Піна manol щось результат м'яко кажучи не дуже. Кум каже що за наявності миючого пилососа гарно працює vinet plak концентрат, але концентрат знаходжу тільки 2 літри, підозрюю що навіть на 2 автівки цього буде забагато. Може в когось є досвід? Бажано щоб воно було не по ціні крила від Боїнга.
чистив миючим пилососом з хімією Thomas ProTex. Поки було вологе то краса. А як висохло, то всюду розводи, ніби... не буду казати що) Тепер думаю якою хімією почистити
Якщо е миючих пилосос то можеш на авторинку або попросити на мийці що б продали 0,5л хімії для салону. Воно розводиться 1:5 приблизно. І стоїть недорого. Думаю десь до 100 грн. А якщо дораха багато то рекомендують Koch Chemie
egorka 26.06.2023 12:14 пишет: Якщо е миючих пилосос то можеш на авторинку або попросити на мийці що б продали 0,5л хімії для салону. Воно розводиться 1:5 приблизно. І стоїть недорого. Думаю десь до 100 грн. А якщо дораха багато то рекомендують Koch Chemie
Та ось плак 2 літри знайшов по 330, єдине що зупиняє це те що 1 до 10 то мабуть на 5 авто не менше, буде по гаражу захаращувати. На мийці навпроти Каравану питав, тільки з їхнім миттям, але схоже що вони саме ним користуються (банка 10 літрова по фото схожа)
egorka 26.06.2023 12:14 пишет: Якщо е миючих пилосос то можеш на авторинку або попросити на мийці що б продали 0,5л хімії для салону. Воно розводиться 1:5 приблизно. І стоїть недорого. Думаю десь до 100 грн. А якщо дораха багато то рекомендують Koch Chemie
Та ось плак 2 літри знайшов по 330, єдине що зупиняє це те що 1 до 10 то мабуть на 5 авто не менше, буде по гаражу захаращувати. На мийці навпроти Каравану питав, тільки з їхнім миттям, але схоже що вони саме ним користуються (банка 10 літрова по фото схожа)
то вони жлоби. Поїдь на Перова та купи 0,5 літра хімії. Я брав раніше зелену. Або подивись в епіцентрі ось таке https://sharmbeauty.ua/ernet-multi-purpo...ija-grjazi.html теж непогано чистить. В мене е така пляшка. Брав в епіцентрі. Чистив салон то чистит нормально. Але якщо з пилососом то взагалі буде краса
Djohny 26.06.2023 12:02 пишет: Піна manol щось результат м'яко кажучи не дуже. Кум каже що за наявності миючого пилососа гарно працює vinet plak концентрат, але концентрат знаходжу тільки 2 літри, підозрюю що навіть на 2 автівки цього буде забагато. Може в когось є досвід? Бажано щоб воно було не по ціні крила від Боїнга.
Користуюсь періодично, не тільки в авто, пінним очисником RUNWAY. Не дорогий, але працює чудово. Виводить навіть старі плями кави. Я наношу піну, потім тру трохи комплектною щіточкою, потім ще додаю піни і чекаю поки висохне. Як висохне можна пропилососити. Вдома декілька разів успішно видаляв плями на килимі.
Подивився відео за https://epicentrk.ua/shop/khimchistka-salona-reinchem-multi-cleaner-1000-ml.html , з тканиною він на 5, а от на відміну від тіптопа пластик не виглядає полірованим але миє добре судячи з відео, у роздумах, бо пшикалки якось не дуже, але дивлячись на ціну торнадо якось роздумів ще більше чи буде воно з миючим пилососом працювати? В мене Томас твін тайгер. Пластик усе одно вже є чим обробляти.
Djohny 26.06.2023 12:02 пишет: Піна manol щось результат м'яко кажучи не дуже. Кум каже що за наявності миючого пилососа гарно працює vinet plak концентрат, але концентрат знаходжу тільки 2 літри, підозрюю що навіть на 2 автівки цього буде забагато. Може в когось є досвід? Бажано щоб воно було не по ціні крила від Боїнга.
Користуюсь періодично, не тільки в авто, пінним очисником RUNWAY. Не дорогий, але працює чудово. Виводить навіть старі плями кави. Я наношу піну, потім тру трохи комплектною щіточкою, потім ще додаю піни і чекаю поки висохне. Як висохне можна пропилососити. Вдома декілька разів успішно видаляв плями на килимі.
В мене ще на ланцері велюровий салон після манола став як ... Спробую культурно, як їжак котрий ниряв у клєй причому навіть потім вологою ганчіркою тер , пилососив, а все одно фігня вийшла...може на рівній тканині воно працює але...
В мене ще на ланцері велюровий салон після манола став як ... Спробую культурно, як їжак котрий ниряв у клєй причому навіть потім вологою ганчіркою тер , пилососив, а все одно фігня вийшла...може на рівній тканині воно працює але...
Хм, треба буде спробувати на велюровій оббивці дивана, в місці де не видно.
Djohny 26.06.2023 13:43 пишет: Подивився відео за https://epicentrk.ua/shop/khimchistka-salona-reinchem-multi-cleaner-1000-ml.html , з тканиною він на 5, а от на відміну від тіптопа пластик не виглядає полірованим але миє добре судячи з відео, у роздумах, бо пшикалки якось не дуже, але дивлячись на ціну торнадо якось роздумів ще більше чи буде воно з миючим пилососом працювати? В мене Томас твін тайгер. Пластик усе одно вже є чим обробляти.
так треба з початку нанести хімію з пшикалки або розпилувача. Потім щіткою потерти. Можно м'яку насадку взяти і на шуруповерт і почухати. А вже потім отой весь бруд витягти Твоїм пилососом
Koch MZR плюс торнадор плюс компресор в оренду гривень 500 за весь комплект має вийти
можна замінити торнадор миючим пилососом, буде дешевше, але мені якісно можна навіть без миючого пилососа, пшикалкою
Koch MZR плюс торнадор плюс компресор в оренду гривень 500 за весь комплект має вийти
можна замінити торнадор миючим пилососом, буде дешевше, але мені якісно можна навіть без миючого пилососа, пшикалкою
Буквально декілька тижнів тому робив собі чистку салону, брав хімію koch pol star(330 грн за літр) та в оренду миючий пилосос Керхер з їхньою ж хімією. Алгоритм: наносив koch, далі тер щіткою, після трохи чекав, далі миючий пилосос з хімією і потім миючий пилосос з чистою водою. Результат дуже гуд, але треба бути уважним і не пропустити ніде(все рівномірно має бути і в хімії, і в пилососі), бо коли висохне можуть з'явитися неприємні плями (у мене так вийшло, що я погано обробив одну верхню боковину на водійському сидінні і в результаті тепер все чистеньке, а там виглядає як пляма)
В принципі так і планував. Крім пилососа е ручний обприскувач та фарборозпилювач з категорії "фарбувати неможливо" Компресор є. Якщо в середу буде погода то з раночку почну.
Завжди використовую активну піну Димер, мию нею машину, пластик, шкіру. Цією весною помив стелю в 14 річному авто, результатом дуже задоволений. Мив щиткою і мочалкой, сильно не мочив, щоб його не попсувати Розводів не лишає. Користуюсь ним з 2018 року
w.w.w 26.06.2023 20:46 пишет: Завжди використовую активну піну Димер, мию нею машину, пластик, шкіру. Цією весною помив стелю в 14 річному авто, результатом дуже задоволений. Мив щиткою і мочалкой, сильно не мочив, щоб його не попсувати Розводів не лишає. Користуюсь ним з 2018 року
В мене із алюмінію на авто тільки релінги, але жодного матеріалу цей засіб не зіпсував. Зазвичай їм мию машину, але якщо треба щось відмити в середині машини (якесь мастило, або після дітей бруд), роблю більшу пропорцію взбиваю до піни і мочалкою або щіткою починаю наносити- короче засіб на всі випадки життя. Підсадили мене на нього поляки (жив я в Польщі колись) але той щасіб вже давно скінчився і купувати в Україні було стрьомно, але нічого... купив з пару років тому, все те саме, миє добре
На прошлых выходных на даче как раз чистил текстильные сидения. Химия, та, что бытовая для авто продается - фигня, как оказалось, действие есть, но весьма слабое. А вот, что отлично сработало - так это щетка с коротким жестким ворсом, обычная вода и обычное хозяйственное мыло. Сначала увлажнить поверхность хорошо (брызгалкой например), потом намылить щетку и вперед чистить щеткой с мылом круговыми или другими движениями, иногда добавляя немного воды из брызгалки при необходимости. После того, как пена перестает пенится - тщательно и долго вся поверхность обрабатывается пылесосом (обычным) и далее сушится на воздухе. Результат ни в какое сравнение с "химией" не идет.