Усім привіт. Потрібно записати відео захисту диплома, приблизно 1.5 години, безперервно. Супер якості не треба. Думав з цим завдянням впорається мій старий фотік Нікон Д3100, але він роліки більше 10 хв не знімає Питання, чи може айфон старий (7-8) знімати такі відео? Якщо ні, то порадьте, плз, що можно десь узяти напрокат для зйомки.. Відеокамери, я так зрозумів, вже не в тренді
THOR 19.06.2023 15:51 пишет: Усім привіт. Потрібно записати відео захисту диплома, приблизно 1.5 години, безперервно. Супер якості не треба. Думав з цим завдянням впорається мій старий фотік Нікон Д3100, але він роліки більше 10 хв не знімає Питання, чи може айфон старий (7-8) знімати такі відео? Якщо ні, то порадьте, плз, що можно десь узяти напрокат для зйомки.. Відеокамери, я так зрозумів, вже не в тренді
А у чому проблема розшукати у когось з друзів відеокамеру? Тільки щоб був запасний акумулятор, бо на півтори години одного може і не вистачити. І щоб флешка була відповідного обсягу.
THOR 19.06.2023 15:51 пишет: Усім привіт. Потрібно записати відео захисту диплома, приблизно 1.5 години, безперервно. Супер якості не треба. Думав з цим завдянням впорається мій старий фотік Нікон Д3100, але він роліки більше 10 хв не знімає Питання, чи може айфон старий (7-8) знімати такі відео? Якщо ні, то порадьте, плз, що можно десь узяти напрокат для зйомки.. Відеокамери, я так зрозумів, вже не в тренді
А у чому проблема розшукати у когось з друзів відеокамеру? Тільки щоб був запасний акумулятор, бо на півтори години одного може і не вистачити. І щоб флешка була відповідного обсягу.
VovkZ 19.06.2023 16:12 пишет: А чому не просто андроїд-телефон? (Але поставити на зарядку). Я писав відео до 30 хв, довше не пробував. Із штативу - виходить ок.
гоупро теж наріже по 10 чи 20 хвилин і не висточить аккума
ТС треба відкинути умову безперервного відео на 1,5 години, а прийняти як факт що будуть ролики по якійсь кратності, простіше їх потім об'єднати в один фільм, ніж знайти камеру яка так запише.
Не обов'язково, щоб одразу в один файл писала сама камера чи телефон. Можна взяти звичайну вебку та за допомогою програми Zoom чи OBS студіо записати одним файлом в облако або на свій комп. Ще як варіант запустити стрім на Ютуб з закритим доступом, а потім скачати файл.
anch 20.06.2023 15:25 пишет: Не обов'язково, щоб одразу в один файл писала сама камера чи телефон. Можна взяти звичайну вебку та за допомогою програми Zoom чи OBS студіо записати одним файлом в облако або на свій комп. Ще як варіант запустити стрім на Ютуб з закритим доступом, а потім скачати файл.
Нащо зум, ют'юб та прочий мотлох? Ганяти файло в облако, та навпаки - нащо?! Я вже мовчу, що це потребує значний трафік, якого може не бути, або він може бути нестабільним. Якщо вже писати ноутом під віндой, то чим не влаштовує стандартний застосунок "Camera"?