Та ось же старі мають зверху відлив, розширення. Воно не дає вбік ламатися. А нові на фото лежать плоско, хоч вбий. Ну так виглядає, наполягати не буду.
DmitryPassat 30.09.2023 20:50 пишет: Авдокушин думаю больше снимать там не будет, спешка, халатность, такие-же балки они вроде на Богатырской собирались ставить.
Фиат-Дьябло 30.09.2023 19:10 пишет: До кінця не зрозуміло, але здається вони клали пласкі 30-метрові плити без середньої опори.
у крана стропа лопнула і те шо він підіймав впало на вже встановлені конструкції
RDS - група дорожньо-будівельних компаній Сьогодні група компаній RDS на замовлення КК «Київавтодор» у рамках реконструкції Дегтярівського шляхопроводу виконувала роботи по влаштуванню балок прогонової частини. Під час виконання монтажу 7-ої балки в проєктне положення — вона втратила свою стійкість. При падінні було зачеплено частину вже змонтованої конструкції, що призвело також до порушення її стійкості та падіння інших 6-ти балок прогонової будови.
DmitryPassat 30.09.2023 20:50 пишет: Авдокушин думаю больше снимать там не будет, спешка, халатность, такие-же балки они вроде на Богатырской собирались ставить.
920 млн. Он точно такой дорогой?
Пишуть що у ході реконструкції мали розширити ширину шляхопроводу "з мето облаштування велосипедних доріжок" Результат закономірний - дурість майже завжди призводить до катастрофи.
Балки вероятно не проблема сделать новые , тем более наверняка вторая половина их уже готова или на подходе , ее и будут использовать . Кран не завалили, вот это повезло.
920 млн. Он точно такой дорогой?
Пишуть що у ході реконструкції мали розширити ширину шляхопроводу "з мето облаштування велосипедних доріжок" Результат закономірний - дурість майже завжди призводить до катастрофи.
да там и старый мост был овер широкий пешиков - кот наплакал места так точно хватало всем ибо даже траллики на развороте отстаивались прям посередине....
Сапожник 30.09.2023 18:47 пишет: В одном из "срачей", где "зелебобики" воюют с "боксерами" пишут, что:
В ответ на: там балка з крану впала на інші балки бо не витримав ланцюг який її втримував
но виноваты "порохоботы"
На відео видно,що ланцюг тут ні до чого, скоріше балки не витримали свою вагу. Чи брак, чи прорахунки х.з. https://t.me/kievreal1/49456
саме в пошкоджені такелажу проблема. одна стропа від'єдналася, балку крутнуло по вісі і під своєю вагою в ненормованій площині навантаження вона зруйнувалась. під час всього цьогу вона або стропи штовшнули інші встановлені, вони всі лягли набік і зруйнувались (не розраховане навантаження). десь є відео процесу з реєстратора - можна побачити послідовність. також є фото де три стропи ще зачеплені за зруйновану балку, а одна вільно вісить. балки мають форму двутавра - навантаження лише в одній площині, тому після перекидання на бік одразу зруйнувалися.
да там и старый мост был овер широкий пешиков - кот наплакал места так точно хватало всем ибо даже траллики на развороте отстаивались прям посередине....
Передивився багато відео Авдокушина. Якщо коротко пересказати Балки там 36м, планувалась додаткова велодоріжка, але кінцевий проект не затверджений. Ширина самого шляхопроводу така велика, тому що в радянські часи ця вулиця планувалась бути дублером проспекту Перемоги, але щось пішло не так. Балки впали по вині монтажної організації. Складність з балками такого розміру, кондукторів для їх виготовлення не так вже і багато, ці балки набагато менші і легші за попередні, бо виготовляються за технологією попередньо напруженої арматури. В старих балках була звичайна арматура збільшеного діаметру. Після перев'язки цих балок в жорсткий, шарнірно-рухомий диск ніхто нікуди і ніколи не впаде. Я сумніваюсь що там були конструктори школяріі їх не перевіряли експерти, а Ковальська зєкономила на бетоні або арматурі.