Що камради скажуть про безспічність та стійкість від злому wordpress? Товариш попросив зробити йому простий сайт щоб він міг в нього правити контент. Сторінок 20-30 буде, невеличка фотогалерея то форма зворотнього звязку. Хочу цей сайт на хостингу що сам арендую розмістити, бо вистачає ресурсів. Але не хочу клопоту з хостером у випадку якщо сайт буде зламано.
Простіше взяти якийсь конструктор на кшталт WIX, їх зараз повно. І розробка швидше з якогось шаблону, і всі питання безпеки/оновлень на платформі лежать. ТСО нижче виходить. І замовнику віддати контроль набагато простіше, якщо розійдуться шляхи, ніж потім зі свого хостингу кудись мігрувати.
breakneck 29.06.2023 16:31 пишет: Простіше взяти якийсь конструктор на кшталт WIX, їх зараз повно. І розробка швидше з якогось шаблону, і всі питання безпеки/оновлень на платформі лежать. ТСО нижче виходить. І замовнику віддати контроль набагато простіше, якщо розійдуться шляхи, ніж потім зі свого хостингу кудись мігрувати.
breakneck 29.06.2023 16:31 пишет: Простіше взяти якийсь конструктор на кшталт WIX, їх зараз повно. І розробка швидше з якогось шаблону, і всі питання безпеки/оновлень на платформі лежать. ТСО нижче виходить. І замовнику віддати контроль набагато простіше, якщо розійдуться шляхи, ніж потім зі свого хостингу кудись мігрувати.
Маячня + рекомендація гівна.
Нормальні аргументи будуть? Час запуску сайту на конструкторі - пара годин. Витрати часу на оновлення та підтримку платформи та плагінів - нульові. На відміну від Вордпресу на власному хостингу, за яким треба слідкувати. Якщо треба буде передати сайт клієнту чи іншому підряднику - витрати нульові, просто логін/пароль передав, і все. За описом задачі потрібен банальний сайт-візитка, для цього завдання конструктор - найкращий вибір. Дешево та просто. Якщо мета - поставити клієнта на обслуговування та мати з нього якусь копійчину щомісяця, то вордпрес у себе - нормальна ідея.
WIX був вказаний просто в якості приклада, який колись в мене був в якості кейсу. Варіантів - маса, вибрати можна будь-який.