Я б обирав виключно власним око/дупоміром. І було б ще круто кожного кандидата потестувати, щоб зрозуміти як там звязка мотор/коробка. Хоча в 90% як перше авто то підійде абсолютно все (бо нема особливо з чим порівнювати)
sx4 тепер називається s-cross на скільки я зрозумів.
В принципі вказав обидві моделі в першому пості, але так розумію в плані комфорту вони такі собі, треба їхати дивитись вживу в принципі дуже багато простору не треба - дітей поки нема, а самі ми невеликі ) 160 і 173 см зросту
У меня у коллеги "Витара", на полном приводе и с впрысковым 140-сильным 1.4 движком, еще из тех времен, когда они ставились на "витары" без гибрида, он вполне доволен. Я рассматривал "Витару" жене, катался с ним, вполне приличная машина. Не взял только потму, что "Джук" приехал на 2 месяца раньше. Тут вопрос еще в том, что считать "комфортом", как правило, все кроссовки жестче, чем пузотерки, специфика типа.
P.S. Вообще, первым автомобилем следует покупать такой, на который дешевле кузовщина.
sx4 тепер називається s-cross на скільки я зрозумів.
В принципі вказав обидві моделі в першому пості, але так розумію в плані комфорту вони такі собі, треба їхати дивитись вживу в принципі дуже багато простору не треба - дітей поки нема, а самі ми невеликі ) 160 і 173 см зросту
Тут вопрос еще в том, что считать "комфортом", как правило, все кроссовки жестче, чем пузотерки, специфика типа.
Тут дивлячись що з чим порівнювати. Якщо Вітару з мерсом, або БНВ, то мабуть буде жорсткішою. А так, в мене ЦРВ в рази м'якша і комфортніша за Сівік.
P.S. Вообще, первым автомобилем следует покупать такой, на который дешевле кузовщина.
або взагалі брати щось недороге і б.у., що не дуже шкода вдарити буде. А невеликих ударів думаю точно не уникнути але це вже інша історія
або взагалі брати щось недороге і б.у., що не дуже шкода вдарити буде. А невеликих ударів думаю точно не уникнути але це вже інша історія
А ще існує КАСКО Його вартість для авто у вашому прайсі, куплених НЕ в кредит приємно вразить.
А невеликих ударів думаю точно не уникнути
Не дуже розумію, звідки беруть той песимізм й таку "впевненість" у неминучості "ударів"?? Зсвісно, якщо заздалегідь себе налаштувати, що "точно не уникнути", то воно ж матеріалізується...але навіщо думати про таке негативне??...Все буде добре!)
Не дуже розумію, звідки беруть той песимізм й таку "впевненість" у неминучості "ударів"?? Зсвісно, якщо заздалегідь себе налаштувати, що "точно не уникнути", то воно ж матеріалізується...але навіщо думати про таке негативне??...Все буде добре!)
Хороше питання. Базується на досвіді друзів. Мабуть не було жодного хто б не зачепив принаймні стовпчик чи ше шось, вже не кажучи про інші авто. З іншого боку з парктроніка (а в ідеалі з камерами 360) ризик такого падає в рази і якшо бути обережним може наближатись до нуля
А ще існує КАСКО Його вартість для авто у вашому прайсі, куплених НЕ в кредит приємно вразить.
капец скільки мені ще вчитись і дізнаватись треба буде. Реально якби не війна, мабуть так і невідомо коли би дійшов до покупки авто. Це називається: не мала баба клопоту - купила порося
Чомусь завжди здавалось шо каско це шось супер-дороге, так принаймні казали всі друзі, у яких звичайно завжди були досить старі і БУ авто
Хороше питання. Базується на досвіді друзів. Мабуть не було жодного хто б не зачепив принаймні стовпчик чи ше шось, вже не кажучи про інші авто. З іншого боку з парктроніка (а в ідеалі з камерами 360) ризик такого падає в рази і якшо бути обережним може наближатись до нуля
...
капец скільки мені ще вчитись і дізнаватись треба буде. Реально якби не війна, мабуть так і невідомо коли би дійшов до покупки авто. Це називається: не мала баба клопоту - купила порося
Чомусь завжди здавалось шо каско це шось супер-дороге, так принаймні казали всі друзі, у яких звичайно завжди були досить старі і БУ авто
Для нового некредитного авто вартість каско 3-4 відсотки від вартості автомобіля Для кредитного 6-7 відсотків Можете самі прикинути
Рекомендую OPEL GRANDLAND X. Так, трохи дорожче, проте подивіться як упакований. А по місту реальний розхід 5,5 л на 100 км.
Рекомендую OPEL GRANDLAND X. Так, трохи дорожче, проте подивіться як упакований. А по місту реальний розхід 5,5 л на 100 км.
гляну, дякую!
Для нового некредитного авто вартість каско 3-4 відсотки від вартості автомобіля Для кредитного 6-7 відсотків Можете самі прикинути
так дякую вже глянув калькулятори. 25-40 тис, в залежності від вартості авто. ну з одного боку немало (це якшо рахувати шо зараз авто нема і виходить якось тільки за каско 1 тис баксів )) але це я жартую, розумію яка це плюшка, особливо на початках
Ну, с учетом того, что нам за "Фабию" страховая, не самая плохая в Украине, выплатила тоталки в всего процентов 60 от рыночной стоимости автомобиля, надеятся, что КАСКО - это универсальная палочка-выручалочка - это верить сказочки про серого бычка. Мало того, если страховая увидит, что вы для них в этом году были убыточными, то цена следующего КАСКО взлетит до космоса.
гляну, дякую!
так дякую вже глянув калькулятори. 25-40 тис, в залежності від вартості авто. ну з одного боку немало (це якшо рахувати шо зараз авто нема і виходить якось тільки за каско 1 тис баксів )) але це я жартую, розумію яка це плюшка, особливо на початках
Не треба так у складнювати, тут на форумі є гілка, зверніться. Я не хочу сперечатися тут, але впевнений - вартість буде менше.
Нам "Джук", оцененный с допами в ~800 тыс. грн, обошелся по КАСКО в ~32 тыс. грн. Пишу по памяти, для того, чтобы был ясен порядок. Но мы эту страховку делали уже на меня, а у меня стаж - 25 лет.
гляну, дякую!
Еще не стоит забывать, что учитывается водительский стаж.
Я вам у приватне скинув фраг свого полісу, подивіться вартість. Не хочу срачі тут розводити, а то мені "докажуть", що цього не може бути, автоюашникі - вони такі
П.С. це з франшизою 5%
З такими забаганками вимогами та в такому бюджеті, знайти саме нове авто - то (майже) анріал... Вживане - можливо та більш реалістично.
Людина прийшла за порадою біля цінника 20, а вже швидко до 30 добираються поради ) Моя порада автору - гоу на екскурсію по автосалонах, щоб хоч трохи сформувати власне уявлення про авто з потрібного цінового сегменту.
Людина прийшла за порадою біля цінника 20, а вже швидко до 30 добираються поради ) Моя порада автору - гоу на екскурсію по автосалонах, щоб хоч трохи сформувати власне уявлення про авто з потрібного цінового сегменту.
Вище писала, що : хоча цілком можливо доведеться розширитись до 24к По перше є торг, по друге там є інші варіанти, більш дешеві. Віддавати 22 тис за Вітару? Таке собі задоволення і поради. Двигун жре і нікуди не їде, шумоізоляції нуль, коротка база 1500мм, комплектація голий бубон. Це як в 90их, бутерброд з маслом і сіллю посипаний. Наче і бутерброд, але ковбаси не хватає. Завжди думав, що авто потрібно з таким бюджетом купляти на декілька років? а як можна на Вітарі їздити більше 2ух років? Тим паче на такій комплектації? Продати і купити інше? так може одразу купити нормальне і закрити питання мінімум років на 5? Якщо не більше.
Гляньте ще на Peugeot 2008, нещодавно вийшов рестайл тому поточні авто мали би йти зі знижкою (двигун і стандартне устаткування буде веселіше ніж в Сузукі).
Загалом посидіти, потестдрайвити і брати що найбільше подобається/ підходить вашим запитам. 11 років тому зі схожим бюджетом зупинився на дизельному Пежо 308 (дивився тоді на с4, Сеат Леон/ Толедо, Хонда Сівік, Кіа Сід), задоволений до тепер, хоча навколо теж казали що дизель дорогий в обслуговуванні, форсунки будуть летіти, дизель взимку замерзає і взагалі французькі авто ненадійні.
З такими забаганками вимогами та в такому бюджеті, знайти саме нове авто - то (майже) анріал... Вживане - можливо та більш реалістично.