використовується все менше і менше. Але може драйвери старого загартування активніше юзають саме ручку
Не бачу сенсу повністю читати цю тему для "ручкодрочерів", сам був таким до 2014 року. Зараз на механіку мене не заженеш ніякими грошима.
Абсолютно не согласен. Езда на "механике", и езда на "автомате" заключают в себе разные стили вождения. Я же не зря приводил аналогию с фотоаппаратами, кому-то надо только одну кнопку нажимать, а кому-то хочется все параметры на "зеркалке" вручную выставить, для лучшего качества фотографии. Дело лично каждого. Я прекрасно понимаю, что ездить "на автомате, как на механике" нереально, но я сейчас пытаюсь добиться от автомата, чтобы он ехал так, как хочу я, а не так, чтобы я ехал так, как хочется ему. Но, судя по многочисленным замечаниям, более-менее приемлемого результата удастся добиться только с активным использованием подрулевых переключателей.
Насправді дебільне питання для 2023 року.
Ахринеть, "аргумент". А что поменялось в 2023 году? Немецкие ученые победили законы физики и довели КПД гидротрансформатора до 100%? Вариаторы перестали бояться перегрева? ДСГ массово по 200 тыс. ходят?
P.S. Интересно, а почему именно в среде "автоматчиков" можно часто встретить индивидуумов с яркими замашками "вищих істот"?
Так вопрос еще с чем связаны традиции. Если в европе люди банально не готовы были переплачивать за автомат - вот и традиция ездить на палке. А еще в европе есть "традиция" ездить на маленьких авто
Дело не в абстрактных традициях, а в цене бензина и наличии парковки. Автомобили, использующие механическую трансмиссию, до последнего времени, были экономичнее, чем автомобили с автоматической. Да и авто массой тонну - тонну двести будет тратить заметно меньше бензина, нежели двухтонный "сарай", да и припарковать его гораздо проще.
Именно поэтому и именно в Европе в последнее десятилетие получили достаточно широкое распространение роботизированные коробки, как наиболее экономичные, хотя, как по мне, всю эту экономию съедает необходимость замены раз в 60-80тыс. блока сцепления.
Не бачу сенсу повністю читати цю тему для "ручкодрочерів", сам був таким до 2014 року. Зараз на механіку мене не заженеш ніякими грошима.
Абсолютно не согласен. Езда на "механике", и езда на "автомате" заключают в себе разные стили вождения. Я же не зря приводил аналогию с фотоаппаратами, кому-то надо только одну кнопку нажимать, а кому-то хочется все параметры на "зеркалке" вручную выставить, для лучшего качества фотографии. Дело лично каждого. Я прекрасно понимаю, что ездить "на автомате, как на механике" нереально, но я сейчас пытаюсь добиться от автомата, чтобы он ехал так, как хочу я, а не так, чтобы я ехал так, как хочется ему. Но, судя по многочисленным замечаниям, более-менее приемлемого результата удастся добиться только с активным использованием подрулевых переключателей.
Ахринеть, "аргумент". А что поменялось в 2023 году? Немецкие ученые победили законы физики и довели КПД гидротрансформатора до 100%? Вариаторы перестали бояться перегрева? ДСГ массово по 200 тыс. ходят?
P.S. Интересно, а почему именно в среде "автоматчиков" можно часто встретить индивидуумов с яркими замашками "вищих істот"?
"Сноби" дія перша (с)
В мене в Сівіку класичний автомат (не знаю який конкретно, та і не цікаво в принципі ) з можливістю переходу в ручний режим і переключанням пелюстками. Я цим режимом користувався раза 3 за 10 років, коли снігу навалювало. Мене все влаштовує. При тапку в полік є невеликий провал (не критичний). Якщо не нажимати різко, то взагалі немає ніяких провалів. На гібридному ЦРВ взагалі коробки немає, тому там все простіше. І зовсім не зрозуміло: " я сейчас пытаюсь добиться от автомата, чтобы он ехал так, как хочу я, а не так, чтобы я ехал так, как хочется ему". Це взагалі шо таке і нахіба воно тобі? З.И. На Сівіку 150 к пробіг і ніяких проблем з коробкою не було взагалі. Головне вчасно масло міняти.
Я прекрасно понимаю, что ездить "на автомате, как на механике" нереально, но я сейчас пытаюсь добиться от автомата, чтобы он ехал так, как хочу я, а не так, чтобы я ехал так, как хочется ему. Но, судя по многочисленным замечаниям, более-менее приемлемого результата удастся добиться только с активным использованием подрулевых переключателей.
Моя тобі порада, як від водія, що їздив на механіці із дохлими двигунами, а потім з'явився автомат, при чому це та сама Куга, що і в тебе. Та і на механіці - у тебе Фокус, у мене - Фієста.
Просто забудь всі свої "механічні" звички та перший час просто звертай увагу на те, як працює автомат саме на цій машині у різних ситуаціях. Я теж спочатку дивився на оберти, яка там передача і т.д. А в один прекрасний момент я просто забив на все це і взагалі нічого не намагаюсь контролювати (крім швидкості). Хоче їхати на 1500 обертів - нехай їде. Тримає 4000 - її справи. Якщо внатяг їде на гірку і тупить - сильніше педаль нажав і усе. По знайомим горкам на своїх маршрутах я це просто роблю трохи раніше (і це вже якось автоматично виходить). Треба обігнати - педаль в пол (або наполовину, якщо зустрічна машина далеко). От реально, взагалі все стало пофігу. Пелюстками ручного перемикання бавився лише спочатку, зараз взагалі не маю в них потреби. Дуже різні коробки - і кількість передач, і їх діапазон - вручну переключати, то потрібно постіно на тахометр дивитись, бо у красну зону залітає дуже швидко. Нафіга це у звичайному пересуванні - питання для мене відкрите. Як вже писали, Куга - це не спорткар, і навіть не Фокус/Фієста, а просто кросовер із претензією на деяку керованість. Просто катайся і отримуй задоволення, не треба перероблювати його на щось інше "під себе". І ще пальне нормальне лий.
А что поменялось в 2023 году? Немецкие ученые победили законы физики и довели КПД гидротрансформатора до 100%?
Щось на кшалт, хоча і дещо раніше. Гідротрансформатори наразі всі з блокуванням, гідротрансформують не постійно, а тільки в короткі моменти зміни передач, весь інший час гідротрансформатор заблокований спеціальним механізмом.
да, но это дорого механика имеет смысл на фан карах, но какое к ним отношения имеет форд фокус/куга или ниссан джук я не оч понимаю
Почему нет? Дело в том, что фокус/куга/джук на ручке обладают лучшей динамикой при меньшем расходе. К примеру, моя нынешняя "Куга" существует в природе на механической коробке передач, но идет с двигателем мощностью 150 сил. При этом, производитель декларирует идентичную динамику с моей 183-сильной Кугой на гидрике. Если бы такую к нам возили, я бы, несомненно, взял бы ее.
да, но это дорого механика имеет смысл на фан карах, но какое к ним отношения имеет форд фокус/куга или ниссан джук я не оч понимаю
Почему нет? Дело в том, что фокус/куга/джук на ручке обладают лучшей динамикой при меньшем расходе. К примеру, моя нынешняя "Куга" существует в природе на механической коробке передач, но идет с двигателем мощностью 150 сил. При этом, производитель декларирует идентичную динамику с моей 183-сильной Кугой на гидрике. Если бы такую к нам возили, я бы, несомненно, взял бы ее.
Та оце 0-100 в цифрах тотаке... Як думаєш, скільки разів я стартував з двох педалей аби побачити оті 4.8 до сотні? От рівно нуль А от еластичність на обгоні, оце кайф. І тут автомат вже не шкодить, і не заважає. Просто звикни, що ти передачі скидаєш ногою, а не рукою. Я вже знаю як натиснути аби на одну скинуло, а як аби на дві і полетіли
ЗІ якщо що, я досі вважаю механіку цікавішою. І продовжую вважати що автомат-механіка порівнювати як краще-гірше глупо. Це просто питання вподобання.
Як думаєш, скільки разів я стартував з двох педалей аби побачити оті 4.8 до сотні? От рівно нуль
Ось це твоє недопрацювання. І не цікаво? Я вже чекаю, коли 300 км докатаю, щоб потестити.
Даже на овощных машинах мы используем всю доступную мощность крайне редко. На 150+ лс при обычной езде тем более. С педалью в пол - вообще считанные минуты за поездку, а то и десятки секунд, и то в случае обгонов на трассе. Стоит ли ради этого брать ручку, если ездишь в городе - вопрос ну очень спорный. А на 182лс уже пофиг, автомат там или ручка, динамики хватает, когда она реально нужна, а не просто чтоб была. Расход - ну такое в наше время, плюс-минус литр - считай что погрешность измерения. Ветер дует не в ту сторону - уже заметно будет
ПС Аналогично с Sashok_Accent - к механике не предвзят, даже наоборот, и на Фиесте езжу с большим удовольствием. Но уже сильно реже
На питання ТС-а саму чітку відповідь дає статистика. Наприклад в США,які (про всяк випадок нагадую) на цю годину ще таки тримають перше місце у світі по багатьом рейтингам, дуде рідко зустрінеш авто на механиці.
Це ніяк не вибір, а банальна місцева традиція. Тягачі далекобійників, до прикладу, в США переважна більшість - механіка, ще й без синхронізаторів. В таких автомобільних країнах, як німеччина і британия - статистика дещо інша. В Іспанії і Португалії навіть в аренду знайти автівку з автоматом не те щоб зовсім неможливо, але складно і вдвічі дорожче.
I am working as a truck driver in US already for 5 years - with all respect - you are telling bullshit.
Як думаєш, скільки разів я стартував з двох педалей аби побачити оті 4.8 до сотні? От рівно нуль
Ось це твоє недопрацювання. І не цікаво? Я вже чекаю, коли 300 км докатаю, щоб потестити.
Цікаво звісно, аж горить Але все якось не трапляється шматок дороги, аби ото стати і спробувати.