Цікаво, хоча-б зараз стали помічати що ціни в Україні трохи неспівставні з доходами більшості? Взяти Фору. Замовлення за 15.03.2025 -2397 грн. Додаю 05.03.2026 повторно ті-ж продукти. В наявності нема оселедця 1 кг пряного посолу. Результат - 3451 грн. Ціни в 1.43 рази (в реалії трохи більше, бо якщо докинути оселедець хоча-б по тогорічній ціні то буде вже 3671 грн) Можу провести експеримент на більш великому відрізку часу, але покі ліниво.
закономiрнi наслiдки вiд друку грошей на потреби армii ми ще й не таке побачимо
Ти точно не сплутав поняття "більшість" та "меншість" ?
Новобудови кварталами будують для меншості? Точно? Бо навкруги мене більшість це пенси та наймані працівники Може треба на когось іншого дивитися? Ось цей форум - ТОП5 тем в виборі авто.
Ти точно не сплутав поняття "більшість" та "меншість" ?
Новобудови кварталами будують для меншості? Точно? Бо навкруги мене більшість це пенси та наймані працівники Може треба на когось іншого дивитися? Ось цей форум - ТОП5 тем в виборі авто.
а не підкажеш який це % від населення хоча-б Київа? Про всю Україну вже не питаю Чи це і є "більшість"?
Станом на початок 2025 року, за даними міської влади та застосунку «Київ Цифровий», у Києві фактично проживає понад 3,1 — 3,6 мільйона людей. Це населення майже повернулося до довоєнних показників (3,9 млн у 2021 р.). Включаючи передмістя, Київська агломерація налічує понад 4 млн мешканців.
Візмем навіть меншу цифру - 3,1 млн. 3100000/111000= 2,8% міста зареестровано. З них добре якщо 10% реально згадає що вони тут зареестровані, у гілці вибір авто нажаль нема статистики скільки користувачів реально в ній спілкуються, отже більшістю бути ну не як не можуть..
Ось цей форум - ТОП5 тем в виборі авто.
Ці теми - ні про що. У нас в лютому купили 4200 нових авто. Це сльози для такого великого ринку. Для порівняння, у співставній по площі і населенню Польщі, в місяць продають 40 000 нових авто. Тобто, в 10 разів більше!
Цікаво, хоча-б зараз стали помічати що ціни в Україні трохи неспівставні з доходами більшості? Взяти Фору. Замовлення за 15.03.2025 -2397 грн. Додаю 05.03.2026 повторно ті-ж продукти. В наявності нема оселедця 1 кг пряного посолу. Результат - 3451 грн. Ціни в 1.43 рази (в реалії трохи більше, бо якщо докинути оселедець хоча-б по тогорічній ціні то буде вже 3671 грн) Можу провести експеримент на більш великому відрізку часу, але покі ліниво.
про свічку, нагадаю
Нічого підозрілого, коли молоко по 30. В Польщі по акції трохи більше 20 грн, 3,2 жирності. Так в Польщі офіційна мінімалка приблизно 50к грн в місяць, тобто десь 2300 грн пакетів молока на місяць.
Ну, по-перше, мінімалка в Польщі не 50К грн, а 39К грн (після податків). По третє, якщо не помиляюсь, ПДВ на продукти харчування в Польщі 5%, а не 20%, як у нас. Тому такі ціни на молочку це не зажратість наших виробників, а різні умови для ведення бізнесу.
Что мешает у нас перенимать только позитивный опыт?)
В сенсі? Перейнять зарплати в Швейцарії, а ціни на продукти - в Індії?
но это фантастика наверное
а гроші на цей соціалізм де брати? в тумбочці?
В сенсі? Перейнять зарплати в Швейцарії, а ціни на продукти - в Індії?
В сенсі "почему мы от Европы должны брать только плохое" (с) згадайте хто
Ничего, надо потерпеть, вот вступим в ЕС, лет через 20-30, заживем не хуже Болгарии
а не підкажеш який це % від населення хоча-б Київа? Про всю Україну вже не питаю Чи це і є "більшість"?
Показати, як весело черги стоять за однушками в кожній фактично новобудові київській? Як у Львові, Франику, Ужгороді летять ціни вгору? Які черги і які ціни в Буковелі? Якак кількість "будиночків для відпочинку" по 150-200 баксів за добу навколо Києва? Скільки народу на вихідні в Республіці?
Яку ще статистику показати?
Ці теми - ні про що. У нас в лютому купили 4200 нових авто. Це сльози для такого великого ринку.
Я чув, що преміум бренди у нас рекорди ставлять. Хоча в цілому ринок менший по нових авто. По бв не знаю.
Ці теми - ні про що. У нас в лютому купили 4200 нових авто. Це сльози для такого великого ринку.
Я чув, що преміум бренди у нас рекорди ставлять. Хоча в цілому ринок менший по нових авто. По бв не знаю.
Це жуйка для пролетаріату, мовляв, он як багатії зажрались. Насправді, для прикладу, продажі нових BMW за 2025 рік: Україна - 3 750 авто Польща - 31 000 авто
Це жуйка для пролетаріату, мовляв, он як багатії зажрались.
Ми ж зараз не будемо про "четыре жалкие пачки денег"?
А про БМВ пишуть таку ось "жуйку"
пора эту тему объединять в темой о цене квартир. где то так же тут она
Це жуйка для пролетаріату, мовляв, он як багатії зажрались.
Ми ж зараз не будемо про "четыре жалкие пачки денег"?
А про БМВ пишуть таку ось "жуйку"
Ця цитата скоріше говорить про перерозподіл ринку у преміумі, а не про збільшення долі преміума у загальній кількості.
цитата скоріше говорить про перерозподіл ринку у преміумі,
Не знав, що ви, як відставний непризовний,настільки добре знаєтесь на ринку преміум авто
цитата скоріше говорить про перерозподіл ринку у преміумі,
Не знав, що ви, як відставний непризовний,настільки добре знаєтесь на ринку преміум авто
Воно постійно помітно...
Показати, як весело черги стоять за однушками в кожній фактично новобудові київській? Як у Львові, Франику, Ужгороді летять ціни вгору? Які черги і які ціни в Буковелі? Якак кількість "будиночків для відпочинку" по 150-200 баксів за добу навколо Києва? Скільки народу на вихідні в Республіці?
Немає протиріч. В країні дохєріща вільних не забезпечених економікою грошей. Звідси і попит на квартири, щоб хоч кудись ці гроші втулити, і шалена інфляція. Летимо...
Вот это все выше поделенное на кол-во людей в пригородной электричке и в желтых маршрутках