PS я взагалі каву вкрай рідко п'ю (по великих святах ) через капітальні проблеми з розладом сну
Я до речі перейшов на безкофеїнову. Якщо перепробувати кілька - то і смак можна знайти довподоби. Але я не так щоб фанат чи знавець кави)
безалкгольне пиво, безлактозне молоко... але кава без кофеїну так до мінералки без мінералів дійдемо Чесно кажучи, навіть не знав про існування такої кави. Ну що, таки треба спробувати дякую за пораду
PS я взагалі каву вкрай рідко п'ю (по великих святах ) через капітальні проблеми з розладом сну
Я до речі перейшов на безкофеїнову. Якщо перепробувати кілька - то і смак можна знайти довподоби. Але я не так щоб фанат чи знавець кави)
безалкгольне пиво, безлактозне молоко... але кава без кофеїну так до мінералки без мінералів дійдемо Чесно кажучи, навіть не знав про існування такої кави. Ну що, таки треба спробувати дякую за пораду
Я тобі більше скажу - є навіть безалкогольний джин і безалкогольне вино А кава, до речі, навіть в зернах є безкофеїнова. Ну але там швидше за все як і в б/а пиві - якийсь відсоток та й є, але в десятки разів менший ніж в звичайній.
Djohny 15.04.2025 08:01 пишет: А що з кавою коїться? Ціни не по місяцях а по тижнях ростуть
в траші сьогодні ефіопія власної обсмажки 169 грн за 250г. Звичайна ціна ще на декілька сортів кави власної обсмажки 219 грн. Якість сільпошної власної обсмажки прийнятна, хіба на термін треба дивитися.
В нас на роботі деколи можу завтикати і не переключити кавоварку, і теж потрапляю на безкофеінову. Так як би не бачила на власні очі, не відрізнила б по смаку.
Сергёга 15.04.2025 10:06 пишет: як казав один знайомий бариста (доречі, рочків 15 тому був чемпіоном з усіляких отих їхніх викрутасів з шейкером), - "не буває поганої кави, буває мало вершків"
я про те, що дешева кава (у тієї що високі врожаї, але смакові якості не дуже) дофіга було, дофіга є. і коштує копійки. Рік, до наступного врожаю, можна і на каві з вершками посидіти, а не тільки подвійний еспресо
От один в один з полуницєю. Огромна, красива, і погана на смак. А десь у бабки з городу наче і не така, і уся різносортиця, але і запах, і смак є.