Знаю, що боян, але щось не знайшов. Допомагають засоби/спреї за 100-200 грн, чи краще на сервіс?
P.S. Питання з зірочкою: чи можна ними домашній «дезинфікувати»?
для домашнього краще за все купити хлоргексидин в аптеці. Залити в бризкалку і обробити. Балончик з піною з автомагазину може дати ефект для авто тільки треба купувати з трубкою яку запхати якомога глибше. А найкраше поїхати до 100975 (є в партнерах).
для домашнього краще за все купити хлоргексидин в аптеці. Залити в бризкалку і обробити. Балончик з піною з автомагазину може дати ефект для авто тільки треба купувати з трубкою яку запхати якомога глибше. А найкраше поїхати до 100975 (є в партнерах).
Хлоргексидин також саме чудово діє і для автомобільного кондиціонера.
Він напевно діє, але як долізти до нутрощів? Бо кажуть побризкати на оте що під фільтром салону недостатньо
А найкраше поїхати до 100975 (є в партнерах).
з чим поїхати? Наружним чи внутрішнім блоком?
Наскільки я зрозумів мова як про домашній так і про авто.
Я домашній забризкав хлоргексидином, 2 дні було норм, а от вчора знову запах дивний з'явився. В авто при старті є "кислий" запах, далі ніби зникає - нічим поки не обробляв
Треба чистити від плісняви та пилу нормально, а не брискати водичкою. Але це не просто. Максимальний ефект буде, якщо все розбирати, знімати крильчатку та т.і.
Він напевно діє, але як долізти до нутрощів? Бо кажуть побризкати на оте що під фільтром салону недостатньо
Треба зняти фільтр салону, ввімкнути обдув, і туди нормально так пшикати, щоб потрапило всюди, де проходить повітря до салону.