Шкода ТС, думаю жінка на слідуючій сваркі знову за ніж вхопиться. Вона зрозуміла вже що можна різати і ій нічого за це не буде, навпаки ще краще вжарять як лисичку-)
Puertos 19.06.2023 23:46 пишет: Шкода ТС, думаю жінка на слідуючій сваркі знову за ніж вхопиться. Вона зрозуміла вже що можна різати і ій нічого за це не буде
- думаєте, відчула запах і смак людської крові, і їй сподобалося? Як акула, чи ведмідь?
Puertos 19.06.2023 23:46 пишет: Шкода ТС, думаю жінка на слідуючій сваркі знову за ніж вхопиться. Вона зрозуміла вже що можна різати і ій нічого за це не буде, навпаки ще краще вжарять як лисичку-)
Не знайшов своєї теми. Продовжу... По ітогу спочатку на добу залетів після чергової сварки з дружиною і її 14 літнім підрАстком в поліцію на добу, заборонили приписом приходити додому (читай в Німеччині жінка з дитенятком на першому місці). Хоча був повністю синій від побоїв. Потім були готелі, бари/кальяни, виснажившся, недосипав. З 4,24 проміле (вино та єгер) втратив свідомість гуляючи вулицею, зі слів очевидців йшов рівно і просто впав, відрубився. Очнувся в лікарні в 20 км від місця падіння. За 9 днів заплатив 90 євро (дешевше хостела та щє з гарним харчуваннчям). Інше покрила страховка. Дружина на авто в цей час звалила в Київ. За дев'ять днів в лікарні в неврології повністю прийшов до тями, припис пройшов. Повернувся "додому". З цього часу ні грама в рот, ні сантіметра в дупу))) Дякувати друзям - провідували і допомагали всім, чим могли.
Повернувся (канікули) на автобусі в Київ, живемо окремо у мене від її сина. Любов, секс і даже м...т повернулись, як нічого не було. Як буде знову там - невідомо
robocop 24.08.2023 08:22 пишет: Твоя тема аж через одну вниз... Очі ще повністю не відкриваються? Щаслива пара: садист і мазохіст! А взагалі - ви обоє йобнуті...
Перейшов на колеса від лікаря - різні+кветіапін - при норм. дозі довго очі не відкриваються. Останній раз пив більше місяця назад. Упс, я це скриваю
Народ, вы серьезно? Непонятный чувак пишет про свою жизнь, свои проблемы, и вы тут это хаваете? Что там за передача была, это он с этой бабой? Она не красивая, у него тип мышления подкаблучника.
Если забаните или удалите сообщение, тогда в очередной раз удостоверюсь, что народ у нас гнилой и еще вопрос за что гибнут люди.... аж противно...
Sascha 27.08.2023 13:25 пишет: Народ, вы серьезно? Непонятный чувак пишет про свою жизнь, свои проблемы, и вы тут это хаваете? Что там за передача была, это он с этой бабой? Она не красивая, у него тип мышления подкаблучника.
Если забаните или удалите сообщение, тогда в очередной раз удостоверюсь, что народ у нас гнилой и еще вопрос за что гибнут люди.... аж противно...
Ти хто такий? Я б тебе забанила тільки за останню фразу. Тхне методичкою.
Точно, предлагаю его забанить. Бабы в селе на лавочках сидят, у меня жена). Судя по твоему посту тебе до неё мозгами "як до неба рачки"
Ps Подклабнучник в третьем браке, ахахах. Тут кто про что хочет, про то и пишет и даже видео высталяют. Мне вот про Лачета жену до сих пор в памяти сидит - веселуха еще та была
Sascha 27.08.2023 13:25 пишет: еще вопрос за что гибнут люди.... аж противно...
Посмотри Михайло Шейтельмана ("женщина котороя могёт"), она в красном кресте в оккупации работала, он про неё две передачи рассказывал. А ты диванный критик или тебе тоже автоматы к голове прикладывали?
Sascha 27.08.2023 13:25 пишет: Народ, вы серьезно? Непонятный чувак пишет про свою жизнь, свои проблемы, и вы тут это хаваете? Что там за передача была, это он с этой бабой? Она не красивая, у него тип мышления подкаблучника.
Ти хто такий? Я б тебе забанила тільки за останню фразу. Тхне методичкою.
Раньше общались, а теперь кто такой. Странно, если даже не запоминаете людей.