шо скоро до цін підтягнуться зарплати та заживем як у штатах
Ви ще забули про податки, нерухомість, всілякі платежі та конкуренцію на ринку праці, яка вам не снилася.
йон зазвичай закидує всіляку вірусну хєрню, навіть не замислюючись її якось перевірити
А запитання "чи відповідає це дійсності" це не перевірка? Бо якщо українські ціни я бачу у чеку то американські .... А про "податки, нерухомість, всілякі платежі та конкуренцію на ринку праці" , так якщо там так погано то чому ще у мирний час їхали З а не В Україну.
По ценам примерно так и может быть, в зависимости от магазина.
По итогу в сша семье из трех человек на жизнь надо не менее пети тыс дол в месяц. И из этих пяти еда это 20 процентов.
Почему уезжали, тут каждому свое. Ты ж не уехал и сейчас не едешь.
...
Ви ще забули про податки, нерухомість, всілякі платежі та конкуренцію на ринку праці, яка вам не снилася.
йон зазвичай закидує всіляку вірусну хєрню, навіть не замислюючись її якось перевірити
А запитання "чи відповідає це дійсності" це не перевірка? Бо якщо українські ціни я бачу у чеку то американські .... А про "податки, нерухомість, всілякі платежі та конкуренцію на ринку праці" , так якщо там так погано то чому ще у мирний час їхали З а не В Україну.
А хто писав що погано? Писали що якщо порівнювати зарплати, то і витрати теж. А їдуть - певно за стабільністю і кращим життям. Але я на власному вимушеному досвіді знаю, що якщо вдома вйобувати так як закордоном, то і матимеш і вдома достатньо для ситого життя.
Писали що якщо порівнювати зарплати, то і витрати теж. А їдуть - певно за стабільністю і кращим життям. Але я на власному вимушеному досвіді знаю, що якщо вдома вйобувати так як закордоном, то і матимеш і вдома достатньо для ситого життя.
І бонусом сусідів, які не будуть стукати всюди, куди потрібно, за кожну дрібницю. Економія на штрафах))
Саме так. Ато у нас как дома, то работали в лучшем случае с 9 до 18. Да и то "пусть трактор работает, он железный", а приезжают "туда" и пашут шо дурные. На двух трех работах и конечно же получается больше. Но в целом это, как сказала пани Рокси, там стабильнее!!! как в зоопарке, где любая тварынка уверена, что получит пропитание:).
Саме так. Ато у нас как дома, то работали в лучшем случае с 9 до 18. Да и то "пусть трактор работает, он железный", а приезжают "туда" и пашу. На двух трех работах и конечно же получается больше. Но в целом это, как сказала пани Рокси, там стабильнее!!! как в зоопарке, где любая тварынка уверена, что получит пропитание:).
А ще кажуть там домовляючись на суму за роботу набагато більше шансів отримати саме її після виконання бо в сіру там не працюють тому й намахати з оплатою важче.
Как правило да, заплатят. От работ зависит, от работодателей , ну и от страны, если не только о прекрасной США говорить.
Хто там по америках, правда?
качєство дешкво не може бути
порівняння не дивився
+1 Дивитися порівняння в тіктоці не має сенсу, бо очевидно ж, що воно буде дуже не повне, дуже вибіркове (без вартості житла, зарплат, витрат і т.п.). Навряд чи там достатньо ґрунтовний порівняльний аналіз.
Сфоткав на сіменс м55?
Сфоткав на сіменс м55?
скріншот з відео на ю-тубі посилання ннннада?
...
Сфоткав на сіменс м55?
Так а шо не так? Купити торт, термін зберігання якого в Україні 48 годин (?) але в США, ще й по ціні в грн? Де я живу цей торт біля 25-30€ коштує. Не подобається ціна - привези сам з України
...
Сфоткав на сіменс м55?
Так а шо не так? Купити торт, термін зберігання якого в Україні 48 годин (?) але в США, ще й по ціні в грн? Де я живу цей торт біля 25-30€ коштує. Не подобається ціна - привези сам з України
.
...
.
Саме так - регіональнийй філіальчик з патентованою технологією Це не та ціна щоб гоняти літаки з доставкою.
Саме так - регіональнийй філіальчик з патентованою технологією Це не та ціна щоб гоняти літаки з доставкою.
наскільки я чув, торти возили з Києва замороженими.
Вони і продаються заморожені.
Тоді 48 годин як термін придатності ні до чого. 48 діб - це вже більш реально
...
Тоді 48 годин як термін придатності ні до чого. 48 діб - це вже більш реально
Вони з цим терміном придатні в Україні в холодильнику. А для доставки в умовне США, потрібен рефрижератор до найближчого аеропорту і літак. Це і закладено у вартість. Не розумію навіщо пояснювати очевидні речі. Сенс порівнювати ціни?
...
Сфоткав на сіменс м55?
За таки бабки той торт це вже солодощі, а маца для вірянина при тому що з точки зору кондитерської - такий собі сумнівний "шедевр"...
Саме так. Ато у нас как дома, то работали в лучшем случае с 9 до 18. Да и то "пусть трактор работает, он железный", а приезжают "туда" и пашут шо дурные. На двух трех работах и конечно же получается больше. Но в целом это, как сказала пани Рокси, там стабильнее!!! как в зоопарке, где любая тварынка уверена, что получит пропитание:).
да ни фига. В Германии рвать задницу на наемной работе более, чем в среднем по больнице-это прямой и кратчайший путь к увольнению. А рвать задницу в среднем по больнице тут вообще не принято, принципиально. Никто тут на работе не умирает, нет такой практики.
Да и мелком бизнесе тут все устроено, в разрезе налоговой системы, что чтобы заработать более 5к работать тебе нужно в полтора -два раза больше. Поэтому тут крайне популярно понятие "генуг", т.е. достаточно, и куча мелких бизнесов работает две недели в месяц, от силы. Нет смысла корячиться. Это не штаты, все принципиально по другому. Да, наши тут на старте начинают вджобывать, шо дурні, но это прям очень быстро проходит, в этом монастыре чужие уставы вообще не работают.