Для отримання дозволу на продовження строку дії дозволу на зберігання та носіння зброї, основних частин зброї, пристроїв, подаються такі документи:
заява; медична довідка; копія договору страхування (крім пристроїв); довідка про огляд технічного стану і відстріл нарізної зброї, її основних частин, пристрою, видана установами Експертної служби МВС не пізніше як за 60 календарних днів до дня звернення (якщо такої інформації немає в ЄРЗ), або довідка про огляд технічного стану мисливської гладкоствольної зброї, її основних частин, охолощеної зброї, газових пістолетів (револьверів), видана установами Експертної служби МВС не пізніше як за 60 календарних днів до дня звернення (якщо такої інформації немає в ЄРЗ); платіжний документ (платіжне доручення, квитанція) з відміткою банку, відділення поштового зв’язку або коду проведеної операції про внесення коштів за надання відповідної платної послуги.
Вирішив продовжити термін дозволу на зброю. Хоча Шмигаль і видав Постанову, що дозвіли не треба переоформлювати, але я дуже добре знаю що іх слова не варті паперу, на яких ії надрукували. Прикладів - навалом, починаючи від повірки лічильників і т.д.
Дозвільна. Далі квітанцію, розсказали, що з сьогдні запрацював реєстр зброї. Тепер треба для продовження проходити експертизу зброї. На гладкоствольну теж. На мое обурення "Ну далі буде краще....". Тобто зашморг потім ослаблять. Усім буде краще, тільки от усі дураки цього не розуміють. Розсказала что експерти на Хохлових 5, з 10 до 17 години працюють. Вирішив мотнутись додому за рушницею. Взяв квитанцію. Ощадбанк. Дівка 10 мінут вбивала дані. Квитанція на 9 грн, до сплати 44 грн. Тобто комісія 35 грн. У чотири рази більше платежу. Вітаю, товариш Пишний і "найкращій банк країни", сцк. Страховка. Поруч страхова "Просто". На зброю не роблять. Велика страхова, але не робить. Дурдом. Приїхав на Хохлових 5.. Телефона нема, калитка на замку. Через гарячу линію довідався номер експертів. Ті сказали, що зобою приймають з 9 до 12. Я щось про те, що казали в дозвільній - "так, працюємо до 17, приймаємо людей до 12". Тобто дівка начеі не збрехала. Замок на калітці завжди, вхід через шлагбаум. Калітка в 10 метрах від входу, шлагбаум в 100. Черговий поліцейський сказав "тільки не забудьте ксерокопію паспорта". Я запитав чому вони самі не можуть зробити, це ж їм треба. "Не маємо права робити такі послуги".
Я можу уявити собі черги до експертів, котрі тепер крім нарізняка будуть ще і гладким займатись. Так враження, що в нас кожен новий міністр МВС гірше попередника.
З приводі міністрів 100%. Огляд зброї - це принцип рівноваги, при перереєстрації ТЗ експертизу скасували, при перереєстрації зброї ввели, фахівці не втратили роботу.....
AlexAudiCoupe 23.06.2023 17:44 пишет: Вирішив продовжити термін дозволу на зброю. Хоча Шмигаль і видав Постанову, що дозвіли не треба переоформлювати, але я дуже добре знаю що іх слова не варті паперу, на яких ії надрукували. Прикладів - навалом, починаючи від повірки лічильників і т.д.
Дозвільна. Далі квітанцію, розсказали, що з сьогдні запрацював реєстр зброї. Тепер треба для продовження проходити експертизу зброї. На гладкоствольну теж. На мое обурення "Ну далі буде краще....". Тобто зашморг потім ослаблять. Усім буде краще, тільки от усі дураки цього не розуміють. Розсказала что експерти на Хохлових 5, з 10 до 17 години працюють. Вирішив мотнутись додому за рушницею. Взяв квитанцію. Ощадбанк. Дівка 10 мінут вбивала дані. Квитанція на 9 грн, до сплати 44 грн. Тобто комісія 35 грн. У чотири рази більше платежу. Вітаю, товариш Пишний і "найкращій банк країни", сцк. Страховка. Поруч страхова "Просто". На зброю не роблять. Велика страхова, але не робить. Дурдом. Приїхав на Хохлових 5.. Телефона нема, калитка на замку. Через гарячу линію довідався номер експертів. Ті сказали, що зобою приймають з 9 до 12. Я щось про те, що казали в дозвільній - "так, працюємо до 17, приймаємо людей до 12". Тобто дівка начеі не збрехала. Замок на калітці завжди, вхід через шлагбаум. Калітка в 10 метрах від входу, шлагбаум в 100. Черговий поліцейський сказав "тільки не забудьте ксерокопію паспорта". Я запитав чому вони самі не можуть зробити, це ж їм треба. "Не маємо права робити такі послуги".
Я можу уявити собі черги до експертів, котрі тепер крім нарізняка будуть ще і гладким займатись. Так враження, що в нас кожен новий міністр МВС гірше попередника.
Сьогодні був на Хохлових 5. Черга є, але невелика. Розклад на фото:
Меддовідка 400 Страхування 60 Дозвіл гладке 39 + 10 комісія( заміна книжкі) Балістіка 260 Нарізне дозвіл 9 +10 комісія Оплата на пошті була,на Ереванскій та Оболонь, страховку зробив разом у медиків Гладке дивилися в дозвільній На Хохлових ксерокс є в отелі та в аптеці)) побігав(
Andrey-Mil 23.06.2023 23:01 пишет: "Німнога па дібільному" наповнюють реєстр? Зате кажуть можна буде дозвіл на гладке прям у магазині оформити. Покращєння, нє?
Покращення "по авакяновськи", як в його ДП Документ. Якщо є зайвих 1500 грн, то велкам!
Ібіс:
"... Перелік послуг магазину та їх вартість Відповідно до змін до Наказу МВС України №622 документи про надання дозволів подаються до Нацполіції в тому числі через магазини з продажу зброї. Це значить, що тепер громадяни можуть обирати, купувати зброю та подавати документи на отримання дозволу в одному місці.
Вартість супроводу та консультацій в подачі документів для отримання дозволу:
на придбання зброї – 1500 грн з ПДВ на носіння та зберігання зброї – 500 грн з ПДВ продовження терміну дії дозволу на носіння та зберігання зброї – 1500 грн з ПДВ Послуга включає в себе:
супровід покупця на всіх етапах отримання відповідного дозволу збір та систематизація документів подача документів засобами електронної комунікації подача пакету документів до органів дозвільної системи у паперовому вигляді.."
Andrey-Mil 24.06.2023 11:54 пишет: 1500 це вони роблять "замість" чи "разом"? Якщо все самі, то для фтуї це взагалі пил. При купівлі чогось за 30к +набої то півторушка вже непомітна
Ну якби так медичну справку треба отримати особисто. Курси поводження зі зброєю тех. Довідка про несудимість не потрібна. І що з того списку бере на себе магазин?
заповнена картка-заява (додаток 14 до Інструкції); медична довідка (крім охолощеної зброї); довідка про вивчення матеріальної частини зброї, спеціальних засобів, правил поводження з ними та їх застосування (крім охолощеної зброї); платіжний документ (платіжне доручення, квитанція) з відміткою банку, відділення поштового зв'язку або коду проведеної операції про внесення коштів за надання відповідної платної послуги; копії 1, 2 та 11 сторінок паспорта громадянина України (для осіб, яким видано паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм,- копію паспорта та витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання) (пункт 12.2 глави 12 розділу II Інструкції); документ, що підтверджує фактичне місце проживання громадянина (договір оренди житлового приміщення, свідоцтво про право власності на житлове приміщення тощо) (якщо фактичне проживання громадянина інше, ніж зазначене в паспорті). Крім того, для оформлення документів потрібні 4 фотокартки розміром 3Х4 см, а для отримання дозволу на носіння та зберігання зброї - договір обов'язкового страхування цивільної відповідальності власника зброї, крім охолощеної зброї.
AlexAudiCoupe 23.06.2023 17:44 пишет: Вирішив продовжити термін дозволу на зброю. Хоча Шмигаль і видав Постанову, що дозвіли не треба переоформлювати, але я дуже добре знаю що іх слова не варті паперу, на яких ії надрукували. Прикладів - навалом, починаючи від повірки лічильників і т.д.
Сьогодні о 10 здав, черга - 2 ч. 5 хвилин. Сказали забрати з 13 до 14. Безкоштовно. Забрал з висновком. Едине що треба заповнювати іншу заяву, не на відстріл.
Сьогодні о 10 здав, черга - 2 ч. 5 хвилин. Сказали забрати з 13 до 14. Безкоштовно. Забрал з висновком. Едине що треба заповнювати іншу заяву, не на відстріл.
Це у субботу. У п'ятницю здати на відстріл потрібно з 9 до 12, а отримати - з 15 до 16. Я прийшов у 10.00 - черга 2 чоловіка, усі з нагородною зброєю (260 грн відстріл). Отримати краще ближче до 16, тому що всі приходять о 15-й та стоять по півгодини у черзі, яка швидко просувається.
Я сьогодні зайшов в реєстр зброї, знайшов себе, всі стволи прописані і... дозвіл на гладке, що закінчився минулого року - автоматично продовжений до 25го року.
catkoua 26.06.2023 16:32 пишет: Я сьогодні зайшов в реєстр зброї, знайшов себе, всі стволи прописані і... дозвіл на гладке, що закінчився минулого року - автоматично продовжений до 25го року.
Фиг там. Я штраф 51 грн заплатил, потому что пришёл не 26 апреля, а что-то там 2-3 мая. Так что оч вряд ли.
Label 26.06.2023 19:15 пишет: Дозвільна років 12 гладку дивиться не хотіла)) Не брав з собою весь цей час на переоформлення.
Поясніть: зараз гладку треба на Хохлових везти чи ні? Дозвільна моя в оболонському р-ні. З іншим все зрозуміло, як і було раніше.
Так а чё его смотреть? Я только один раз, уже едучи из Ибиса с купленным ружжём завёз зелёнку. Показывать, грю? Да нафиг надо, ответили. Так и лежало в багажнике.
Если дозвильная в Оболонском, то причём тут Хохловых? Это ж другой район, подольский, наверное. Приречная, 27д
Дозвільна років 12 гладку дивиться не хотіла)) Не брав з собою весь цей час на переоформлення.
Поясніть: зараз гладку треба на Хохлових везти чи ні? Дозвільна моя в оболонському р-ні. З іншим все зрозуміло, як і було раніше.
Я звонив оболонським перед візітом до них,сказали привезти на огляд ( на Хохлових гладке не возив, тількі нарез) Тому краще набрати щоб двічі не їздити
catkoua 26.06.2023 16:32 пишет: Я сьогодні зайшов в реєстр зброї, знайшов себе, всі стволи прописані і... дозвіл на гладке, що закінчився минулого року - автоматично продовжений до 25го року.
Фиг там. Я штраф 51 грн заплатил, потому что пришёл не 26 апреля, а что-то там 2-3 мая. Так что оч вряд ли.
Що навряд? В реєстрі є графа "термін дії дозволу". В мене навпроти гладкого - 25 рік, в книжечці 22 рік. Навпроти інших стволів - ті терміни що і в книжечці, ще не закінчились. Може коли прийду то і оштрафують, а поки що от так. ПС. Їхати до них не мав і поки не маю можливості.