autoua
Autoua.netФорумПивна в шинку

Продовження дозволу. Що за на...? (3/4)

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

Re: Продовження дозволу. Що за на...? [Re: Професор]
      1 июля 2023 в 20:33 Гілками

Професор 01.07.2023 18:40 пишет:

AlexAudiCoupe 01.07.2023 17:52 пишет:

2. Книжечку забирають, замість неї буде витяг з реєстра. Можна самому роздрукувати, можна прийти до дозвільної.

Цікаво, як буде поліція перевіряти документи на зброю у полі, або у горах, де немає інтернету? Книжечки с фото вже немає. Лише витяг з реестра, що самостійно роздрукований...

Теж цікаво. Або що показати на блок-посту? Там де ТрОшники стоять і немає поліції.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
новичок
46 лет (27 лет за рулем), Киев
С нами с 21.09.2012

Re: Продовження дозволу. Що за на...? [Re: AlexAudiCoupe]
      4 июля 2023 в 09:49 Гілками

Вітаю шановне панство.

У суботу оформив продовження дозволу. Дозвільна - Київ, Солом'янський район. Зброя - гладкоствол 12/76.

Потрібні доки:
- меддовідка 127/о
- страховий поліс
- копія паспорту
- копія ІНН
- 1 фото 3,5*4,5 (був вперше тиждень тому, то казали що фото не потрібне, але при цьому візиті вже сказали що надо, бо фото зі старого дозволу частково перекриваються печаткою і не може бути відскановане так як того вимагається)
- наявний паперовий дозвіл (його забрали, зробили і віддали лише його паперову копію - для пред'явлення при перевірці на період оформлення)
- квитанція на 9грн (сплатив на місці через моно, квитанцію відіслав інспектору на імейл, він тут же роздрукував)
- квитанція на 85грн (штраф, т.я. дозвіл протерміновано на тиждень, також сплатив на місці через моно, квитанцію відіслав інспектору на імейл, він тут же роздрукував)
- зареєстрована зброя з собою обов'язково - інспектор її оглядає, звіряє номер і робить декілька фото на спеціальному фоні

Заяву заповнив на місці. Інспектор сказав що протягом 20 днів в реєстрі з'являться нові дані і можна буде звідти роздрукувати витяг. Якщо все буде як було заплановано, новий дозвіл може з'явитися у "Дії".

Зараз в новому реєстрі моєї зброї немає, хоча всі поля заповнені.

Може комусь цікаво - при мені хлоп питав щодо нарізного та газового, то його відправили на Хохлових на перевірку, огляд зброї та відстріл. Сказали з собою туди привезти по 3 холостих набої. Потім з висновками знову до дозвільної.

В цілому - все пройшло досить швидко, з гарним поважним відношенням та максимально доступною інформацією. Враховуючи що я ще їздив шукав де зробити фото, то все разом з пошуками та фотографуванням зайняло близько години часу.

Якось так.

СуперСтар ***
55 лет (36 лет за рулем), Киев
С нами с 16.12.2003

Re: Продовження дозволу. Що за на...? [Re: Сузуковод]
      4 июля 2023 в 10:37 Гілками

Сузуковод 04.07.2023 09:49 пишет:

Інспектор сказав що протягом 20 днів в реєстрі з'являться нові дані і можна буде звідти роздрукувати витяг.

Мабуть буде багато непорозумінь на БП, с поліцією у чигирях без інтернету, коли замість корочки с фото покажешь якісь папірець без фото, який сам роздрукував.

новичок
С нами с 21.09.2012

4 июля 2023 в 13:21 Гілками

Якщо я вірно зрозумів інспектора - на витягу буде фото власника зброї.

І якщо чесно, я не думаю що будуть проблеми з витягами навіть за відсутності інету. Має бути персональний номер у реєстрі чи щось на кшталт цього. І це повноцінна заміна "корочці", яка мало чим відрізняється віт того ж витягу. І відверто - я думаю що враховуючи поточні умови, ніхто дой#буватись не буде, якщо зброя цивільна (=та, яку можна вільно купити у "білому" магазі) і є хоч якийсь документ на неї і в поточний момент не буде можливості через інет перевірити дісність цього витягу. Ну а якщо зовсім хочеться перестрахуватись - треба їхати у дозвільну, просити роздрукувати витяг і поставити на ньому мокру печатку. Якщо таки дозволи з'являться в Дії, як це обіцялося, тоді все стане ще простіше.
Сліпий казав: "побачимо"

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

4 июля 2023 в 13:37 Гілками

Сузуковод 04.07.2023 09:49 пишет:

Вітаю шановне панство.

У суботу оформив продовження дозволу. Дозвільна - Київ, Солом'янський район. Зброя - гладкоствол 12/76.

Потрібні доки:
- меддовідка 127/о
- страховий поліс
- копія паспорту
- копія ІНН
- 1 фото 3,5*4,5 (був вперше тиждень тому, то казали що фото не потрібне, але при цьому візиті вже сказали що надо, бо фото зі старого дозволу частково перекриваються печаткою і не може бути відскановане так як того вимагається)
- наявний паперовий дозвіл (його забрали, зробили і віддали лише його паперову копію - для пред'явлення при перевірці на період оформлення)
- квитанція на 9грн (сплатив на місці через моно, квитанцію відіслав інспектору на імейл, він тут же роздрукував)
- квитанція на 85грн (штраф, т.я. дозвіл протерміновано на тиждень, також сплатив на місці через моно, квитанцію відіслав інспектору на імейл, він тут же роздрукував)
- зареєстрована зброя з собою обов'язково - інспектор її оглядає, звіряє номер і робить декілька фото на спеціальному фоні

Заяву заповнив на місці. Інспектор сказав що протягом 20 днів в реєстрі з'являться нові дані і можна буде звідти роздрукувати витяг. Якщо все буде як було заплановано, новий дозвіл може з'явитися у "Дії".

Зараз в новому реєстрі моєї зброї немає, хоча всі поля заповнені.

Може комусь цікаво - при мені хлоп питав щодо нарізного та газового, то його відправили на Хохлових на перевірку, огляд зброї та відстріл. Сказали з собою туди привезти по 3 холостих набої. Потім з висновками знову до дозвільної.

В цілому - все пройшло досить швидко, з гарним поважним відношенням та максимально доступною інформацією. Враховуючи що я ще їздив шукав де зробити фото, то все разом з пошуками та фотографуванням зайняло близько години часу.

Якось так.

Щось я не поняв. Який "інспектор оглядає"?

"..Для прийняття Рішення про продовження строку дії дозволу на зберігання та носіння зброї, основних частин зброї, пристроїв у порядку, визначеному пунктом 1.5 глави 1 розділу І цієї Інструкції, подаються такі документи:

заява;

медична довідка;

копія договору страхування;

довідка про огляд технічного стану і відстріл нарізної зброї, її основних частин, пристрою, видана установами Експертної служби МВС не пізніше як за 60 календарних днів до дня звернення (якщо такої інформації немає в ЄРЗ), або довідка про огляд технічного стану мисливської гладкоствольної зброї, її основних частин, охолощеної зброї, газових пістолетів (револьверів), видана установами Експертної служби МВС не пізніше як за 60 календарних днів до дня звернення (якщо такої інформації немає в ЄРЗ);..."

В районну дозвільну привезли експерта?

Співробитник дозвільної не експерт.

Бо в моєї тітка казала що може колись будуть на місці оглядати, поки в них немає таких повноважень.

новичок
С нами с 21.09.2012

4 июля 2023 в 14:04 Гілками

Хз. Можливо додали повноваження, а можливо змінили процедуру і поки її не прописали офіційно. Я написав то, як це наразі відбувається в реалі а не на паперах. "Огляд" - це можливо дуже гучно сказано. Огляд зводився до того, що інспектор=співробітник дозвільної подивився на зброю на предмет відсутності зовнішніх пошкоджень, подивився на ствол на предмет відсутності вздуттів, сфоткав номер, сфоткав зброю. Все. І коли я вперше туди приїхав щодо продовження дозволу, мені особливо звернули увагу на те, що тепер, окрім доків, треба везти зброю з собою, т.я. раніше це не було обов'язковим. Документ про огляд своєї рушниці я не бачив, можливо його буде оформлено у процесі, а можливо буде достатньо і фото. Від мене, як від людини що звернулась у дозвільну, більше нічого не вимагали.

Супер писатель! ****
45 лет (27 лет за рулем), Киев
С нами с 18.09.2007

5 июля 2023 в 11:53 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Нарешті забрав дозвіл поданий в кінці травня)
Книжку віддали, можливо встигли зробити до прийняття нового закону
З нюансів- змінився графік на Ереванскій.

Нарешті забрав дозвіл поданий в кінці травня)Книжку віддали, можливо встигли зробити до прийняття нового законуЗ нюансів- змінився графік на Ереванскій.

старый писатель **
51 год, Киев
С нами с 20.08.2007

Re: Продовження дозволу. Що за на...? [Re: Шкодник)]
      6 июля 2023 в 14:05 Гілками

Шкодник) 05.07.2023 11:53 пишет:

Вроде последнее время такой же график во всех разрешительных был

Супер писатель! ****
С нами с 18.09.2007

Re: Продовження дозволу. Що за на...? [Re: crazypet]
      6 июля 2023 в 22:12 Гілками

crazypet 06.07.2023 14:05 пишет:

Шкодник) 05.07.2023 11:53 пишет:

Вроде последнее время такой же график во всех разрешительных был

Був з 10 до 13 кожен день окрім неділі, в травні точно.

Супер писатель! ****
34 года за рулем, Киев
С нами с 24.05.2006

Re: Продовження дозволу. Що за на...? [Re: Шкодник)]
      25 июля 2023 в 08:56 Гілками

На Троє та на Оболоні такий час був завжди. Субота плавала 9-12, 9-13, зараз 10-13.

Зібрався на медкомісію, не можу війсковий знайти. Перерив весь будинок, не має. Кабздець... А там потрібен для сертіфікатів нарколога та психотерапевта. Дзвоню у платну - говорять що зроблять без нього якщо дуже потрібно
Так то так, але війсковий квіток все одно потрібен...
Припахав всю сім'ю на пошуки. Таки знайшли

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

Re: Продовження дозволу. Що за на...? [Re: Label]
      26 июля 2023 в 11:14 Гілками

Label 25.07.2023 08:56 пишет:

На Троє та на Оболоні такий час був завжди. Субота плавала 9-12, 9-13, зараз 10-13.

Зібрався на медкомісію, не можу війсковий знайти. Перерив весь будинок, не має. Кабздець... А там потрібен для сертіфікатів нарколога та психотерапевта. Дзвоню у платну - говорять що зроблять без нього якщо дуже потрібно
Так то так, але війсковий квіток все одно потрібен...
Припахав всю сім'ю на пошуки. Таки знайшли

в платній взагалі нічого не потрібно. Паспорт, код, фото. Все.

Змінено AlexAudiCoupe (11:14 26/07/2023)

опытный писатель *
124 года за рулем, Київ
С нами с 14.01.2017

Re: Продовження дозволу на нарізне, гладкоствол, травмат [Re: cypres]
      28 июля 2023 в 13:41 Гілками

Все перевіряв, виходив і заходив, данні так і не з'явилися. Дозвіл продовжував навесні.

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

Re: Продовження дозволу на нарізне, гладкоствол, травмат [Re: Wlodzimierz]
      28 июля 2023 в 13:50 Гілками

Wlodzimierz 28.07.2023 13:41 пишет:

Все перевіряв, виходив і заходив, данні так і не з'явилися. Дозвіл продовжував навесні.

В мене теж. В дозвільній сказали "йдіть додому, там розбирайтесь" :-)

Супер писатель! ****
34 года за рулем, Киев
С нами с 24.05.2006

7 августа 2023 в 15:52 Гілками

Здався у суботу. Попав до жінки, вона все вірно ввела, а калібр не збігається з назвою зброї. Не може ввести до реєстру. Відправляє мене на Хохлових щоб провели корекцію реєстру, що не вперше, таке вже було. Добро що мужик підійшов, щось поклацав, і виліз потрібний калібр. Казала що як з'явиться, набере щоб за випискою під'їхав. Зробили б вже щоб у дії було видно, та нічого не потрібно з собою носити

патриарх ***
20 лет за рулем, Киев
С нами с 11.03.2005

Re: Продовження дозволу. Що за на...? [Re: Label]
      7 августа 2023 в 17:23 Гілками

+1 продлил.
Книжечку забрали, выдали бумажонку, распечатанную с реестра ((

СуперСтар ***
55 лет (36 лет за рулем), Киев
С нами с 16.12.2003

Re: Продовження дозволу. Що за на...? [Re: stan72]
      12 августа 2023 в 23:54 Гілками

stan72 07.08.2023 17:23 пишет:

+1 продлил.
Книжечку забрали, выдали бумажонку, распечатанную с реестра ((

А синюю печать на бумажонке поставили? Я сам распечатал этот вытяг з реестра. Спросил как то по дороге скучающего патрульного полицейского: как и какие документы вы сейчас проверяете на оружие в связи с введением ЕРЗ? Ничего он мне не смог ответить по сути. Говорит, при необходимости буду звонить - узнавать.

патриарх ***
20 лет за рулем, Киев
С нами с 11.03.2005

13 августа 2023 в 22:05 Гілками

Професор 12.08.2023 23:54 пишет:

А синюю печать на бумажонке поставили?

нит
пан полициянт сказал , шо на отой огрызок ничего они ставить не будут.
на блокпостах и т.д. типа достаточно выписки без печатей.

Супер писатель! ****
34 года за рулем, Киев
С нами с 24.05.2006

Re: Продовження дозволу. Що за на...? [Re: stan72]
      14 августа 2023 в 09:26 Гілками

Теж таку бумагу видали без нічого. Виписка з реєстру. Казали що нічого більш не потрібно. З паспортом та бумагою можна купувати набої, і ця бумага повністю замінює посвідчення

новичок
С нами с 21.09.2012

15 августа 2023 в 10:45 Гілками

Вітаю, панове.

У продовження мого минулого посту - сьогодні 15.08 у реєстрі https://services.mvs.gov.ua/ нарешті з'явилися дані щодо моєї зброї. Витяг сформував самостійно у тому ж реєстрі. Як і мені казав інспектор - у витягу вказані дані власника, фотографія власника, дані щодо зброї (тип та номер) + QR-код та посилання + унікальний номер на код для перевірки даних у реєстрі.

З цікавого - у витягу фігурує дата видачі 10.07.23, але з'явився він у реєстрі лише сьогодні 15.08.23.

Судячи з наведених даних, печатка не потрібна зовсім. Я собі вирішив що точно на неї заб'ю і навіть не буду їхати у дозвільну з вимогою ляпнути на роздруківку мокру печатку.

Супер писатель! ****
С нами с 18.09.2007

15 августа 2023 в 11:33 Гілками

Сузуковод 15.08.2023 10:45 пишет:

Вітаю, панове.

У продовження мого минулого посту - сьогодні 15.08 у реєстрі https://services.mvs.gov.ua/ нарешті з'явилися дані щодо моєї зброї. Витяг сформував самостійно у тому ж реєстрі. Як і мені казав інспектор - у витягу вказані дані власника, фотографія власника, дані щодо зброї (тип та номер) + QR-код та посилання + унікальний номер на код для перевірки даних у реєстрі.

З цікавого - у витягу фігурує дата видачі 10.07.23, але з'явився він у реєстрі лише сьогодні 15.08.23.

Судячи з наведених даних, печатка не потрібна зовсім. Я собі вирішив що точно на неї заб'ю і навіть не буду їхати у дозвільну з вимогою ляпнути на роздруківку мокру печатку.

А як вийшло самостійно сформувати витяг?

Autoua.netФорумПивна в шинку
Додаткова інформація
0 користувачів і 5 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  moderator, Sergu44o, Hrust 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 14286

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія